12 iunie 2016
 
* ACTUALIZARE 14:20 UEFA va ancheta violențele de la meciul Anglia - Rusia
 
Comisia de disciplină a UEFA va ancheta violențele care au avut loc între fani după meciul Anglia - Rusia (1-1), disputat sâmbătă la Marsilia în Grupa B a EURO 2016, a anunțat astăzi forul fotbalistic european, potrivit agenției DPA.
 
UEFA a deschis o procedură împotriva Rusiei.
 
După fluierul final al meciului de pe stadionul Velodrome, suporteri ruși au părăsit zona care le era... 

 
12 iunie 2016
 
Cuplați total la problema amenințărilor teroriste, organizatorii au scăpat din vedere chestiunea huliganilor. Marsilia, orașul care a găzduit partida Anglia - Rusia, scor 1-1, a fost dat peste cap în ultimele zile de confruntările dintre grupurile de huligani.
 
Dacă primii au ieșit la rampă englezii, care aveau ceva de împărțit cu localnicii, după ei au venit huliganii ruși care efectiv au început să-i vâneze prin tot orașul pe susținătorii lui Ronney. 31 de suporteri au fost răniți, iar unul se află în stare gravă, în urma confruntărilor violente de pe străzile din Marsilia,... 

 
12 iunie 2016
 
Naționala de fotbal a Croației a învins-o pe cea a Turciei cu scorul de 1-0 în meciul care a avut loc duminică pe Parc des Princes din Paris, în Grupa D a EURO 2016.
 
Unicul gol a fost semnat în minutul 41 de Luka Modric, mijlocașul lui Real Madrid, după o execuție foarte spectaculoasă.
 
Prima repriză a fost una închisă, cu puține faze mai interesante. Croația a fost destul de periculoasă în minutul 2 și s-a mai apropiat de câteva ori de poarta adversă, iar Turcia a avut o situație clară de gol în minutul 29, la lovitura de... 

 
12 iunie 2016
 
Echipele naționale ale Angliei și Rusiei au terminat la egalitate 1-1 (0-0), într-o partidă din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputată sâmbătă seara pe Stade Velodrome din Marsilia, relatează Agerpres.
 
Anglia a deschis scorul în minutul 73, în urma unei lovituri libere transformate de Eric Dier, Rusia reușind să egaleze în ultimele secunde ale jocului, prin Denis Glușakov (min.90+2).
 
Meciul Anglia - Rusia s-a disputat într-un context tensionat, după confruntările violente la care au...