19 iunie 2016
 
Turneul final ne pune în față o realitate tristă, zeii fotbalului nu mai sunt ce au fost. Chiar și un surd a auzit înainte să se dea startul Euro 2016 cel puțin o declarație a lui Zlatan Ibrahimovic cum că este o legendă în viață, un zeu care împarte frumusețe când cu stângul, când cu dreptul, uneori chiar și cu capul. Ce a urmat e aproape știut, Suedia a scos un egal la mustață cu Irlanda și a pierdut un altul cu Italia. Ambele pe final de meci, marcă înregistrată a europeanului francez. În ambele meciuri Zlatan a fost un biet muritor, plin de slăbiciuni, lipsit de sprijin din partea colegilor și incapabil să-i sprijine pe aceștia. Când... 

 
19 iunie 2016
 
Naționala de fotbal a României joacă duminică, pe Stade de Lyon, împotriva Albaniei (22,00, ora României), cu calificarea ''pe masă'' în optimile de finală ale EURO 2016.
 
Tricolorii au un singur punct după partidele cu Franța (1-2) și Elveția (1-1) și doar o victorie în fața debutantei Albania (0-1 cu Elveția, 0-2 cu Franța) o poate duce în faza următoare, fie de pe locul al doilea, în cazul unui eșec al Elveției, fie de pe poziția a treia, dacă Elveția va scoate cel puțin un punct contra Franței, informează Agerpres.
Aflati mai multe >