Dezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţiiDezbaterea BURSA ELECTROMOBILITATEA - problematică şi soluţii

Indicii BVB au deschis în creştere

A.L.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au deschis în creştere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în apreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

Indicele BET, al celor mai lichide cincisprezece acţiuni, se află în creştere cu 0,42% fiind cotat la 8,052.44 puncte.

Indicele BETPlus se apreciază cu 0,40% la 1,201.51 puncte.

De asemenea, indicele BET Total Return creşte cu 0,42%, ajungând la 11,874.48 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate cincisprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

În schimb, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", creşte cu 0,25%, la valoarea de 35,850.17 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) cresc cu 0,67% la valoarea de 0,90 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) scad cu 0,64% la preţul de 31,3 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" stagnează la 7,35 dolari/unitate.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) scad cu 0,59% la 10,14 lei/titlu, în timp ce pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor creşte cu 3,23 la valoarea de 9,63 dolari/titlu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS