KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ZIUA DRAPELULUI NAŢIONAL: "Suntem toţi uniţi de o singură ţară şi de un singur drapel"

P.P.
Politică / 26 iunie 2019

"Suntem toţi uniţi de o singură ţară şi de un singur drapel"

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional, subliniind că ne revine datoria morală de a transmite generaţiilor tinere, prin exemplul personal, conştiinţa apartenenţei la valorile noastre naţionale, precum şi a faptului că patriotismul nu înseamnă doar emoţia unei sărbători, ci asumarea responsabilităţii de a contribui la progresul ţării noastre.

"Arborarea tricolorului este, de fiecare dată, un moment emoţionant, în care trăim mândria de a aparţine naţiunii noastre. Identificăm drapelul cu pacea, securitatea şi libertatea, dar nu trebuie să uităm că acesta este, în egală măsură, şi un simbol al răspunderii pe care cu toţii o avem pentru dezvoltarea societăţii noastre. Prin celebrarea Zilei Drapelului Naţional, ne revine datoria morală de a transmite generaţiilor tinere, prin exemplul personal, conştiinţa apartenenţei la valorile noastre naţionale, precum şi a faptului că patriotismul nu înseamnă doar emoţia unei sărbători, ci asumarea responsabilităţii de a contribui la progresul României", subliniază şeful statului.

Klaus Iohannis precizează că drapelul nostru reprezintă un liant al trecutului, prezentului şi viitorului şi ne aminteşte de sacrificiile făcute de întreaga naţiune pentru a avea, astăzi, un stat democratic şi pluralist, în care drepturile fundamentale ale omului sunt protejate, iar principiile statului de drept sunt respectate.

"Dragi români, suntem toţi uniţi de un singur pământ, o singură ţară şi un singur drapel, iar împreună suntem puternici! La mulţi ani României şi tricolorului nostru!", încheie preşedintele.

Cu această ocazie, Administraţia Prezidenţială iluminează Palatul Cotroceni în culorile Tricolorului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Scurtissim comentariu la citatul-titlu : Oare ?

    Cu ce tupeu vii în fata romanilor și spui SUNTEM TOȚI UNIȚI DE O SINGURA TARA ȘI DE UN SINGUR DRAPEL tu DIAVOL IMPIELITAT, TRĂDĂTOR DE TARA, TU AI DEZBINAT, TARA, AI ADUS NUMAI URA CHIPUL SATANI CARE EȘTI. Ce ai spus în decembrie la BRUXELLES la IUBIȚII TAI la are le stai in genunchi SUGALAU LE SCLAVUL OCCIDENTULUI ca ROMÂNIA nu este pregătită sa preia prin rotație PREȘEDINȚIA UNIUNI EUROPENE tu crezi ca noi am uitat cit rău ne ai făcut noua ROMANILOR ȘI ROMÂNIEI FETELEULE, care nu ți plac femeile, DUȘMANUL COPIILOR ȘI PENSIONARILOR, BULANGIU LE, POPONARULE, NAZIST, FASCIST, HITLERIST. Pentru asta ce ai făcut și ești împotriva ROMANILOR ȘI ROMÂNIEI ÎN VECI VECILOR NU VEI FI IERTAT DE NOI ȘI DE ISTORIA ROMÂNIEI ODIOSULE, CRUDUL TIRAN. Mare greșeală au făcut DOMNII DRAGNEA ȘI TĂRICEANU ca nu te au suspendat și pentru asta plătește scump acum DOMNUL DRAGNEA. Din ordinul tău lai băgat la pușcărie îți este frica sa nu fii judecat pentru ÎNALTĂ TRĂDARE DE TARA ȘI PENTRU MASACRUL DE LA COLECTIV din ordinul tău pentru IUBITUL TĂU CIOLOS ȘI VREAU GUVERNUL MEU pentru ca nu a vrut sa și dea DEMISIA PONTA ca te încurcă. Ai făcut-o pentru o bucata de CIRNATCUPAR ȘI DOUA OUA asta ii valoarea ta BĂUTOR UL E DE SINGE ca să fii mai departe președinte și sa te simți CONFORTABIL cum te ai lăudat tu singur. Tu crezi ca va rămâne asa moarta ca a trebuit sa se treacă și sa se calce pe cadavre ca să ți duci PINA la capăt PLANUL TĂU DIABOLIC. Odată și odată aceste CADAVRE care tu ești nr 1 răspunzător de ce sa întâmplat la COLECTIV se roagă și cere de la DUMNEZEU sa li se facă DREPTATE. Ești acum tare și mare ca te țin în brate IUBIȚII TAI DIN OCCIDENT la care le stai tu în genunchi dar sa nu uiți ca ești muritor ca oricare și odată și odată vei plăti tu și vei fi judecat de faptele tale ORIBILE ȘI ABOMINABILEsi FOCUL IADULUI te așteaptă iar LUCIFER este pregătit și te așteaptă cu FURCA ÎN MINA NELEGIUITULE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4568
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2532
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9252
Gram de aur (XAU)Gram de aur373.3536

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb