Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"

R.R.
Ziarul BURSA #Companii /

"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"

"Lipsa forţei de muncă şi decapitalizarea companiilor - marile probleme ale sectorului construcţiilor" 

După criza prin care a trecut, sectorul construcţiilor se confruntă, astăzi, cu două probleme majore: forţa de muncă şi decapitalizarea societăţilor de construcţii, a afirmat, ieri, Liviu Simion, Vicepreşedintele Uniunii Generale a Indus-triaşilor din România (UGIR România) şi Preşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii (PSC).

Domnia sa a subliniat: "Astăzi, suntem în situaţia în care începem să avem lucrări, avem unde să mergem să le arătăm că ştim şi am construit şi putem face lucruri deosebite, dar trebuie să ne limităm din lipsă de personal şi/sau de finanţare". Conform domnului Simion, numeroase firme româneşti de construcţii oferă servicii firmelor ruseşti din România şi au o colaborare excelentă cu acestea, însă preşedintele PSC consideră că întotdeauna este loc de mai mult.

Liviu Simion a spus: "Noi am fost şi suntem optimişti, ca antreprenori, că putem găsi căi ca să cooperăm, prin care să ne asociem, să participăm împreună la licitaţii, atât în România, cât şi în UE, sau chiar Federaţia Rusă. (...) Îmi doresc ca, începând cu această zi, relaţiile, contactele şi comunicarea între companiile din Federaţia Rusă şi din România să fie mai puternice şi să putem spune, peste câţiva ani, că a fost începutul unei colaborări fructuoase cu Rusia, de care cu toţii ne amintim cu plăcere".

Conform vicepreşedintelui UGIR, la Moscova a fost creat un comitet consultativ al organizaţiilor industriaşilor şi a fost semnat un protocol care a deschis calea unei mai bune colaborări între reprezentanţii ruşi şi cei români.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS