MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / STRELTZOV SERGHEY ALEXANDROVICH, ENERCOM:"Suntem interesaţi de parteneriate cu business-ul din ţara voastră"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii /

"Suntem interesaţi de parteneriate cu business-ul din ţara voastră"

Enercom, companie care se ocupă cu soluţii tehnice şi financiare în domeniul eficienţei energetice, este interesată de parteneriate cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din ţara noastră, a declarat Streltzov Serghey Alexandrovich, directorul general al societăţii.

Domnia sa a declarat: "Compania noastră tinde să devină o multinaţională, pentru că, pe lângă proiectele pe care deja le avem în Rusia şi în spaţiul Comunităţii Statelor Independente, avem proiecte şi în Italia, în Germania şi sper să continuăm şi în România. Spun de la bun început că suntem interesaţi de parteneriat cu România şi că ne dorim nişte relaţii stabile cu reprezentanţi ai business-ului din ţara voastră".

Directorului Enercom a adăugat: "Avem o abordare destul de nouă pentru Rusia (...) şi suntem printre primii dintre cei care ştiu să folosească conceptul de eficienţă energetică. Am realizat peste 230 de proiecte în Rusia şi în străinătate, cu o economie de peste un miliard şi jumătate de ruble în ultimii şapte ani".

Potrivit lui Serghey Alexandrovich, în cazul fiecărui proiect, economiile s-au situat între 15 şi 70%.

"În ceea ce priveşte lumina, economiile au fost situate între 60% şi 80%, privind încălzirea şi aerul condiţionat între 30% şi 40%, iar în celelalte domenii între 20%-30%. Per ansamblu putem să facem o economie energetică de 20%", a precizat directorul Enercom.

Serghey Alexandrovich a adăugat: "Înainte, existau companii care rezolvau doar probleme de inginerie sau făceau doar producţie, (...) însă noi avem o abordare completă, ceea ce îi permite clientului să nu mai piardă timp cu căutarea diferiţilor furnizori de marfă şi servicii şi să aibă un singur partener care rezolvă toate problemele".

Domnia sa a punctat că, deşi în Europa se fac eforturi mari în ceea ce priveşte economiile de energie, în multe cazuri, atât la nivel local, cât şi central, nu sunt alocate suficiente resurse în această direcţie.

Potrivit lui Serghey Alexandrovich, în acest an, Enercom a semnat o înţelegere cu UNIDO, organizaţie care face parte din ONU şi care promovează economia de resurse energetice, entitate ce va acorda sprijin în implementarea diverselor energii de economisire a energiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. TOTI TINERII SA FUGA DIN TARA PANA NU SE REINCHID GRANITELE !

    PSD SI ALDE VOR SA REINTOARCA ROMANIA SPRE RUSIA!  

    FUGITI BAAAAAAAAAAAAA CAT MAI PUTETI !  

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS