O NOUĂ SOCIETATE LA BVBSafetech Innovations are în vedere listarea pe piaţa AeRO

M.G.
Piaţa de Capital /

Safetech Innovations are în vedere listarea pe piaţa AeRO

Safetech Innovations, companie care activează în domeniul securităţii cibernetice, are în vedere listarea pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) în acest an.

Capitalul atras în urma listării pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare al BVB ar urma să fie utilizat pentru dezvoltarea de produse şi soluţii proprii în domeniul securităţii cibernetice, în contextul în care Safetech are în plan să lanseze luna aceasta primul produs propriu.

Compania şi-a dublat profitul net în anul anterior, obţinând un rezultat

de circa 1,1 milioane de lei, în condiţiile în care cifra de afaceri a societăţii a înregistrat o scădere de circa 12%, până la şapte milioane de lei, scădere prevăzută de conducerea companiei în condiţiile în care Safetech şi-a schimbat strategia de alegere a proiectelor derulate.

În 2018, 10% din veniturile companiei au provenit din proiecte internaţionale, societatea propunându-şi ca, în acest an, acest segment să asigure 25% din veniturile totale.

Safetech Innovations a fost înfiinţată în 2011 şi oferă servicii de securitate cibernetică pentru mai mult de 20 de instituţii din domeniul financiar-bancar, precum şi pentru companii locale din sectorul energetic sau actori internaţionali precum ArcelorMittal.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS