OTP Bank România îşi dublează echipa de IT

A.P.
Bănci-Asigurări /

OTP Bank România îşi dublează echipa de IT

OTP Bank România îşi dublează echipa de IT pentru a susţine planurile de dezvoltare digitală pentru anul viitor. În procesul de îmbunătăţire constantă a experienţei clientului cu serviciile băncii, OTP Bank România caută specialişti IT deschişi către inovaţie, performanţă şi noi oportunităţi, care să contribuie la implementarea strategiei de digitalizare.

"Viziunea OTP Group este că viitorul bankingului este strâns legat de evoluţiile tehnologice. Este natural, astfel, ca OTP Bank România să se dezvolte prin digitalizare şi inovaţie, pentru a fi cât mai aproape de client şi de nevoile sale şi pentru a-l servi cât mai eficient. De aceea, investim atât în adaptarea noilor tehnologii la profilul serviciilor oferite de bancă, dar şi în proiecte in-house ce susţin evoluţia domeniului banking digital", a declarat Constantin Mareş, Director Executiv, OTP Bank România, potrivit unui comunicat remis redacţiei noastre.

OTP Bank România caută specialişti IT dornici să contribuie la dezvoltarea tehnologică a Băncii, pentru eficientizarea interacţiunii şi îmbunătăţirea experienţei clientului cu serviciile oferite. Echipa va lucra cu unele dintre cele mai noi tehnologii din domeniu, în cadrul unor proiecte de anvergură de Data Science/ Big Data şi Robotic Process Automation, potrivit comunicatului.

Printre posturile disponibile în Bucureşti se numără Oracle Developer Core Systems şi Developer Data Warehouse Implementation, Analyst BPM/CRM, Windows Senior System Administrator, Senior Application Administrator.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS