Ponta a avertizat că există riscul repetării crizei economice

M.I.
Politică /

Victor Ponta

Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat ieri, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare, că locul său şi al colegilor săi din Pro România nu va fi alături de cei pe care îi critică acum. După ce participanţii la lansare au vizionat un film în care apăreau lideri ai PSD în situaţii care au fost criticate de opinia publică, Ponta a spus că a dorit rularea acelui film pentru că atunci când a stat lângă ei, a greşit foarte tare. "Vă rog să nu mă lăsaţi să uit acest lucru!", le-a cerut el celor prezenţi.

"Am fost odată pe stadion cu foarte mulţi oameni şi foarte mulţi au înţeles că e vorba de aroganţă, de sfidare, foarte mulţi au înţeles pe bună dreptate că în loc să fiu între oameni am încercat să fim deasupra lor. (...) Să nu facem de două ori aceeaşi greşeală! Cred că modestia e mai importantă, că realismul e mai important", a afirmat el, conform News.ro.

Ponta a acuzat "cea mai dură campanie împotriva apartenenţei României la Europa" şi a avertizat că există riscul repetării crizei economice.

Referindu-se la unii dintre cei care l-au criticat atunci când era prim-ministru, el a spus că aceştia au învăţat "că întotdeauna se poate mai rău".

"Cea mai imprtantă provocare în acest moment pentru noi toţi cei din Pro România, este că nu ne întoarcem niciodată în timp, nu ne întoarcem niciodată faţă de cei pe care azi îi criticăm. E un proiect de viitor, nu un proiect care să ne întoarcă în timp" a spus Ponta, răspunzându-le celor care acuză că urmează o alianţă cu PSD, scrie News.ro.

"De ce locul nostru nu este alturi de cei pe care-i criticăm, de ce nu putem fi din nou împreună" a întrebat retoric Victor Ponta, argument fiind imaginile cu Liviu Dranea invitând un jurnalist în baie, dar şi cu Viorica Dăncilă făcând afirmaţii sau gesturi catalogate drept gafe de către opinia publică, precum şi cu alţi reprezentanţi ai PSD.

"Dace eu o să uit, să nu mă lăsaţi dumneavoastră să uit", s-a adresat el sălii.

Atunci când am stat lângă ei, am greşit foarte tare vă rog să nu mă lăsaţi să uit acest lucru"

El a spus că "nimeni nu poate să teleormanizeze România şi nimeni nu poate să conducă ţara noastră cu un Fidesz cu accente de Dâmboviţa".

"200.000 de euro intră azi în coturile unui partid politic care foloseşte acei bani pentru campanii împotriva noastră, pentru postaci. (...) Când stăteau lîngă mine pe scenă de nu mai aveam loc să respir, nu mai eram securist şi mason, acum am aflat chestia asta. Depinde doar de noi să dovedim că putem face lucrurile bune pe care le-am făcut, că învăţăm din greşeli. (...) Cred că dacă ne ţinem de ce am pornit, Pro România va fi în 2020 principalul partid de centru-stânga şi în 2024 va fi principalul partid al ţării. Nu am făcut Pro România pentru alegerile pentru PE. Nici măcar pentru prezidenţiale şi pentru locale. L-am făcut pentru a avea un proiect la care să muncim împreună pe termen lung", a afirmat el, conform News.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Amuzat securistul asta Ponta.

  Si mai amuzat e ca in presa "statului statului de drepti" nu se mai discuta de "penalul Ponta", "mickey mouse", "puie monta", samd (acum 3-4 ani). 

  Nu, Ponta incepe sa devina respectabilul care a gresit, dar si-a asumat greseala.

  Doar, doar Ponta si partidul lui - un veritabil aspirator de securisti - mai musca ceva procente din PSD. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ești un postac platit din cei 200000 de euro!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS