Reff şi Asociaţii a asistat MAS Real Estate în achiziţia unui portofoliu

V.T.
Companii #Construcţii /

Andrei Burz-Pînzaru

Andrei Burz-Pînzaru

Echipa Reff şi Asociaţii, coordonată de Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner, şi Irina Dimitriu, Partner, a oferit asistenţă MAS Real Estate în legătură cu achiziţionarea unui portofoliu de nouă centre comerciale dezvoltate de Prime Kapital, se arată într-un comunicat al Reff şi Asociaţii remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Valoarea tranzacţiei este de 113 milioane euro, printre cele mai mari din sectorul imobiliar.

"Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu MAS Real Estate pentru acest proiect solicitant atât prin prisma structurii tranzacţiei, cât şi a termenelor strânse, şi le mulţumim pentru încrederea constantă pe care ne-o acordă în reprezentarea intereselor lor pe piaţa de real estate din România. Îi felicit pentru o nouă achiziţie de succes", declară Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff şi Asociaţii, membră a reţelei globale Deloitte Legal.

În acest proiect, sub coordonarea lui Andrei Burz-Pînzaru şi a Irinei Dimitriu, au lucrat Simona Iacob, Senior Managing Associate, şi Ioana Georgescu, Senior Associate, care au acoperit aspectele legate de real estate, Alina Tihan, Senior Managing Associate, şi Diana Rotaru, Associate, pentru aspectele de finanţare.

"Suntem încântaţi că am dus la bun sfârşit cu succes acest proiect care, suplimentar faţă de complexitatea tranzacţiei în sine, ne-a testat forţa, anduranţa si capacitatea de a munci în condiţii de presiune de timp. Cu ocazia aceasta am atins un nou record al vitezei de finalizare a unei tranzacţii, reuşind să efectuăm analiza de due diligence pentru toate cele nouă centre comerciale (operaţionale) şi să negociem documentaţia tranzacţiei într-o perioadă de aproximativ trei săptămâni. Vreau să mulţumesc pe această cale întregii echipe Reff şi Asociaţii pentru dedicarea de care a dat dovadă pe întreg parcursul proiectului", spune Irina Dimitriu, Partener Reff şi Asociaţii, coordonatoarea practicii de real estate din cadrul firmei.

Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală de avocaţi Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 85 de ţări.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS