Salariul lui Vladimir Putin a scăzut cu mai mult de jumătate în 2018

L.A.
Internaţional /

Vladimir Putin (Sursă foto: Twitter)

Vladimir Putin (Sursă foto: Twitter)

Salariul lui Vladimir Putin a scăzut cu mai mult de jumătate în 2018 faţă de anul precedent. Cea mai recentă informare financiară a indicat că, în 2018, liderul rus a obţinut 8,6 milioane de ruble (119.048,40 euro) din salariul său oficial, o pensie militară, dobânzi din economii şi câştiguri din investiţii - o reducere semnificativă din 2017, când a câştigat 18,7 milioane ruble (257.307,02 euro ), scrie Euronews.

Ziarul financiar rus, rbc.ru, a spus că salariul lui Putin în anul 2017 ar putea fi explicat prin câştigurile pe care le-a făcut dintr-un teren pe care la vândut în acel an.

Dezvăluirea, care se afişează pe site-ul Kremlinului în fiecare an, indică doar două proprietăţi sub numele lui Putin: un apartament de 77 de metri pătraţi, cu un garaj de 18 metri pătraţi, pe care îl deţine şi un apartament de 153,7 metri pătraţi, rezervat activităţilor prezidenţiale din Moscova.

Putin a raportat, de asemenea, că deţine trei maşini şi o remorcă: două Volgan GAZ M21 Sedan, o NIVA SUV şi o remorcă pentru corturi Skif, care este evaluată la 800 de euro.

Cu toate acestea, unii critici de la Kremlin, cum ar fi CEO-ul Hermitage Capital Management, Bill Browder, care a fost unul dintre cei mai mari investitori ai portofoliului străin al Rusiei, care însă a fost dat afară în 2005, contestă cifrele "oficiale".

În 2017, Browder a declarat unui comitet de justiţie al Senatului că Putin a fost "unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume", mai informează Euronews.

"Eu estimez că a acumulat 200 de miliarde de dolari (177 de miliarde de euro) din tot felul de operaţiuni de-a lungul celor 17 ani de când e la putere", a spus CEO-ul, potrivit agenţiei.

Un raport al International Consortium of Investigative Journalist, a arătat că majoritatea averei lui Putin ar putea fi deţinută în mod legal de către asociaţii apropiaţi şi membrii familiei sale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS