GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

SĂPTĂMÂNA VIITOARE:Curtea de Conturi va începe controlul la TVR

T.M.
Companii /

Gigel Ştirbu (Sursa foto: Twitter)

Gigel Ştirbu (Sursa foto: Twitter)

Curtea de Conturi va începe, săptămâna viitoare, controlul la Televiziunea Română, a anunţat, astăzi, Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, cel care a făcut solicitarea în acest sens în urmă cu o lună.

În timpul şedinţei comisiei, Ştirbu a anunţat: "Ieri (luni, n.r.), a venit de la Curtea de Conturi că săptămâna viitoare va începe controlul la TVR", relatează Agerpres.

Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi miloace de informare în masă din Cameră, a solicitat, pe 26 februarie, Curţii de Conturi a României un audit public extern la Societatea Română de Televiziune pornind de la cheltuielile pentru festivalul Cerbul de Aur de anul trecut şi pentru remunerarea unora dintre colaboratori şi invitaţii permanenţi.

Ştirbu a luat această decizie după ce a făcut mai multe solicitări în baza Legii 544/2001 privind accesul la informaţii de interes public, iar SRTv nu a oferit nicio lămurire.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS