Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

Soarta FSDI, stabilită de Liviu Dragnea

GEORGE MARINESCU
Ziarul BURSA #Politică /

Virgil Popescu: "Liviu Drag-nea vrea să arate în continuare că este stăpânul absolut al Guvernului şi arată tuturor părţilor că el va decide ce companii vor intra în acest fond ".

Virgil Popescu: "Liviu Drag-nea vrea să arate în continuare că este stăpânul absolut al Guvernului şi arată tuturor părţilor că el va decide ce companii vor intra în acest fond ".

Virgil Popescu: "Susţin că acest fond este făcut pentru înstrăinarea companiilor ce vor face parte din el şi pentru a satisface clientela politică" 

Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii este una dintre problemele spinoase ale coaliţiei de guvernare PSD- ALDE, iar noile demersuri de înfiinţare ale acestuia nu sunt privite cu ochi buni de către reprezentanţii opoziţiei parlamentare.

Virgil Popescu, vicepreşedintele Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor a declarat pentru Ziarul BURSA: "Liviu Drag-nea vrea să arate în continuare că este stăpânul absolut al Guvernului şi cu toate că nu are nicio atribuţie ca membru al Executivului, arată tuturor părţilor că el va decide ce companii vor intra în acest fond suveran de investiţii. În continuare, susţin că acest fond este făcut pentru înstrăinarea companiilor ce vor face parte din el şi pentru a satis-face clientela politică. Am impresia că ALDE este depăşită de situaţie, iar Călin Popescu-Tăriceanu a cedat în faţa şantajului cu ridicarea imunităţii parlamentare de la Senat".

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că a convenit cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, o întâlnire a coaliţiei cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, pentru a stabili societăţile care vor intra în Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Liviu Dragnea a precizat: "Am dis-cutat un subiect foarte important şi anume Fondul Suveran de Investiţii, care trebuie operaţionalizat. Mai este de adoptat hotărârea de Guvern care este deja pusă în transparenţă şi am convenit amândoi ca în zilele următoa-re - miercuri sau joi - să avem o întâlnire în coaliţie cu doamna prim ministru şi cu ministrul de Finanţe pentru a stabili exact, pentru ultima dată, care sunt societăţile care vor intra în fond şi data când va fi adoptată HG. Este un motor de dezvoltare foarte important, este o sursă de investiţii importantă pentru România şi trebuie pornit foarte repede".

Liderul PSD a menţionat că el şi preşedintele ALDE, Călin Popes-cu-Tăriceanu sunt "interesaţi de fondul de dezvoltare" şi că la următoare şedinţă a coaliţiei de guvernare nu vor discuta nicio altă problemă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. zice bine dl. Marinescu, Liviu Dragnea trebuie sa arunce cotoaie intr-una gurilor flamande din psd sau satelitilor psd ca trebuie platit pretul bataliilor politice pe care le-a castigat pe banda rulanta in partid cu ponta, grindeanu, tudose, firea, chirica etc.

    sa nu uitam ca ursache se raceste pe tusa, dupa ce a zburat din asf, si tb rezolvat, asa ca tb lucrat de zor sa ii faca inca un fond de stat (un fel de avas), pe care sa-l mulga psd-istii sefi pe repede inainte. de fapt, mulsul a inceput inca de la legea cu plata anticipata a dividendelor, de cand romgaz, hidroelectrica, transgaz, electrica au inceput sa printeze bani partidului. din pacate, pnl e prea prost sa se lupte cu talharii astia, iar usr - plus sunt niste visatori in timp ce iohannis e ocupat sa fie ficus la cotroceni . deci, liber inainte la furat, pesedeilor! nu are cine sa va deranjeze! 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS