Piata de capital in timpul pandemiei COVID 19 2020Piata de capital in timpul pandemiei COVID 19 2020

subiectespeakeriediţiipartenerievenimente bursa

Videoconferinţa BURSA
“Piaţa de capital în timpul pandemiei COVID-19
Prejudicii şi oportunităţi”

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Asociaţia Brokerilor, a organizat videoconferinţa “Piaţa de capital în timpul pandemiei COVID-19 - Prejudicii şi oportunităţi”, în data de 25 iunie 2020, începând cu ora 10.30.

Evenimentul fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA şi pe pagina Youtube a ziarului BURSA.

Piata de capital in timpul pandemiei COVID 19 2020
 

subiecte

Efectele pandemiei Covid 19 asupra pieţei de capital;

Problemele supravegherii pieţei de capital;

Mecanismele bursiere – instrumente ale finanţării economiei în lumea post-COVID;

Listarea participaţiilor minoritare ale companiilor de stat: "ameninţare faţă de interesele naţionale economice" sau "cadru în care companiile să devină mai performante, să câştige vizibilitate sporită pentru mediul de afaceri şi să contribuie la o creştere economică sustenabilă în ţara noastră“;

Proiectului Fondului Suveran de Investiţii în noua realitate economică şi socială creată de pandemie;

Vânzarea şi tranzacţionarea titlurilor de stat pentru populaţie prin piaţa de capital - beneficii pentru bursă, populaţie, Guvern etc;

Oportunităţile oferite investitorilor individuali de a-şi plasa economiile în instrumente financiare atractive (acţiuni ale companiilor de stat şi private, obligaţiuni, fonduri de investiţii) atât din punctul de vedere al randamentului potenţial cât şi al lichidităţii, faţă de alte opţiuni, cum ar fi depozitele bancare sau imobiliare;

Încurajarea populaţiei să economisescă mai mult şi să folosească instrumente de investiţii adecvate, care să crească valoarea economiilor pe termen lung şi să asigure stabilitatea financiară;

Modelele de business şi sursele de finanţare ale afacerilor înainte şi după criza Covid-19;

Oportunităţile create de pandemie pentru digitalizarea accesului investitorilor la piaţa de capital;

Proiectele Bursei de Valori Bucureşti în contextul crizei Covid-19 - Contrapartea Centrală, creşterea numărului de investitori, intrarea în categoria pieţelor emergente sub umbrela MSCI.

 

speakeri

Dan PaulDan Paul
Preşedinte al Asociaţiei Brokerilor

"Investitorii trebuie să aibă încredere în piaţă şi prin prisma reglementatorului"

Investitorii trebuie să aibă încredere în piaţa de capital şi prin prisma reglementatorului, a spus Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, în condiţiile în care Nicu Marcu, unicul candidat la postul de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a fost votat, miercuri, de către plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru restul de mandat până în 2023, ca preşedinte al instituţiei. Dan Paul a spus: "Aşteptările sunt întotdeuna mari de la preşedintele ASF-ului. Am cunoscut toţi preşedinţii Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM) şi apoi ai ASF-ului şi cred că lucrurile au mers din rău în mai rău. Acum poate facem o revenire în «V» şi vom avea o altă abordare. Un dialog cu piaţa de capital pentru că, până la urmă, vrem ca investitorii să aibă încredere în piaţă şi prin prisma reglementatorului".

 

Sebastian BurdujaSebastian Burduja
Secretar de Stat în cadrul Ministerului Finanţelor Publice

"Apariţia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioadă de timp este regretabilă"

Apariţia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioadă de timp este regretabilă şi reprezintă o iniţiativă legislativă a unor oameni care nu cunosc diferenţa dintre listare şi privatizare şi care promovează acelaşi tip de discurs de tipul «nu ne vindem ţara străinilor», a declarat Sebastian Burduja, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Finanţelor Publice. Domnia sa a explicat: "Listarea la bursă a companiilor de stat nu înseamnă că statul îşi va pierde controlul asupra acestor companii. Din contră, în­seamnă o sursă de finanţare pentru investiţii sau chiar a altor cheltuieli care au fost amânate de-a lungul anilor, înseamnă o transparentizare a actului de management şi cred că sunt primul care spune asta şi recunoaşte că avem încă mari deficienţe din aplicarea Ordonanţei 109 pentru managementul corporativ, iar listarea la bursă îţi asigură tocmai mecanisme de transparentizare, de responsabilizare a managementului acestor companii.

 

Prof. Univ Dr. Gheorghe PipereaProf. Univ Dr. Gheorghe Piperea
Managing Partner, Piperea şi Asociaţii

"Pe portalul instanţelor se află un număr enorm de procese în care ASF este pârâtă"

Cele peste 70 de miliarde de euro din depozitele bancare trebuie să fie mobilizate şi prin titluri de stat, nu doar prin sistemul bancar, acesta având acum monopol în domeniu, este de părere avocatul Gheorghe Piperea, care a comentat: "De la piaţa de capital aştept mobilizarea capitalurilor. Solicit autorităţilor sa vândă titluri de stat mai degrabă pe piaţa de capital decât prin sistemul bancar". Gheorghe Piperea a vorbit atât despre "situaţia scandaloasă de la ASF, cât şi despre situaţia, la fel de scandaloasă, de la fondurile de pensii".

 

Sebastian BoduSebastian Bodu
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului

"Fondul Suveran va fi un fond de private-equity cu subscripţii la companiile nelistate la bursă"

Guvernul va aproba în maximum trei săptămâni hotârârea prin care va înfiinţa Fondul Suveran de Investiţii, care va fi un fond private-equity cu bani de la bugetul de stat, a afirmat Sebastian Bodu, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-minis­trului Ludovic Orban. Consilierul de stat a precizat că actul normativ ce va fi emis de Guvern va pune în implementare dispoziţiile Ordonanţei de Urgenţă 100/2018 şi că intenţia actualului Executiv este de a face un fond de investiţii şi nu un fond de dezvoltare, pentru dezvoltare urmând a fi creată o bancă.

 

Marius BudăiMarius Budăi
Membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor şi fost Ministru al Muncii

"Revenirea în V a pieţelor bursiere dovedeşte o decuplare de la economiile naţionale"

Tot ce s-a întâmplat în ultima vreme pe pieţele de capital reprezintă o anomalie, în opinia lui Marius Budăi, membru al Comisiei buget, finanţe- bănci din Camera Deputaţilor, care consi­deră că modul în care acestea au revenit din perioada de criză este prea rapid în comparaţie cu realitatea economică. Marius Budăi a precizat că "revenirea în V a pieţelor bursiere dovedeşte o decuplare de la economiile naţionale", care au cunoscut o contracţie în majoritatea statelor. Domnia sa a mai spus că este necesar ca titlurile de stat să fie vândute pe piaţa de capital pentru că randamentul va fi mai mare şi că este nevoie de o nouă reglementare privind participarea fondurilor de la Pilonul II de pensii la susţinerea inves­tiţiilor publice din ţara noastră.

 

Adrian TănaseAdrian Tănase
CEO al Bursei de Valori Bucureşti

"Piaţa primară trebuie reactivată prin reluarea listărilor"

Piaţa primară a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) trebuie reactivată, conform domnului Adrian Tănase, CEO-ul BVB, care susţine că, în acest sens, este necesară reluarea listărilor. Domnia sa afirmă: "Avem o problemă cu piaţa primară, care este îngheţată. Nu avem listări, această piaţă a avut ultimul IPO în 2018. Piaţa primară trebuie reactivată. Nu putem spera la o piaţă de capital dezvoltată fără să avem o piaţă primară, fără o comunitate puternică de investitori şi listări la bursă". CEO-ul BVB subliniază că pentru reactivarea pieţei primare este foartă importantă funcţionarea fondurilor de pensii. Adrian Tănase precizează: "Nu cred că trebuie să facem o lege prin care să forţăm fondurile de pensii să investească în România, acestea investesc acum în afara ţării pentru că, din păcate, nu au unde să investească la noi. Principalul lor interes este să ofere diversificare participanţilor la sistemul de pensii şi această diversificare o obţin investind în exterior.

 

Marius DanMarius Dan
Senior Vice-President, Corporate Strategy, Franklin Templeton Investments România

"Listarea companiilor de stat ar trebui să fie o prioritate"

Momentul actual este unul în care atât interesul investitorilor instituţionali locali, prin fondurile de pensii, cât şi internaţionali, este foarte ridicat pentru activele din România, conform domnului Marius Dan, Senior Vice-President Corporate Strategy în cadrul Franklin Templeton Investments România. Domnia sa spune: "În această situaţie, pentru Fondul Proprietatea (n.r. administrat de Franklin Templeton) şi pentru piaţa de capital din România, dar mai ales pentru Guvern, listarea companiilor de stat ar trebui să fie o prioritate. Vorbim despre această prioritate de foarte mulţi ani, iar acum cred că suntem într-o situaţie în care chiar există voinţă politică pentru a aduce pe piaţa de capital câteva din companiile semnificative deţinute de stat, precum Hidroelectrica şi Aeroporturi Bucureşti. Pe această listă ar trebui inclus şi Portul Constanţa. Din portofoliul Fondului Proprietatea, este un mare interes din partea noastră de a lista şi participaţia la Salrom".

 

Horia GustăHoria Gustă
Preşedintele Consiliului Directoral al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri

"Trebuie să ridicăm nivelul de educaţie financiară, pentru a obişnui oamenii să economisească"

Nivelul de educaţie financiară al populaţiei trebuie să crească, pentru a avea mai mulţi investitori la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi, implicit, în fondurile de investiţii, a precizat Horia Gustă, preşedintele Consiliului Directoral al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri (AAF). Domnia sa a spus: "Percepţia mea asupra pieţei de capital românească este că a oferit şi oferă în continuare foarte multe oportunităţi (...) Nu sunt adeptul rugăminţilor adresate de către spaţiul privat către Statul Român, ca să-şi listeze instrumentele. Sunt adeptul mai mult al muncii pe care jucătorii din piaţa de capital trebuie să o depună pentru a convinge jucătorii privaţi să vină la bursa de valori.

 

Alexandra PoseaAlexandra Posea
Specialist Relaţia cu Investitorii, Romgaz

"Pandemia a venit când acţiunea Romgaz reuşise să-şi revină după OUG 114""Pandemia a venit când acţiunea Romgaz reuşise să-şi revină după OUG 114"

Pandemia de Covid 19 a venit tocmai când acţiunea Romgaz reuşise să îşi revină după efectele OUG 114/2018, care a provocat o scădere mare a companiei la bursă, a subliniat Alexandra Posea, specialist Relaţia cu Investitorii în cadrul Romgaz. Conform domniei sale, în 2019 investitorii şi-au recăpătat încrederea şi compania a reuşit să se reechilibreze. O altă surpriză a anului trecut a fost preţul reglementat pentru casnici, dar Romgaz a reusit şi pe partea de strategie comercială să câştige reîncrederea investitorilor, a adăugat doamna Posea, apreciind: "Acum încercăm să luptăm şi cu Covid. Strategia companiei a fost una sănătoasă, mai ales că am reuşit să aprobăm şi strategia pe următorii cinci ani şi jumătate, până în primul semestru din 2025".

 

Adrian CodirlaşuAdrian Codirlaşu
Preşedinte, Asociaţia CFA România

"Contribuţia la Pilonul II ar trebui majorată"

Numărul listărilor la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a fost mai mare în anii trecuţi, deoarece la vremea respectivă contribuţia la fondurile de pensii Pilon II era mai ridicată, a subliniat Adrian Codirlaşu, preşedintele CFA România. El a propus de altfel majorarea contribuţiei la fondurile de pensii obligatorii administrate privat pentru asigurarea securităţii financiare a viitorilor pensionari. Acesta a afirmat: "Cred că pentru dezvoltarea pieţei de capital din România extrem de importante sunt fondurile de pensii Pilon II. Sunt principalul investitor instituţional de la BVB şi se poate vedea că în perioadele în care contribuţiile au fost mai mari la aceste fonduri de pensii pe Bursa de Valori au fost şi cele mai multe listări. Fondurile Pilon II vor să cumpere active financiare de pe piaţa de capital românească, fie că sunt acţiuni sau obligaţiuni corporative. Aceste fonduri sunt cumpărători permanenţi, de aceea cred că acest sector trebuie protejat şi încurajat în continuare şi, spre binele contributorilor, contribuţia la aceste fonduri trebuie majorată. În condiţiile actuale spaţiul fiscal este extrem de mic însă în viitor cred că asta e soluţia pentru securitatea financiară viitoare pentru persoanele de la generaţia X în jos".

 

Dan PopoviciDan Popovici
CEO, OTP Asset Management

"Mă aştept să reintrăm pe o tendinţă de creştere economică, chiar din trimestrul al treilea al acestui an"

Ne aflăm într-o zonă de mare incertitudine, în prezent, şi niciun economist sau macroeconomist nu poate estima cum va reveni economia mondială sau cea a ţării noastre într-un orizont de timp de câteva luni, având în vedere că nu ştim cum vor evolua cazurile de infectare cu noul coronavirus, consideră Dan Popovici, CEO OTP Asset Management. Domnia sa a declarat: "Personal, consider că dacă nu vom avea o explozie mare a numărului de cazuri de Covid-19, nici Guvernul României şi niciun alt Guvern din Europa sau din Statele Unite nu îşi vor mai permite să închidă total economia. Vedem deja în Germania că Guvernul închide punctual anumite zone unde există un număr mare de infectări şi nu-şi mai permite să închidă întreaga economie, deoarece teama de a nu distruge iremediabil economia este foarte mare la nivelul guvernanţilor".

 

Andre CapponAndre Cappon
President, CBM Group

"România încă trebuie să stabilească încredere în piaţa de capital"

România încă trebuie să stabilească încredere în piaţa de capital pentru ca bursa locală şi avuţia ţării să evolueze în direcţia potrivită, a declarat Andre Cappon, fondatorul grupului CBM din New York. El a mai spus, printre altele, că bursa americană manifestă un optimism precaut după momentul de dezastru din luna martie. Acesta a afirmat: "La New York începem să redeschidem restaurantele şi diversele business-uri, treptat. În fiecare săptămână se deschid altele. Există un optimism combinat cu precauţie, piaţa de actiuni s-a refăcut foarte frumos după luna martie când a fost un moment de dezastru. Acum, în fiecare zi cum sosesc ştiri proaste mai cade, dacă sunt ştiri bune mai urcă, avem volatilitate mare".

 
 

alte ediţii

Posibilităţi de cooperare între bursele de valori din Centrul şi Estul Europei

Posibilităţi de cooperare între bursele de valori din Centrul şi Estul Europei
2021

detalii eveniment

Bursa - alternativă de finanţare şi oportunitate de investiţie

Bursa - alternativă de finanţare şi oportunitate de investiţie
2010

detalii eveniment

 

Organizator

Ziarul BURSA

în parteneriat cu

Parteneri


Parteneri
Suport


media

Alte Evenimente

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA

Organizator

Ziarul BURSA

în parteneriat cu

Parteneri


Parteneri
Suport


media

Alte Evenimente

FORUMUL INVESTITORILOR 2023

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
- a II-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat FORUMUL INVESTITORILOR - 2023: Provocările și oportunitățile anului, eveniment ajuns la a II-a ediție, ce a avut loc în data de 21 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

detalii eveniment

Codul Insolvenţei

Codul Insolvenţei
- a IX-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat, în parteneriat cu Institutul Naţional de Pregătire a Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), a IX-a ediţie a conferinţei “Codul Insolvenţei”, în data de 15 februarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hotel Pullman,World Trade Center Bucharest, sala New York.

detalii eveniment

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică
- a VII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VII-a ediţie a conferinţei “Securitatea cibernetică”, în data de 31 ianuarie 2023, începând cu ora 09:30, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul s-a desfăşurat cu participare fizică şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Gala Bursa 2022

Gala BURSA
- a VII-a ediţie -

Gala ziarului BURSA, ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, a avut loc în data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Le Château, din Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Energia în priză

Energia în priză
- a X-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Energia în priză”, în data de 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Sheraton Bucharest, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Cybersecurity Dialogues

Cybersecurity Dialogues
- a VIII-a ediţie -

Cea de-a VIII-a ediţie a Congresului “Cybersecurity Dialogues” s-a desfăşurat la Sibiu, în perioada 21-23 septembrie 2022. Evenimentul, organizat de Swiss WebAcademy şi NTT DATA Romania, a fost dedicat tuturor managerilor şi responsabililor de securitate din companiile publice sau private, dar şi din instituţiile de stat.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv al evenimentului.

detalii eveniment

România - Strategia dezvoltării

România - Strategia dezvoltării
- a VIII-a ediţie -

Ziarul BURSA a organizat a VIII-a ediţie a conferinţei “România - Strategia dezvoltării”, în data de 15 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, sala Cişmigiu, din str. Doamnei nr. 12, Bucureşti.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Digitalizarea României

Digitalizarea României
- a III-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a III-a ediţie a videoconferinţei “Digitalizarea României”, în data de 28 iulie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război

Ziarul BURSA a organizat conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”, în data de 28 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la World Trade Center/ Hotel Pullman Bucureşti, sala New York.

Evenimentul s-a desfăşurat în format fizic şi online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

„Cyber Espionage Awareness Day for Business”

Cyber Espionage Awareness Day for Business

„Cyber Espionage Awareness Day for Business” este o iniţiativă susţinută de Confederaţia Elveţiană şi organizată în strânsă colaborare cu Ambasada Elveţiei în România, precum şi cu Camera de Comerţ Elveţia-România.

Ziarul BURSA a fost partener media exclusiv şi a transmis live evenimentul prin platforma ZOOM.

detalii eveniment

Consecinţele economice ale războiului

Consecinţele economice ale războiului

Grupul de presă BURSA a organizat videoconferinţa “Consecinţele economice ale războiului”, în data de 26 mai 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a desfăşurat în format online şi a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media.

detalii eveniment

Antreprenoriat fara gen

Antreprenoriat fara gen
- a X-a ediţie -

Grupul de presă BURSA a organizat a X-a ediţie a conferinţei “Antreprenoriat fără gen”, în data de 13 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum, din Calea Dorobanţilor nr. 5-7.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Sănătate şi FARMA

Sănătate şi FARMA
- a IV-a ediţie -

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu TARUS Media, a organizat a IV-a ediţie a videoconferinţei “Sănătate şi FARMA”, în data de 29 martie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, pe contul de Facebook al ziarului BURSA, pe canalul de Youtube BURSA, precum şi pe conturile de Facebook ale TARUS Media şi Medica Academica dar şi ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

Forumul investitorilor

Forumul investitorilor

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Ziare.com, a organizat videoconferinţa “Forumul investitorilor”, în data de 15 februarie 2022, începând cu ora 10:00.

Evenimentul a avut loc la Athenee Palace Hilton Bucharest, sala Le Diplomate, în format hibrid şi fost transmis, în direct, pe site-ul www.bursa.ro, contul de Facebook al ziarului BURSA, canalul de Youtube BURSA, pe site-ul www.ziare.com, conturile de Facebook şi Youtube ale Ziare.com, precum şi pe paginile de Facebook ale partenerilor media şi suport.

detalii eveniment

VEZI TOATE EVENIMENTELE BURSA