Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

DUPĂ AVERTISMENTUL PRIVIND ECHIPAMENTELE 5G:Noi discuţii între SUA şi Germania

B.I.
Internaţional /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

O scrisoare a ambasadorului Statelor Unite adresată Germaniei, în care avertizează Berlinul să nu utilizeze echipamentele Huawei pentru viitoarele reţele 5G, a dus la declanşarea unor noi discuţii pe această temă, a declarat ieri un purtător de cuvânt al guvernului, transmite Reuters.

Purtătorul de cuvânt, Ulrike Demmer, a afirmat în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Berlin, că guvernul vrea să se asigure că infrastructura sa de telecomunicaţii respectă cele mai înalte standarde de securitate.

Statele Unite şi-au avertizat aliaţii că echipamentele produse de compania chineză Huawei implică riscuri de securitate din cauza legăturii apropiate cu guvernul de lăa Beijing şi a legislaţiei chineze care obligă firmele să colaboreze cu agenţiile de spionaj.

"Nu voi prezenţa lista concretă a discuţiilor pe care le avem, dar suntem în contact strâns cu partenerii noştri în domeniul securităţii, între care se află, în mod natural, şi Statele Unite, a spus Demmer.

Ministrul german de Interne, Horst Seehofer, a avertizat însă că excluderea Huawei de la construcţia reţelelor 5G ar putea afecta economia germană, cea mai mare din Europa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS