ÎN CONDIŢIILE CREŞTERII VENITURILOR DIN EXPLOATARE:Conpet - profit în urcare cu 26%, după primele trei luni din 2019

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

Conpet - profit în urcare cu 26%, după primele trei luni din 2019

Transportatorul de ţiţei şi produse petroliere Conpet Ploieşti (COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, în creştere cu 26% faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul în care veniturile din exploatare au urcat cu 6,9%, până la 105,93 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat astăzi pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Veniturile totale din servicii de transport (ce deţin o pondere de peste 97% în cifra de afaceri) au urcat cu 6,7%, până la 95,99 milioane de lei, după primele trei luni ale anului curent, faţă de cele înregistrate în perioada ianuarie - martie 2018, care au fost în sumă 90 milioane de lei.

Pe de altă parte, creşterea cheltuielilor din exploatare a avut o dinamică mai redusă, la finalul lunii martie 2019 acestea ridicându-se la 90,51 milioane de lei, cu 5% peste cele prinse în contul de profit şi pierdere după primul trimestru al anului trecut, în condiţiile în care cheltuielile cu personalul au urcat cu 10,4%, până la 35,24 milioane de lei.

Astfel, profitul din exploatare (EBIT) s--a ridicat la aproape 15,42 milioane de lei, cu 20,2% peste cel de la finalul lunii martie a anului 2018, când transportatorul de produse petroliere a obţinut un rezultat din exploatare de 12,83 milioane de lei.

La cotaţia de închidere de azi a titlurilor COTE, de 77,6 lei, valoarea de piaţă a companiei la BVB este de 671,8 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS