PENTRU ACŢIONARII CARE SE RETRAG DIN SOCIETATE:Transilvania Construcţii oferă 112,7 lei pe titlu

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

Transilvania Construcţii oferă 112,7 lei pe titlu

Acţionarii Transilvania Construcţii (COTR) care nu au votat în adunarea din luna aprilie schimbarea obiectului de activitate al societăţii, se pot retrage din companie care va plăti 112,7 lei/titlu, preţ stabilit de un evaluator independent, membru ANEVAR, înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), se arată în raportul companiei remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Dreptul de retragere poate fi exercitat în termen de 30 de zile de la data de 4 iunie, când hotărârea acţionarilor a fost publicată în Monitorul Oficial al României, se mai specifică în notificare Transilvania Construcţii.

În data de 24 aprilie, acţionarii COTR au aprobat schimbarea obiectului principal de activitate al societăţii din "Lucrări de construcţii cladiri rezidenţiale şi nerezidenţiale" în "Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate".

Ieri, cotaţia COTR a încheiat şedinţa de tranzacţionare la 112 lei, iar din data de 24 aprilie, când acţionarii au hotărât schimbarea obiectului de activitate, preţul titlurilor companiei s-a apreciat cu 12%.

Compania este controlată de familia Timofte din Cluj, în proporţie de 59,07% de Andrei-Iancu Timofte şi de 35,64% de Mircea Timofte, în timp ce restul de 5,27% se tranzacţionează liber la bursă.

Valoarea de piaţă a Transilvania Construcţii la BVB se ridică la 89,57 milioane de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS