Affidea finalizează achiziţia MedEuropa România şi deschide un nou centru de radioterapie la Iaşi

F.D.
Companii / 21 mai

 Affidea finalizează achiziţia MedEuropa România şi deschide un nou centru de radioterapie la Iaşi

Affidea Group, cel mai mare furnizor pan-european de servicii de diagnosticare imagistică, policlinici şi servicii medicale integrate, anunţă finalizarea cu succes a achiziţiei MedEuropa România, un renumit furnizor de servicii de tratament al cancerului.

Această achiziţie marchează un progres semnificativ în misiunea Affidea de a oferi cele mai bune servicii medicale integrate tuturor pacienţilor oncologici din România.

În acest sens, anunţăm inaugurarea noului centru MedEuropa, de la Iaşi, un centru de ultimă generaţie în tratarea cancerului, într-o zonă a ţării în care Affidea este deja prezentă şi furnizează pacienţilor investigaţii imagistice ultraperformante (CT, RMN, DXA - osteodensitometrie).

Cu o investiţie de 15 milioane de euro, noul centru este dotat cu cea mai performantă tehnologie, inclusiv două acceleratoare liniare Elekta (Linacs), concepute pentru a oferi tratamente avansate de radioterapie.

Noul Versa HD, capabil de tratamente stereotactice de înaltă precizie cu monitorizare respiratorie în timp real, şi Elekta Infinity, ce realizează terapii complexe IMRT/VMAT şi terapie cu electroni sunt echipamentele ultramoderne din noul centru de la Iaşi. Acesta va asigura, pe lângă radioterapie, spitalizare de zi pentru pacienţii oncologici şi consultaţii de oncologie medicală.

Unitatea este proiectată cu 3 zone dedicate aparaturii pentru radioterapie, în lunile următoare clinica urmând să fie dotată cu încă un accelerator liniar ultraperformant.

Echipa include 7 radio-oncologi, 5 fizicieni medicali, asistenţi medicali şi personal administrativ, toţi profesionişti cu experienţă, care vor oferi servicii medicale la înalte standarde tuturor pacienţilor. Noul centru de radioterapie din Iaşi se va deschide oficial la finalul acestei luni.

Răzvan Predica, CEO Affidea România şi Ungaria, declară: "Prin finalizarea achiziţiei MedEuropa şi deschiderea noului centru oncologic ultramodern de la Iaşi, consolidăm angajamentul nostru de combatere a cancerului în comunităţile unde suntem prezenţi. Această nouă etapă reprezintă un pas important în direcţia reducerii decalajelor în domeniul îngrijirii oncologice prin furnizarea de diagnosticare avansată, analize de laborator, tratamente de radioterapie şi chimioterapie, precum şi o gamă largă de consultaţii complementare în cadrul unei singure reţele.

Rămânem dedicaţi obiectivului nostru de a îmbunătăţi ratele de supravieţuire şi de a ne asigura că fiecare pacient primeşte îngrijire personalizată şi accesibilă pe tot parcursul experienţei sale - de la diagnosticul incipient până la recuperare."

Guy Blomfield, CEO şi Preşedinte al Boardului de Management al Grupului Affidea, precizează: "Achiziţia cu succes a MedEuropa România şi deschiderea noului nostru centru de radioterapie din Iaşi completează reţeaua Affidea aflată în expansiune şi care numără în prezent 362 de centre în 15 ţări din Europa. Prin această etapă importantă, ne dezvoltăm în continuare portofoliul de servicii în România, o piaţă cheie în reţeaua Affidea, şi ne îmbunătăţim capacitatea de a oferi în timp util tratamente inovatoare împotriva cancerului, asigurându-ne că fiecare pacient oncologic beneficiază de cea mai bună îngrijire posibilă. Prin dezvoltarea continuă a serviciilor noastre, ne propunem să îmbunătăţim ratele de supravieţuire în cazul cancerului şi rezultatele pe care le obţin pacienţii în urma tratamentelor."

Odată cu finalizarea achiziţiei MedEuropa şi deschiderea noului centru de tratare a cancerului din Iaşi, reţeaua Affidea ajunge la 58 de clinici în România, adăugând servicii de radioterapie, ce completează vastul portofoliu de servicii integrate: diagnosticare imagistică, consultaţii multidisciplinare, analize de laborator, centre de fizio şi kinetoterapie.

În această tranzacţie, Grupul Affidea a fost asistat juridic de Societatea de avocatură Rizoiu & Poenaru, de firma Clifford Chance şi TS Partners, în timp ce Deloitte Romania a asistat Affidea în procesul de due diligence financiar si fiscal, precum şi în asistenţă la tranzacţie. MedEuropa a fost asistată juridic de Biris Goran şi Linklaters.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb