Apărare

Agenţie Naţională de Tehnică Militară şi Offset sau crearea unui holding pentru exportul de armament

PROPUNEREA ANGAJAŢILOR DIN INDUSTRIA DE APĂRAREAgenţie Naţională de Tehnică Militară şi Offset sau crearea unui holding pentru exportul de armament

George MarinescuZiarul BURSA #Politică / 15 aprilie

Sistemul actual de organizare a industriei de apărare nu este viabil, nu corespunde cerinţelor actuale, nu poate asigura dotarea forţelor armate nu are viitor, iar revigoarea acestei industrii este posibilă doar prin contopirea a trei sau patru entităţi - care acum se află în subordinea a trei ministere - într-o singură entitate ce ar urma să se afle în coordonarea directă a Guvernului, se arată într-un document care a ajuns pe masa de lucru a comisiilor pentru reformă şi privatizare din Parlament, întocmit de Alianţa Sindicatelor din Industria de Apărare şi Aeronautică (ASIAA), care ni l-a transmis în exclusivitate.

Nicolae Ciucă

NICOLAE CIUCĂ, MINISTRUL APĂRĂRII NAŢIONALE: "Achiziţiile militare trebuie să se realizeze cu implicarea industriei naţionale de apărare"

G.M.Ziarul BURSA #Companii / 18 martie

Operatorii economici trebuie să îşi modernizeze capacităţile de producţie şi să se adapteze totodată la noile tehnologii de care armatele au nevoie în secolul XXI, a afirmat Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale, după întâlnirea pe care a avut-o, ieri, cu toţi directorii filialelor şi uzinelor din cadrul Companiei Naţionale Romarm SA.

Industria de apărare, între cerinţa premierului şi realitatea legislativă

RESTRUCTURAREA COMPANIILOR DE STATIndustria de apărare, între cerinţa premierului şi realitatea legislativă

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 19 februarie

Angajaţii acuză că funcţionarii Ministerului Economiei au gestionat prost unele lucruri din industria de apărare  

Constantin Bucuroiu, preşedinte ASIAA: "Din cauza politizării intense a funcţiilor de conducere, unităţile din industria de apărare au pierdut anul trecut mai multe oportunităţi"

Reorganizarea şi restructurarea companiilor de stat din subordinea ministerelor trenează, deşi premierul Florin Cîţu le-a solicitat miniştrilor, încă din prima jumătate a lunii ianuarie, să întocmească memorandumuri privind situaţia financiară a societăţilor respective.

Comuna Petreşti a intrat pe harta industriei de apărare

Comuna Petreşti a intrat pe harta industriei de apărare

Octavian DanZiarul BURSA #Companii / 22 ianuarie

Comuna Petreşti, Dâmboviţa, va găzdui o fabrică unde vor fi produse componente necesare camioanelor militare. La 70 de kilometri de Capitală, în apropiere de autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, Iveco Defence Vehicles a început ridicarea unei fabrici pe circa 9.000 de metri pătraţi unde va realiza parţial o parte din cele peste 2.900 de camioane militare pentru MApN.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Proteste în industria de apărare

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 04 septembrie 2019

Angajaţii uzinelor de armament din ţara noastră ies în stradă. Nemulţumiţi de lipsa de implicare a Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Economei privind modernizarea industriei de armament şi respectarea clauzelor offset din...

Sursa foto: Twitter

Grecia va achiziţiona fregate din Franţa

D.I.Internaţional / 21 aprilie 2018

Grecia va lua în leasing de la Franţa două fregate pentru o perioadă de cinci ani, urmând ca navele să fie integrate încă din această vară în flota militară elenă, a declarat ieri ministrul adjunct grec al apărării, Fotis Kouvelis, transmite AFP.

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9245
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1111
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4560
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6701
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.0234

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo