Fonduri Europene

"Uniunea Europeană a creat un animal politic complet nou şi bizar, pe care cred că nu prea ştie cum să îl gestioneze. S-a creat un monstru politico-birocratic pe care Comisia nu ştie cum să îl gestioneze şi cere foarte multe detalii înainte, situaţie pentru care nimeni nu a fost pregătit. Facem eforturi să fim credibili în acest proces şi să livrăm partea tehnică. Până când nu închidem diferenţele de viziune, nu putem închide detaliile tehnice", a declarat Cristian Ghinea.

CRISTIAN GHINEA, MINISTRUL PROIECTELOR EUROPENE:"Poziţia României în negocierea pentru PNRR este slăbită, întrucât CE are drept de veto"

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 13 mai

Până când nu vor fi închise diferenţele de viziune politică asupra Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), nu vor putea fi închise detaliile tehnice ale acestui document, a afirmat, Cristian Ghinea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, într-un interviu acordat pentru DC News.

"Paşaportul de vaccinare nu trebuie să împiedice libera circulaţie a cetăţenilor"

CRISTIAN BUŞOI, SCRISOARE CĂTRE URSULA VON DER LEYEN:"Paşaportul de vaccinare nu trebuie să împiedice libera circulaţie a cetăţenilor"

A.P.Fonduri Europene / 15 martie

Europarlamentarul Cristain Buşoi a anunţat, luni, că i-a trimis o scrisoare preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în calitate de şef al Comisiei pentru Industrie a Parlamentului European, în care îi solicită ca paşaportul de vaccinare să nu fie o condiţie obligatorie pentru mobilitatea cetăţenilor,

Edilii din teritoriu avertizează asupra fraudării fondurilor europene

Edilii din teritoriu avertizează asupra fraudării fondurilor europene

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 08 martie

Eliminarea standardelor de cost de către guvernul Dăncilă a aruncat în aer preţurile studiilor de fezabilitate De la 3%, preţul unui studiu de fezabilitate a ajuns chiar la 47% din valoarea proiectului Estimări de costuri exorbitante pentru proiectele adresate localităţilor mici: 696 milioane euro, un proiect "smart" 

Fondurile alocate pentru proiectele care se vor derula pe Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă riscă să fie fraudate, afirmă mai mulţi reprezentanţi ai unor structuri asociative legate de administraţia publică locală, care au contactat ziarul BURSA.

PROIECT COMUN CNIPMMR-PRIMĂRIA CAPITALEIBucureşti, viitorul hub antreprenorial

G.M.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 04 martie

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Primăria Municipiului Bucureşti au semnat, ieri, acordul de colaborare în vederea implementării proiectului "Bucharest Business Agency" prin care vor realiza, în comun, acţiuni de promovare a exporturilor şi atragerea de investiţii. Prin acest protocol de colaborare, cele două instituţii îşi propun să poziţioneze Capitala ca hub antreprenorial.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Proiectul Diaspora ReStart a ajuns la final

Proiectul Diaspora ReStart a ajuns la final

G.M.Fonduri Europene / 13 ianuarie

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în calitate de beneficiar, a implementat în perioada septembrie 2017 - ianuarie 2021 proiectul Diaspora ReSTART (POCU/89/3/7/107561), proiect co-finanţat din...

Ioan Marcel Boloş

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / MARCEL BOLOŞ, MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE:"Trebuie să creştem de două-trei ori capacitatea de absorbţie, faţă de ritmul anual actual de 2,5 miliarde euro"

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă (PNRR), pentru care avem alocate 30,4 miliarde euro, va fi lansat în dezbatere publică în 5 noiembrie, a declarat Ioan Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene. Domnia sa a precizat că lucrurile sunt...

Andrei Baciu

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / ANDREI BACIU, SECRETAR DE STAT MINISTERUL SĂNĂTĂŢII:"Alocarea fondurilor europene din această perioadă ne permite să facem paşi reali în domeniul sănătăţii"

A.T.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

Alocarea fondurilor europene, în această perioadă, şi oportunitatea pe care o avem la nivel de fonduri europene este realmente istorică şi ne permite să facem o schimbare de paradigm, să facem paşi reali în domeniul sănătăţii, susţine Andrei...

Tănase Stamule

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / TĂNASE STAMULE, CONSILIER DE STAT ÎN CADRUL CANCELARIEI PRIM-MINISTRULUI"Vrem să dezvoltăm produse de stimulare a creditării şi să legăm cât mai mult companiile de sistemul bancar"

A.T.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

"Marele risc în absorbţia fondurilor europene va fi lipsa specialiştilor, în rest finanţare există, proiecte există" 

Ţara noastră va avea o provocare în următorii ani să absoarbă toate fondurile europene pe care le va avea la...

Ştefan Jicol

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / ŞTEFAN JICOL, SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI:"SGG are în implementare 16 proiecte finanţate prin fonduri UE, în valoare de peste 40 milioane euro"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

Niciun stat nu mai poate funcţiona performant fără inteligenţa artificială, este de părere Ştefan Jicol, Director general Direcţia generală politici publice, strategii şi control intern în cadrul Secretariatului General al Guvernului, precizând...

Ramona Ivan

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / RAMONA IVAN, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU FONDURI EUROPENE DIN ARB:"Este uşor să accesezi fonduri nerambursabile, dar mult mai complicat să le implementezi corect"

A.V.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

"Fondurile europene trebuie să aibă o mare răspândire, să beneficieze cât mai mulţi cetăţeni de pe urma lor" 

Oficialii sistemului bancar sunt de părere că este destul de uşor să aplici şi să accesezi fonduri europene nerambursabile,...

mai multe ştiri >>
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Artego

Curs valutar BNR

17 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9256
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0527
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7135
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.8982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo