Fonduri Europene

Adrian Pintea (Sursă foto: Facebook)

APIA - campanie de informare a fermierilor pentru creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene

M.A.Fonduri Europene / 15 ianuarie

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a demarat, miercuri, la Arad, o campanie de informare în rândul fermierilor din vestul ţării, dedicată exclusiv măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, cu scopul de a eficientiza implementarea acestora şi de a creşte gradul de absorbţie a fondurilor aferente măsurilor de dezvoltare rurală.

Suma necesară derulării acestui amplu program de reinserţie socială a persoanelor din Valea Jiului se ridică la 2 milioane de euro, iar banii sunt alocaţi din fondurile europene.

Fonduri europene pentru reconversia profesională a minerilor

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Fonduri Europene / 09 ianuarie

Peste 2000 de persoane vulnerabile şi 1560 de mineri disponibilizaţi din Petroşani, Vulcani, Aninoasa, Lupeni şi Uricani vor beneficia de cursuri gratuite de formare profesională, de o primă de integrare în muncă, iar pentru cei care vor fi efectiv angajaţi, patronii vor primi, timp de un an, o subvenţie de 2250 lei pe lună, pentru fiecare angajat.

Marcel Boloş a arătat: "Cea mai mare problemă pe care am găsit-o în minister, la preluarea mandatului, a fost întârzierea majoră în implementarea proiectelor de infrastructură".

IOAN MARCEL BOLOŞ, MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE:"Avem banii alocaţi pentru infrastructura rutieră şi feroviară, dar ne lipseşte capacitatea de implementare a proiectelor"

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Fonduri Europene / 18 decembrie 2019

Ţara noastră trebuie să realizeze proiectele de infrastructură privind închiderea coridoarelor paneuropene de transport feroviar şi rutier, a declarat, ieri, Ioan Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii mass-media.

Ediţia din 20.01.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
ROREG a semnat un contract de 3,3 milioane de euro

ROREG a semnat un contract de 3,3 milioane de euro

I.L.M.Fonduri Europene / 26 noiembrie 2019

Asociaţiei Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România a semnat un contract în valoare de 3,3 milioane de euro pentru sprijinirea autorităţilor locale în gestionarea şi implementarea Fondurilor Europene Structurale şi de Investiţii,...

Paula Pîrvănescu

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / PAULA PÎRVĂNESCU, SECRETAR DE STAT, MMACA:"Antreprenorii români trebuie să ia legătura cu ataşaţii comerciali ai României pentru internaţionalizare"

R.R.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 25 octombrie 2019

Ministerul pentru Mediul de Afa­ceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) îi sfătuieşte pe antreprenorii de la noi să ia legătura cu ataşaţii comerciali ai României pentru a-şi putea internaţionaliza şi extinde mai uşor afacerile, a spus Paula...

mai multe ştiri >>
BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo