Fonduri Europene

Colaj de MAKE

Tiparniţa BCE şi Planul de redresare nu pot scoate zona euro din criză

Călin RecheaZiarul BURSA #Fonduri Europene / 27 iulie

Călin Rechea

BCE a prezentat recent o nouă strategie, care să "faciliteze" funcţionarea tiparniţei în ciuda presiunilor inflaţioniste, iar Planul de redresare promite deschiderea unei noi ere pentru creşterea economică a zonei euro.

Niciunul dintre aceste "planuri" nu are şanse de reuşită deoarece "suferinţa" este de altă natură, respectiv creşterea divergenţei între competitivitatea economică a ţărilor din "nucleul" zonei euro faţă de ţările de la "periferie".

Acuzaţii între membrii coaliţiei

FONDURILE EUROPENE ÎNCING SPIRITELEAcuzaţii între membrii coaliţiei

G.M.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 26 iulie

Faptul că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă se află încă în analiza Comisiei Europene, care ar urma să ia o decizie abia în luna septembrie, ceea ce ar însemna că primii bani vor ajunge în ţara noastră abia în ianuarie 2022, a iscat vii dispute şi în rândul coaliţiei, între actualul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea (USRPLUS) şi fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel-Ioan Boloş (PNL).

"Cel din urmă a publicat la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, pe pagina oficială de Facebook, un răspuns acid la acuzaţiile pe care ministrul Cristian Ghinea i le-a adus, referitor la sumele alocate pentru reţelele de gaze naturale, în cadrul unei dezbateri găzduită de Digi 24.

SITUAŢIE MIPE LA FINALUL PRIMULUI SEMESTRU: Peste un miliard de euro - valoarea plăţilor efectuate pentru proiectele finanţate din fonduri europene

G.M.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 22 iulie

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a efectuat plăţi către beneficiari şi a trimis spre decontare la Comisia Europeană o sumă de 1,083 miliarde euro în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2021, pentru programele operaţionale pe care le gestionează, din care 850 milioane euro au fost deja rambursate de către instituţia de la Bruxelles, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Proiectul Diaspora ReStart a ajuns la final

Proiectul Diaspora ReStart a ajuns la final

G.M.Fonduri Europene / 13 ianuarie

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în calitate de beneficiar, a implementat în perioada septembrie 2017 - ianuarie 2021 proiectul Diaspora ReSTART (POCU/89/3/7/107561), proiect co-finanţat din...

Ioan Marcel Boloş

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / MARCEL BOLOŞ, MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE:"Trebuie să creştem de două-trei ori capacitatea de absorbţie, faţă de ritmul anual actual de 2,5 miliarde euro"

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă (PNRR), pentru care avem alocate 30,4 miliarde euro, va fi lansat în dezbatere publică în 5 noiembrie, a declarat Ioan Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene. Domnia sa a precizat că lucrurile sunt...

Andrei Baciu

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / ANDREI BACIU, SECRETAR DE STAT MINISTERUL SĂNĂTĂŢII:"Alocarea fondurilor europene din această perioadă ne permite să facem paşi reali în domeniul sănătăţii"

A.T.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

Alocarea fondurilor europene, în această perioadă, şi oportunitatea pe care o avem la nivel de fonduri europene este realmente istorică şi ne permite să facem o schimbare de paradigm, să facem paşi reali în domeniul sănătăţii, susţine Andrei...

Tănase Stamule

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / TĂNASE STAMULE, CONSILIER DE STAT ÎN CADRUL CANCELARIEI PRIM-MINISTRULUI"Vrem să dezvoltăm produse de stimulare a creditării şi să legăm cât mai mult companiile de sistemul bancar"

A.T.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

"Marele risc în absorbţia fondurilor europene va fi lipsa specialiştilor, în rest finanţare există, proiecte există" 

Ţara noastră va avea o provocare în următorii ani să absoarbă toate fondurile europene pe care le va avea la...

Ştefan Jicol

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / ŞTEFAN JICOL, SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI:"SGG are în implementare 16 proiecte finanţate prin fonduri UE, în valoare de peste 40 milioane euro"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

Niciun stat nu mai poate funcţiona performant fără inteligenţa artificială, este de părere Ştefan Jicol, Director general Direcţia generală politici publice, strategii şi control intern în cadrul Secretariatului General al Guvernului, precizând...

Ramona Ivan

VIDECONFERINŢA BURSA "FONDURILE EUROPENE" / RAMONA IVAN, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU FONDURI EUROPENE DIN ARB:"Este uşor să accesezi fonduri nerambursabile, dar mult mai complicat să le implementezi corect"

A.V.Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 21 octombrie 2020

"Fondurile europene trebuie să aibă o mare răspândire, să beneficieze cât mai mulţi cetăţeni de pe urma lor" 

Oficialii sistemului bancar sunt de părere că este destul de uşor să aplici şi să accesezi fonduri europene nerambursabile,...

mai multe ştiri >>
Dtlawyers
Apanova
Electromagnetica
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo