IT

Cum divizează WhatsApp lumea

Cum divizează WhatsApp lumea

A.T.Ziarul BURSA #Internaţional / 15 ianuarie

WhatsApp a decis, recent, să-şi schim­be termenii şi condiţiile. Nimic nou până aici, aplicaţiile şi telefoanele inteligente cer frecvent actualizări şi upgradări. Cu toate acestea, noile condiţii obligatorii de utilizare ale aplicaţiei de comunicare fac referire la confidenţialitatea utilizatorilor, WhatsApp cere acordul ca datele lor personale, inclusiv locaţia şi numerele de telefon, să fie împărtăşite cu compania sa mamă, Facebook Inc., şi cu divizii ale acesteia, precum Instagram şi Messenger.

Radu Ciorbă: "Clienţii au devenit mai receptivi la noile tehnologii, mult mai interesaţi de ceea ce înseamnă un buget personal, un plan financiar personal... Pur şi simplu sunt mai deschişi către a îmbrăţişa tehnologi, spre a-şi simplifica viaţa, în general, şi viaţa financiară, în special".

"Piaţa din ţara noastră este ofertantă pentru fintech-uri"

A consemnat Emilia OlescuZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 18 august 2020

Interviu cu Radu Ciorbă, fondatorul Volt 

Reporter: Cum funcţionează, concret, aplicaţia Volt?  

Radu Ciorbă: Volt este ca o aplicaţie de chatting, doar că în loc să trimiţi gif-uri şi emoticoane, trimiţi bani. Aplicaţia noastră le permite utilizatorilor să realizeze transferuri de bani din şi către orice card bancar emis în România, direct de pe smartphone.

Facebook a trecut la curăţenia de toamnă

Facebook a trecut la curăţenia de toamnă

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 13 august 2020

Facebook este în plin proces de curăţare a reţelei de ştiri false, manipulări politice şi conţinut inadecvat. Munca este grea, pe măsura popularităţii. Facebook a eliminat 7 milioane de postări în trimestrul doi pentru că răspândeau informaţii false despre noul coronavirus, inclusiv conţinut care promova măsuri preventive false şi remedii exagerate.

Infractorii cibernetici nu au vacanţă

Infractorii cibernetici nu au vacanţă

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 12 august 2020

Infractorii cibernetici sunt neobosiţi. Obişnuiţi cu "munca la domiciliu", aceştia au devenit deosebit de eficienţi în perioada pandemiei. Numărul atacurilor de tip Distributed Denial of Service (DDoS) s-a triplat în al doilea trimestru din 2020, în comparaţie cu perioada similară a anului anterior, relevă cel mai nou raport Kaspersky.

Ediţia din 18.01.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Messenger cu funcţie anti-înşelăciune

Messenger cu funcţie anti-înşelăciune

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 25 mai 2020

Intens utilizat, mesagerul de la Facebook îşi asumă şi rolul de părinte/poliţist. Astfel, Messenger, va încerca să le atragă atenţia utilizatorilor în mai multe situaţii cu potenţial periculos, inclusiv atunci când aceştia sunt vizaţi de o...

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo