IT

Sursă foto: Facebook / UPB-Activităţi cu Elevii

TEHNOLOGIEUPB va găzdui un festival al roboţilor

O.D.Ziarul BURSA #Cultură / 21 septembrie

Roboţii nu mai sunt priviţi ca o ciudăţenie ci ca o necesitate a secolului XXI. Industrie, medicină, turism, construcţii sunt domenii în care roboţii s-au integrat foarte bine. Sute de roboţi şi tehnologii vor fi prezentate, în perioada 3 - 6 noiembrie, la prima ediţie a Robofest, eveniment organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Informatica autohtonă, la cel mai înalt nivel mondial

Informatica autohtonă, la cel mai înalt nivel mondial

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 16 august

Informatica autohtonă are toate motivele de mândrie, atât pentru rezultatele recente cât şi pentru cele din trecut. Ţara noistră se află pe locul al doilea "all times" în Hall of Fame-ul Olimpiadei Internaţionale de Informatică, cu 123 de medalii. Informaţia a fost oferită de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Grafică de MAKE

VIDEOCONFERINŢA "DIGITALIZAREA ROMÂNIEI"Industria de software şi electronică - unul dintre principalele motoare ale economiei

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 1 august

Industria de software şi electronică este unul dintre principalele motoare ale economiei româneşti, iar sprijinirea în continuare a acestui sector va impulsiona şi mai mult dezvoltarea ţării noastre. Acesta este mesajul pe care l-au transmis, săptămâna trecută, reprezentanţii industriei de software şi electronică din ţara noastră, în cadrul celei de-a treia ediţii a Conferinţei "Digitalizarea României", eveniment organizat de ziarul BURSA.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Dragoş Preda

VIDEOCONFERINŢA "DIGITALIZAREA ROMÂNIEI" / DRAGOŞ PREDA, FOST SECRETAR DE STAT ÎN MINISTERUL TELECOMUNICAŢIILOR:"Deja se vorbeşte de 6G, iar la nivelul analizei tehnologice se operează 7G şi 8G este în testare"

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 29 iulie

În domeniul digitalizării, arhitectura trebuie adaptată ceriţelor pieţei şi cerinţelor fiecărui client în parte, iar aceste lucruri trebuie coordonate astfel încât să se răspundă fiecărei nevoi din piaţă, este de părere Dragoş Preda, fost...

Marius Humelnicu

VIDEOCONFERINŢA "DIGITALIZAREA ROMÂNIEI" / MARIUS HUMELNICU, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU COMUNICAŢII ŞI TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI DIN SENAT:"Toate instituţiile publice trebuie să aibă datele în cloud-ul guvernamental"

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 29 iulie

Deşi perioada pandemiei ne-a obligat să ne digitalizăm mai mult şi la finalul primei sesiuni din acest an Parlamentul a adoptat legea interoperabilităţii sistemelor de date, este nevoie ca toţi actorii publici să înţeleagă că implementarea...

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo