IT

Meseriile viitorului au legătură cu robotica şi inteligenţa artificială

Meseriile viitorului au legătură cu robotica şi inteligenţa artificială

Ziarul BURSA #Companii / 12 septembrie

Tinerii au propria viziune în ceea ce priveşte viitorul loc de muncă, unul de succes, care oferă stabilitate şi satis-facţii materiale. Doi din trei elevi consideră că noile meserii ale viitorului vin din domeniile roboticii, inteligenţei artificiale, calculatoarelor şi imprimării 3D, arată un sondaj realizat de INACO - Iniţiativa pentru Competitivitate - derulat la sfârşitul anului 2018, după primul an şcolar în care elevii au luat contact cu prima ediţie a Ghidului Meseriilor Viitorului.

Anton Rog

"În plan instituţional, ar trebui creat un hub de schimb de informaţii între principalii actori cu responsabilităţi în securitate cibernetică"

Laurent ChrzanovskiZiarul BURSA #Companii / 09 septembrie

(Interviu cu Brigadier General Anton Rog, Director General al Centrul Naţional Cyberint - SRI) 

Laurent Chrzanovski: După ani dedicaţi poiectării, dezvoltării şi asigurării bunei funcţionări a sistemelor IT&C - aţi ajuns în poziţia de director adjunct al departamentul IT&C al SRI - aţi trecut astfel "de partea cealaltă a baricadei", respectiv să apăraţi şi protejati sistemele IT&C. Ce v-a determinat să luaţi această decizie de schimbare, ceva ce puţini specialişti IT fac?

De la securitatea IT la securitatea cibernetică - o schimbare de paradigmă încă neconştientizată de către microîntreprinderi şi firmele mici şi mijlocii?

De la securitatea IT la securitatea cibernetică - o schimbare de paradigmă încă neconştientizată de către microîntreprinderi şi firmele mici şi mijlocii?

DIDIER SPELLAZiarul BURSA #Companii / 05 septembrie

Preşedinte al Mirat Di Neride, expert în strategie de afaceri şi criminalitate informatică, director al CLUSIR Office - New Aquitaine Ouest, Didier Spella este fost ofiţer superior al Forţelor Aeriene Franceze, co-fondator al Charente-Maritime Cyber Securite, o conferinţă a cărei primă ediţie a avut loc între 17 şi 18 octombrie 2018 la La Rochelle şi a abordat diverse concepte din lumea cibernetică. Cunoştinţele sale atât din domeniul securităţii digitale, cât şi analoage, dar şi experienţa sa în domeniul analizei de risc şi expertiză din cadrul companiilor americane i-au permis să se poziţioneze ca un expert în definirea strategiilor de securitate.

Atacuri în valuri din partea criminalilor cibernetici

Ziarul BURSA #Companii / 02 septembrie

Criminalitatea cibernetică este în plină expansiune, inventivitatea atacatorilor fiind debordantă. Pe lista problemelor cu care s-au confruntat companiile în urma atacurilor de securitate în ultima perioadă se află: transferuri de bani neautorizate, staţii de lucru criptate de ransomware şi indisponibilitatea serviciilor.

Ediţia din 16.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Schimbări în "politica" Facebook

Schimbări în "politica" Facebook

Ziarul BURSA #Companii / 22 august

Reţelele de socializare sunt într-o continuă schimbare încercând astfel să se adapteze la cerinţele noilor utilizatori, din ce în ce mai tineri. Facebook îşi schimbă politicile pentru a permite utilizatorilor să vadă şi să controleze datele pe...

Tehnologie, democraţie şi anarhie

Tehnologie, democraţie şi anarhie

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 14 august

Accesul neîngrădit al oamenilor la reţelele de socializare reprezintă o problemă pentru multe guverne, inclusiv unele care susţin că sunt democratice. Exprimarea liberă intră adesea în contradicţie cu ceea ce se susţine la nivel oficial despre un...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo