Construcţii

Grupul TeraPlast îşi îmbunătăţeşte profitabilitatea şi ajunge la afaceri de 719 milioane de lei

PRIMELE NOUĂ LUNI:Grupul TeraPlast îşi îmbunătăţeşte profitabilitatea şi ajunge la afaceri de 719 milioane de lei

I.V.Companii / 29 octombrie

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mare producători de materiale de construcţii din România, a înregistrat o EBITDA (câştigul înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare - n.r.) de 68,3 milioane de lei, în creştere cu 29% în primele nouă luni din 2019, iar afacerile au depăşit 719 milioane lei, a anunţat, marţi, compania.

City of Mara Avenue a fost lansat la Timişoara

City of Mara Avenue a fost lansat la Timişoara

D.B.Companii / 25 octombrie

Alber Holding, una dintre cele mai active companii din sectorul construcţiilor, a lansat o noua faza a proiectul City of Mara, un ansamblu rezidenţial de tip vest-european, cu un concept şi o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare, oferind o serie de facilităţi pentru timişoreni, se arată într-un comunicat trimis Redacţiei noastre.

Aproximativ 70% dintre ocupanţii clădirilor de birouri din ECE vor să crească nivelul de investiţii în tehnologia imobiliară

STUDIULUI PROPTECH INDEX 2019:Aproximativ 70% dintre ocupanţii clădirilor de birouri din ECE vor să crească nivelul de investiţii în tehnologia imobiliară

F.B.Companii / 25 octombrie

Potrivit studiului Proptech Index 2019, realizat de CBRE Research, 70% dintre ocupanţii clădirilor de birouri din Europa Centrală şi de Est (ECE) intenţionează să crească nivelul de investiţii în tehnologia imobiliară în următorii ani, într-o direcţie axată în principal pe latura umană. O nouă generaţie de consumatori şi angajaţi (în special Millennials şi Gen Z) obligă angajatorii şi proprietarii să admită faptul că tehnologia este esenţială la locul de muncă, se arată într-un comunicat trimis Redacţiei noastre.

Ediţia din 15.11.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
TeraSteel lansează un nou concept de hală metalică

TeraSteel lansează un nou concept de hală metalică

I.V.Companii / 21 octombrie

Producătorul de panouri sandwich şi structuri zincate TeraSteel, parte din grupul TeraPlast, a anunţat, luni, că a lansat un nou concept de hală metalică, Lead, destinat creşterii eficienţei energetice, în contextul în care clădirile viitorului...

Cristian Şimon

Raport SVN:"Suprafaţa de birouri livrată scade cu 14%"

M.M.Companii / 02 octombrie

Suprafaţa de birouri livrată în 2020 va aduce mai puţine birouri Clasa A în Cluj - Napoca, într-un context în care spaţiile care sunt neocupate în acest moment reprezintă 6,3% din stocul existent, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Octavian Bădescu

Freedom Group a părăsit reţeaua RE/MAX

D.D.Companii / 24 septembrie

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul Octavian Bădescu, a părăsit reţeaua RE/MAX, începând cu septembrie 2019 şi va continua să activeze pe piaţa imobiliară.

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
GALA PREMIILOR PIEŢEI DE CAPITAL 2019
Life Dental Spa - Clinica Dentara Laser
Petrecere de Crăciun de poveste la Resturant Elisabeta
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo