Sănătate

Minister impotent, spitale militarizate

Minister impotent, spitale militarizate

Gheorghe IorgoveanuZiarul BURSA #Companii / 09 aprilie

Ministerul Sănătăţii îşi recunoaşte neputinţa. Ministrul de resort, Nelu Tătaru, a anunţat, ieri, militarizarea spitalului din Deva, din cauza managementului defectuos care a dus la infectarea cu Sars-Cov-2 a unor cadre medicale şi a pacienţilor.

Vaccinul anti-coronavirus este, deocamdată, o "Fata Morgana"

Vaccinul anti-coronavirus este, deocamdată, o "Fata Morgana"

Octavian DanCompanii / 02 aprilie

Întreaga lume aşteaptă cu sufletul la gură apariţia unui vaccin salvator, care să pună capăt pandemiei/isteriei. Zilnic apar informaţii, mai mult sau mai puţin veridice, legate de apariţia unui vaccin, sunt anunţate descoperiri, inclusiv în ţara noastră, dar invariabil speranţele de dimineaţă se năruiesc mai spre seară. Organizaţiile serioase insistă însă că "miracolul" nu poate avea loc mai repede de un an, aşa că omenirea, aflată la autoizolare, trebuie să se înarmeze cu răbdare. Fără tutun, acesta "dăunează grav sănătăţii"

Soldatul şi praştia

Dan NicolaieOmul sf(M)inteste locul / 27 martie

Dan Nicolaie

Pandemia a reuşit să schimbe, cel puţin la noi, percepţia pe care oamenii o au faţă de cadrele medicale. Nu mai vorbeşte nimeni de şpăgi, malpraxis, comportament lipsit de empatie şi alte lucruri, ci de eroi, soldaţi aflaţi în prima linie a războiului invizibil, ultima speranţă.

Un pas înainte, doi paşi înapoi

GUVERNUL ÎN LUPTA ANTI-COVID 19:Un pas înainte, doi paşi înapoi

George MarinescuPolitică / 23 martie

Trăim în plină conducere militară. După primul ordin militar emis de Ministerul de Interne în cursul săptă­mânii trecute care a dus la închiderea hotelurilor, resta­urantelor, cafenelelor, cluburilor şi altor asemenea locaţii, sâm­bătă a fost emis al doilea ordin militar, ce a intrat în vigoare noaptea trecută.

Ediţia din 09.04.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Misiune selenară încununată de succes

Ziarul BURSA #Internaţional / 04 februarie

Modulul chinez de aselenizare Yutu-2 a parcurs 367,25 de metri pe partea îndepărtată a Lunii pentru a efectua explorări ştiinţifice, relatează agenţia Xinhua. Atât modulul de aselenizare cât şi roverul Chang'e-4 al misiunii şi-au încheiat...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
ApanovaAdvertisement
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii