Sănătate

Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19

MINISTERUL SĂNĂTĂŢII:Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19

G.M.Ziarul BURSA #Politică / 02 aprilie

Specialiştii din domeniu susţin că persoanele vaccinate cu ambele doze nu pot renunţa deocamdată la masca de protecţie Conform epidemiologilor, dacă 70% din populaţia ţării va fi vaccinată, este posibil ca în toamnă să nu mai purtăm masca de protecţie 

Persoanele vaccinate cu ambele doze nu transmit Covid-19, a transmis, ieri, Ministerul Sănătăţii pe pagina oficială de Facebook. Mesajul respectiv este legat de funcţionarii ministerului de la Bucureşti de noile studii realizate de Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA, care arată că persoanele vaccinate cu ambele doze nu trasmit COVID-19 aproape niciodată.

"Garanţie" UE pentru copiii vulnerabili

"Garanţie" UE pentru copiii vulnerabili

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 26 martie

Ţara noastră poate oferi şi exemple pozitive în "tratarea" unor domenii foarte sensibile, precum ar fi asistenţa copiilor din mediile defavorizate. Un astfel de exemplu, experimentat la nivel destul de mic - câteva comunităţi, va fi folosit la nivelul întregi Uniuni Europene.

Legat de componenta din PNRR privind reformarea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, funcţionarii Comisiei de la Bruxelles consideră că aceasta ar trebui să stimuleze serviciile de asistenţă medicală primară printr-un sistem de plăţi mai atractiv pentru a contrabalansa plata efectuată pentru îngrijirea pacienţilor în spitale.

PNRR-ul pe Sănătate, necorespunzător cerinţelor Comisiei Europene

George MarinescuZiarul BURSA #Politică / 26 martie

Asistenţa medicală primară şi îngrijirea ambulatorie subfinanţate în PNRR  

Introducerea unui sistem de coplată ar majora fondurile CNAS şi cele necesare spitalelor, susţin oficialii europeni

Cartea electronică de identitate trebuie să includă şi cardul de sănătate

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă întocmit de guvernul Cîţu pare să nu fie pe placul oficialilor de la Bruxelles. Cel puţin în domeniul Sănătăţii, pentru care aceştia au formulat 13 pagini de obiecţii pe care le-au trimis autorităţilor de la Bucureşti pentru a fi clarificate, înainte ca ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea să se deplaseze la Bruxelles pentru a negocia PNRR-ul.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Emilian Popovici

VIDEOCONFERINŢA BURSA: VACCINAREA / CONF.UNIV.DR. EMILIAN POPOVICI, SOCIETATEA ROMÂNĂ DE EPIDEMIOLOGIE:"Vaccinarea populaţiei în proporţie de 70% este realizabilă, până la finalul anului, dacă toate lucrurile decurg ca la carte"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 03 februarie

Vaccinarea populaţiei ţării noastre se poate realiza în proporţie de 70% până la finalul anului dacă toate lucrurile vor decurge ca la carte, a declarat conf.univ.dr. Emilian Popovici, vicepreşedinte al Societăţii Române de Epidemiologie.

Florin Mihălţan

VIDEOCONFERINŢA BURSA: VACCINAREA/ PROF.UNIV.DR. FLORIN MIHĂLŢAN, MEDIC PNEUMOLOG LA INSTITUTUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE "MARIUS NASTA":"Studiile arată că vaccinul împotriva Covid are o durată de protecţie contra virusului de trei luni"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 03 februarie

Protecţia în faţa Covid-19 creşte cu 95% după vaccinare, conform rapoartelor cercetătorilor, iar riscul de infectare cu virusul este mult diminuat. În plus, în cazul infectării ulterioare vaccinării virusul are o formă mai uşoară, lucru foarte...

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

13 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9225
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1367
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4720
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6963
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6754

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo