Sănătate

Acţiunile Ropharma coboară cu 23%, în ultimii doi ani

CU O LICHIDITATE REDUSĂ ŞI FĂRĂ ALOCARE DE DIVIDENDEAcţiunile Ropharma coboară cu 23%, în ultimii doi ani

Andrei IacomiZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 10 decembrie

Marcel Murgoci, Estinvest: "Privită strict din punctul de vedere al indicatorului Price to Book Value, putem spune că acţiunea RPH este corect evaluată"  

Acţiunile Ropharma Braşov (RPH), compania ce operează lanţul de farmacii cu acelaşi nume, au avut un parcurs preponderent descendent în ultimii doi ani, cotaţia titlului RPH înregistrând un declin de circa 23%, în intervalul 27 decembrie 2017 - 6 decembrie 2019, cu mult sub cea a indicelui BET Plus, din care face parte emitentul, ce a marcat un avans de aproape 28%, pentru acelaşi interval de raportare.

Sursa foto: www.ropharma.ro

ANALIZĂRopharma, în cifre

Valentin M. IonescuZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 10 decembrie

Înfiinţată în anul 1991, prin corporatizarea Oficiului Farmaceutic Iaşi, firma Ropharma a devenit un grup care integrează comerţul şi distribuţia produselor farmaceutice, medicale şi ortopedice, cu producţia de medicamente generice, suplimente alimentare, lapte praf, la care se adaugă serviciile medicale.

Sursa foto: www.ropharma.ro

Parcursul acţiunii Ropharma pe piaţă

Ramona RaduZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 10 decembrie

Distribuitorul de produse farmaceutice Ropharma SA (simbol bursier "RPH"), ale cărui acţiuni au început să fie tranzacţionate pe piaţa Rasdaq, la 13 ianuarie 1997, şi, ulterior, în noiembrie 2010, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), provine din Întreprinderea de stat "Oficiul Farmaceutic Iaşi", înfiinţat în anul 1952, prin înglobarea tuturor farmaciilor din zona Iaşi şi Vaslui.

Ediţia din 12.12.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Date medicale colectate de o aplicaţie

Ziarul BURSA #Companii / 18 noiembrie

Piaţa medicală este principalul obiectiv al marilor companii din domeniul tehnologiei. Apple a lansat o aplicaţie prin care utilizatorii dispozitivelor sale se vor putea înscrie în trei studii în domeniul sănătăţii, ceea ce le va permite să...

MedLife achiziţionează Spitalul Lotus Ploieşti

MedLife achiziţionează Spitalul Lotus Ploieşti

F.B.Companii / 21 octombrie

Sistemul Medical MedLife anunţă achiziţia pachetului de 100% din acţiunile Spitalului Lotus SRL din Ploieşti, cel mai important furnizor de servicii medicale private din judeţul Prahova, care asigură servicii integrate de ambulatoriu, imagistică,...

"Aglomeraţia de la Urgenţe arată un sistem medical defectuos"

INTERVIU BURSA: RAED ARAFAT, SECRETAR DE STAT ÎN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, ŞEFUL DEPARTAMENTULUI PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ:"Aglomeraţia de la Urgenţe arată un sistem medical defectuos"

ADELINA TOADERZiarul BURSA #Companii / 30 septembrie

Valoarea totală a investiţiilor pentru 2015-2022 - 900 milioane euro "Medicii care lucrează atât în sectorul public, cât şi în cel privat duc la o căpuşare a sistemului public şi la o disfuncţionalitate în interiorul acestuia"...  

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo