Sănătate

Sursa foto: http://www.isuprahova.ro

Experţi în prim ajutor în ... competiţii

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 17 septembrie

Ţara noastră are specialişti în intervenţii de urgenţă. Confirmarea vine de la nivel internaţional, după o perioadă în care s-a discutat aprins la nivel naţional despre proceduri, timpi de reacţie şi dotări. Echipa de descarcerare şi prim ajutor calificat a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a ocupat locul doi la proba "acordarea primului ajutor calificat" - scenariu complex în cadrul Competiţiei Mondiale de Salvare (World Res-cue Challenge), care a reunit cele mai bune echipe de descarcerare şi prim ajutor din lume, provenite din ţările membre ale competiţiei.

MedLife a cumpărat Onco Team Diagnostic

MedLife a cumpărat Onco Team Diagnostic

ANDREI IACOMI Ziarul BURSA #Companii / 11 septembrie

Mihai Marcu: "Este primul pas din proiectul de extindere şi dezvoltare aprobat de către acţionari în urmă cu câteva luni" 

Operatorul de servicii medicale private MedLife (M), una dintre puţinele companii de creştere de la bursa noastră, a achiziţionat pachetului majoritar al Onco Team Diagnostic, acesta devenind primul laborator cu profil de anatomie patologică şi biologie moleculară din cadrul grupului, se arată într-un raport al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

CU VENITURI DE 472 MILIOANE DE LEIProfitul Grupului MedLife urcă cu 72%, la jumătatea anului

ANDREI IACOMIZiarul BURSA #Companii / 14 august

Rezultat net de 3,06 milioane de lei la nivel individual, faţă de o pierdere de 0,18 milioane de lei, după primele şase luni din 2018 

Prestatorul de servicii medicale private MedLife (M) a raportat, pentru prima jumătate a anului, un profit net consolidat de 10,47 milioane de lei, cu 72,4% peste cel obţinut după primele şase luni ale lui 2018, evoluţie apărută în condiţiile unor venituri operaţionale de 472,19 milioane de lei, cu 25,7% peste cele de la finele lunii iunie 2018, reiese din raportul emitentului publicat ieri pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Este un rezultat apărut ca urmare a creşterii semnificative a încasărilor pentru aproape toate liniile de afaceri ale Grupului, cu preponderenţă Spitale, Clinici şi Stomatologie, precum şi a achiziţiilor finalizate de MedLife în 2018 şi 2019.

Ediţia din 20.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MedLife preia Clinica Badea Medica din Cluj

MedLife preia Clinica Badea Medica din Cluj

Andrei IacomiZiarul BURSA #Companii / 29 mai

Prestatorul de servicii medicale private MedLife (M) preia un pachet de 65% din Clinica Badea Medica din Cluj Napoca, informează emitentul printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), aceasta fiind cea de-a 23-a achiziţie derulată de...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo