Energie

Daniel Zamfir

DANIEL ZAMFIR:"În cazul Hidroelectrica, vorbim despre un interes personal al premierului Florin Cîţu"

Ziarul BURSA #Companii / 18 ianuarie

Afirmaţiile vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor sunt susţinute şi de colegul său de partid, senatorul social-democrat Daniel Zamfir. Domnia sa ne-a spus că măsura pe care doreşte să o ia actuala majoritate politică este una antinaţională şi că în cazul listării unor companii ar fi vorba şi despre interese personale ale membrilor Cabinetului.

"Este un atac la economia naţională"

MARIUS BUDĂI:"Este un atac la economia naţională"

Ziarul BURSA #Companii / 18 ianuarie

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marius Budăi, fost ministru al Muncii, afirmă că, înainte a lua orice măsură, actualul guvern ar trebui să se uite la ce au făcut alte state puternice din Europa în această perioadă de criză economică generată de pandemia Covid-19.

FELIX CĂPRARIU, PREŞEDINTE ATEEE:"Facturile la energia electrică vor creşte cu 7%, în luna februarie"

George MarinescuZiarul BURSA #Miscellanea / 12 ianuarie

Liberalizarea preţului la energia electrică şi lipsa de informare a consumatorilor vor duce la facturi mai mari în lunile următoare, coroborat şi cu faptul că în luna decembrie s-a înregistrat un preţ pe piaţa de echilibrare de 1200 lei pe MW, a afirmat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Felix Căprariu, preşedintele Asociaţiei Teritoriale pentru Energie şi Eficienţă Energetică (ATEEE).

Ediţia din 18.01.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Tudor Constantinescu

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ENERGIA ÎN PRIZĂ" / TUDOR CONSTANTINESCU, CONSILIER PRINCIPAL AL DG ENERGIE, COMISIA EUROPEANĂ:"Investiţiile în eficienţă energetică au cel mai mare potenţial, chiar şi la nivel european"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 25 septembrie 2020

Analizele europene arată că investiţiile în eficienţă energetică au cel mai mare potenţial, chiar şi la nivel european, a subliniat Tudor Constantinescu, Consilier principal al DG Energie din Comisia Europeană. Deşi pandemia a început să-şi...

Sorin Ioan Bumb

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ENERGIA ÎN PRIZĂ" / SORIN BUMB, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU INDUSTRII ŞI SERVICII DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:"Avem nevoie de o perioadă de tranziţie până la trecerea exclusivă pe surse de energie regenerabilă"

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 25 septembrie 2020

Realitatea din teren arată că doar 34% din populaţia României este racordată la reţelele de distribuţie a gazelor naturale, iar în ţară sunt oraşe întregi care nu au acces la reţelele de gaze naturale, în timp ce în spaţiul rural încălzirea...

Adrian Tănase

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ENERGIA ÎN PRIZĂ" / ADRIAN TĂNASE, DIRECTOR GENERAL AL BURSEI DE VALORI BUCUREŞTI:"Statutul de piaţă emergentă creează premisele finanţării la costuri mai mici, pentru companii"

Andrei IacomiZiarul BURSA #Companii / 25 septembrie 2020

"Avem discuţii cu companiile energetice listate pentru ca acestea să intre în indicii de pieţe emergente"  

"Procesul de autorizare şi implementare a Contrapărţii Centrale va fi iniţiat la 1 octombrie"

Promovarea pieţei...

Ovidiu Demetrescu

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ENERGIA ÎN PRIZĂ" / OVIDIU DEMETRESCU, PARTENER LONDON BROKERS ŞI OCD CAPITAL & RESOURCE:"Trebuie să redevenim exportator net şi un furnizor de securitate energetică în regiune"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 25 septembrie 2020

România trebuie să redevină exportator net şi un furnizor de securitate energetică în regiune, a afirmat Ovidiu Demetrescu, partener London Brokers şi OCD Capital & Resource. Viziunea adevarată, corectă şi coerentă pentru asta vine de la...

Daniel Naftali

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ENERGIA ÎN PRIZĂ" / DANIEL NAFTALI, FRANKLIN TEMPLETON ROMÂNIA:"Fondul Proprietatea şi întreg mediul investiţional speră la modificarea legii care blochează listarea Hidroelectrica"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 25 septembrie 2020

Naftali: "Orice schemă de sprijin pentru reactoarele 3 şi 4 de la CNE Cernavodă necesită o analiză foarte atentă" 

Fondul Propritatea (FP) şi cam întreg mediul investiţional, speră ca într-o perioadă relativ rapidă principalele...

Septimiu Stoica

VIDEOCONFERINŢA BURSA "ENERGIA ÎN PRIZĂ" / SEPTIMIU STOICA, MEMBRU ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE AL BRM:"Avem dificultăţi în liberalizarea comerţului şi serviciilor în zona energiei şi promovarea serviciilor noi"

G.M.Ziarul BURSA #Companii / 25 septembrie 2020

Excesul de rigurozitate al autorităţilor publice şi birocraţia au efecte negative asupra activităţii bursei în domeniul energiei, susţine Septimiu Stoica, membru în Consiliul de Administraţie al Bursei Române de Mărfuri.

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo