Energie

Dana Dărăban, director executiv al ACUE, a declarat: "Pe un scenariu de bază, de o triplare a nivelului de investiţii cel puţin, din fondurile proprii pe care trebuie să le asigure operatorii de distribuţie, adică de la 2,3 miliarde euro la 6 miliarde euro pe următoarea perioadă de reglementare, vorbim de un nivel al tarifului (n.red. - de distribuţie, în factura consumatorului) care va creşte gradual până în anul 2030". (Sursa foto: facebook / ACUE)

Companiile de distribuţie solicită un cadru de reglementare favorabil pentru investiţiile din energie

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 17 iulie

Companiile de distribuţie din energie se angajează să investească 6 miliarde euro până în anul 2030 pentru întărirea reţelelor, cu condiţia unui cadru de reglementare favorabil, care să le permită o recuperare graduală a acestor investiţii, din tariful de distribuţie, pe o perioadă de 25-30 de ani, au afirmat ieri reprezentanţii Federaţiei Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE) în cadrul unei întâlniri informale cu mass-media.

Dana Dărăban, executive director of ACUE, said: "On a basic scenario, at least a tripling of the investment level, from the own funds that the distribution operators must provide, i.e. from 2.3 billion euros to 6 billion euros on the following regulatory conditions, we are talking about a level of the tariff (ed. - distribution, in the consumer's bill) that will gradually increase until the year 2030". (Photo source: facebook / ACUE)

Distribution companies demand a favorable regulatory framework for energy investments

George MarinescuEnglish Section / 17 iulie

The energy distribution companies commit to invest 6 billion euros until 2030 to strengthen the networks, provided a favorable regulatory framework, which allows them to gradually recover these investments, from the distribution tariff, over a period of 25- 30 years, the representatives of the Federation of Associations of Energy Utility Companies (ACUE) stated yesterday in an informal meeting with the media.

Parteneriat pentru construcţia unui parc fotovoltaic

Parteneriat pentru construcţia unui parc fotovoltaic

I.Ghe.Ziarul BURSA #Companii / 15 iulie

Nala Renewables a semnat un acord cu grupul românesc de energie regenerabilă Monsson pentru achiziţionarea unui proiect fotovoltaic de 61 MWp situat în vestul ţării. Se preconizează că lucrările de construcţie vor începe în trimestrul III 2024, urmând ca proiectul să fie operaţional şi conectat la reţeaua electrică din România în 2025.

Mircea Fechet: "Activiştii Greenpeace care se opun exploatării gazelor din Marea Neagră nu reprezintă interesele statului român"

Mircea Fechet: "Activiştii Greenpeace care se opun exploatării gazelor din Marea Neagră nu reprezintă interesele statului român"

I.Ghe.Ziarul BURSA #Politică / 5 iulie

Activiştii Greenpeace care se opun începerii exploatării gazelor din perimetrul Neptun Deep nu reprezintă interesele statului român, a declarat, ieri, pentru Digi 24, Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, care mai afirmă că ţara noastră trebuie să procedeze la fel cum au procedat toaste statele riverane care au identificat resurse de gaze naturale în perimetrul zonei lor economice exclusive.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1141
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9215
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0678

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo