Agricultură

Clubul Fermierilor Români lansează programul "Tineri Lideri pentru Agricultură"

Clubul Fermierilor Români lansează programul "Tineri Lideri pentru Agricultură"

M.A.Miscellanea / 22 noiembrie 2019

Clublul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă lansează programul "Tineri Lideri pentru Agricultură", care are ca obiectiv pregătirea tinerilor pentru a participa activ la reprezentarea profesională a intereselor agriculturii româneşti în structurile administraţiei publice din România şi de la Bruxelles, asigurarea continuităţii afacerilor în agricultură şi creşterea implicării acestora în proiecte de responsabilitate socială.

Petre Daea

REACŢIA LUI PETRE DAEA PE MARGINEA RAPORTULUI OLAF:"Fermierii din ţara noastră au lucrat şi lucrează corect"

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Politică / 17 octombrie 2019

Fraudarea fondurilor europene pe agricultură şi pe dezvoltare rurală constatată în recentul raport al Oficiului European de Luptă Antifraudă(OLAF), pe care l-am prezentat în ediţia de luni a Ziarului BURSA, nu este contestată de Petre Daea, ministrul demis al agriculturii. Cu toate acestea, domnia sa consideră că vina pentru raportul fraudării fondurilor pe anul 2018, fraudare la care ţara noastră este în top alături de Italia şi Portugalia, ar aparţine guvernărilor din 2015 şi 2016.

FINAL DE MANDAT PENTRU PETRE DAEAEşecurile politicii agricole, aruncate pe umerii fermierilor

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Politică / 17 octombrie 2019

Ministrul interimar al agriculturii şi dezvoltării rurale, Petre Daea, demis prin moţiunea de cenzură adoptată de Parlament în urmă cu o săptămână, nu îşi reproşează nimic cu privire la activitatea desfăşurată în ultimii trei ani. Cel puţin aşa a reieşit din conferinţa de final de mandat, pe care Daea a susţinut-o la sediul ministerului de resort.

"Nu acceptăm plafonarea plăţilor directe către fermieri"

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / CLAUDIU SORIN ROŞU MAREŞ, SECRETAR DE STAT MADR:"Nu acceptăm plafonarea plăţilor directe către fermieri"

Ramona RaduZiarul BURSA #Companii / 16 octombrie 2019

Ţara noastră susţine, în momentul de faţă, o simplificare a Politicii Agricole Comune (PAC) 2021-2027 cu accent pe cadrul de implementare, în sensul debirocratizării, precum şi stabilirea unui cadru clar pentru cercetare şi inovare în agricultură şi continuarea convergenţei externe a plăţilor directe, a afirmat, ieri, Claudiu Sorin Roşu Mareş, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), subliniind că plafonarea plăţilor directe nu poate fi acceptată.

Ediţia din 27.01.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
mai multe ştiri >>
BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo