Agricultură

Programul Agro IMM Invest, lansat prea târziu

ASOCIAŢIILE FERMIERILOR ACUZĂ:Programul Agro IMM Invest, lansat prea târziu

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 11 martie

Guvernul a aprobat programul Agro IMM Invest, cu o bugetare de un miliard lei pentru anul 2021  

Alina Creţu, director executiv APPR: "Lansarea Agro IMM Invest îi prinde decapitalizaţi pe cei mai mulţi dintre fermieri"

Ionel Arion, preşedinte Federaţia Pro Agro: "Cei mai mulţi fermieri sunt nebancabili şi nu vor putea accesa acest program"

Guvernul a aprobat, ieri, după un an de pandemie, programul prin care fermierii din ţara noastră vor fi sprijiniţi în obţinerea creditelor bancare necesare pentru dezvoltarea capitalului de lucru şi pentru investiţii.

"Anul 2020 a fost unul bun pentru legumicultură şi pentru finanţarea producătorilor locali"

RALUCA ANDREICA, DIRECTOR GENERAL PATRIA CREDIT:"Anul 2020 a fost unul bun pentru legumicultură şi pentru finanţarea producătorilor locali"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 05 martie

Anul 2020 fost unul bun pentru legumicultură şi pentru finanţarea producătorilor locali, care au dus-o paradoxal mai bine în pandemie deoarece au avut o piaţă de desfacere mai mare ca urmare a reducerii consumului din import, a declarat, ieri, Raluca Andreica, director general al Patria Credit IFN, în cadrul unei întâlniri cu presa. Portofoliul Patria Credit este format în proporţie de 90% din fermieri. Patria Credit IFN este parte din grupul Patria Bank şi se ocupă cu microfinanţarea antreprenorilor.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Recul pentru afacerile din agricultură

Recul pentru afacerile din agricultură

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 18 noiembrie 2020

Există afaceri care au fost afectate în acest an şi din alte motive decât deja clasica pandemie. Agricultura autohtonă a suferit în special din cauza secetei. Cifra de afaceri a companiilor din agricultura noastră va scădea cu aproximativ 15% în...

Daniel Buda

VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / DANIEL BUDA, VICEPREŞEDINTELE COMISIEI DE AGRICULTURĂ DIN PARLAMENTUL EUROPEAN:"Alocarea de 60% pentru plăţile directe în agricultură va rămâne neatinsă în Politica Agricolă Comună"

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2020

Forţa de muncă din agricultura europeană este îmbătrânită  

În negocierile privind viitoarea Politică Agricolă Comună, interesele României au fost protejate şi au fost consolidate, iar viitorul agriculturii arată destul de bine chiar dacă sunt...

Dănuţ Păle

VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / DĂNUŢ PĂLE, VICEPREŞEDINTE COMISIA PENTRU AGRICULTURĂ DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:"Noi nu exportăm numai materie primă, ci exportăm şi subvenţii"

G.M.Ziarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2020

Decidenţii politici din ţara noastră ar trebuie să îşi armonizeze poziţia în legătură cu politica agricolă naţională şi să fie o singură voce în negocierile de la Bruxelles cu Comisia Europeană, susţine Dănuţ Păle, vicepreşedintele Comisiei...

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9245
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1111
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4560
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6701
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.0234

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo