Agricultură

Petre Daea

REACŢIA LUI PETRE DAEA PE MARGINEA RAPORTULUI OLAF:"Fermierii din ţara noastră au lucrat şi lucrează corect"

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Politică / 17 octombrie

Fraudarea fondurilor europene pe agricultură şi pe dezvoltare rurală constatată în recentul raport al Oficiului European de Luptă Antifraudă(OLAF), pe care l-am prezentat în ediţia de luni a Ziarului BURSA, nu este contestată de Petre Daea, ministrul demis al agriculturii. Cu toate acestea, domnia sa consideră că vina pentru raportul fraudării fondurilor pe anul 2018, fraudare la care ţara noastră este în top alături de Italia şi Portugalia, ar aparţine guvernărilor din 2015 şi 2016.

FINAL DE MANDAT PENTRU PETRE DAEAEşecurile politicii agricole, aruncate pe umerii fermierilor

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Politică / 17 octombrie

Ministrul interimar al agriculturii şi dezvoltării rurale, Petre Daea, demis prin moţiunea de cenzură adoptată de Parlament în urmă cu o săptămână, nu îşi reproşează nimic cu privire la activitatea desfăşurată în ultimii trei ani. Cel puţin aşa a reieşit din conferinţa de final de mandat, pe care Daea a susţinut-o la sediul ministerului de resort.

"Nu acceptăm plafonarea plăţilor directe către fermieri"

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / CLAUDIU SORIN ROŞU MAREŞ, SECRETAR DE STAT MADR:"Nu acceptăm plafonarea plăţilor directe către fermieri"

Ramona RaduZiarul BURSA #Companii / 16 octombrie

Ţara noastră susţine, în momentul de faţă, o simplificare a Politicii Agricole Comune (PAC) 2021-2027 cu accent pe cadrul de implementare, în sensul debirocratizării, precum şi stabilirea unui cadru clar pentru cercetare şi inovare în agricultură şi continuarea convergenţei externe a plăţilor directe, a afirmat, ieri, Claudiu Sorin Roşu Mareş, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), subliniind că plafonarea plăţilor directe nu poate fi acceptată.

Dănuţ Păle

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / DĂNUŢ PĂLE, COMISIA PENTRU AGRICULTURĂ DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:"Fac apel la elaborarea unui program de ţară practic"

A.V.Ziarul BURSA #Companii / 16 octombrie

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor este o entitate în care "nu prea există culoare politică", potrivit vicepreşedintelui acesteia, Dănuţ Păle, care precizează că întotdeauna a avut discuţii cu reprezentanţii tuturor celor care lucrează în agricultură, în industria alimentară şi silvicultură.

Doina Topală

CONFERINŢA AFACERI ÎN AGRICULTURĂ / DOINA TOPALĂ, CEC BANK:Finanţările acordate de CEC Bank sectorului agricol au crescut cu 22% în primele şapte luni din 2019

Alina VasiescuZiarul BURSA #Companii / 16 octombrie

CEC Bank funcţionează din 2005 ca bancă comercială, iar de atunci a reuşit să obţină o cotă de piaţă de 7,6%, afirmă Doina Topală, director al Direcţiei IMM din cadrul instituţiei creditoare, menţionând: "Am ajuns aici având creditul bancar drept component principal al activului bilanţier. Am căutat să cuprindem în sfera de creditare agenţi economici din toate ramurile de activitate, dar în pricipal din agricultură şi din domeniile conexe acesteia, dorind să fructificăm cea mai mare reţea de unităţi teritoriale pe care o are banca - 1.026, din care jumătate sunt situate în mediu rural".

Ediţia din 15.11.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
GALA PREMIILOR PIEŢEI DE CAPITAL 2019
Life Dental Spa - Clinica Dentara Laser
Petrecere de Crăciun de poveste la Resturant Elisabeta
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo