Agricultură

PRACTICI NECONCURENŢIALE ÎN DOMENIUL AGRICOL26,5 milioane euro - amendă pentru comercianţii de maşini şi utilaje agricole

I.Ghe. Ziarul BURSA #Companii / 08 ianuarie

Nouă companii s-au înţeles cu privire la preţurile fixate pentru mai multe utilaje agricole  

Investigaţia a fost demarată de Consiliului Concurenţei în 2017

Nouă companii active pe piaţa comercializării de maşini, utilaje şi echipamente specializate agricole din România au sancţionate cu amenzi în valoare totală de 126.981.967 lei (aproximativ 26,5 milioane de euro) pentru că s-ar fi înţeles între ele cu privire la fixarea preţurilor de vânzare ale unor produse, se arată într-un comunicat de presă emis, ieri, de Consiliul Concurenţei.

Recul pentru afacerile din agricultură

Recul pentru afacerile din agricultură

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 18 noiembrie 2020

Există afaceri care au fost afectate în acest an şi din alte motive decât deja clasica pandemie. Agricultura autohtonă a suferit în special din cauza secetei. Cifra de afaceri a companiilor din agricultura noastră va scădea cu aproximativ 15% în acest an, estimează specialiştii. Potrivit acestora, seceta, dar şi lipsa investiţiilor în infrastructură au dus la scăderi ale cifrei de afaceri ale celor peste 25.000 de companii din agricultura locală, de la aproape 46 miliarde de lei în 2019, în jurul pragului de 39 miliarde de lei în 2020.

Daniel Buda

VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / DANIEL BUDA, VICEPREŞEDINTELE COMISIEI DE AGRICULTURĂ DIN PARLAMENTUL EUROPEAN:"Alocarea de 60% pentru plăţile directe în agricultură va rămâne neatinsă în Politica Agricolă Comună"

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2020

Forţa de muncă din agricultura europeană este îmbătrânită  

În negocierile privind viitoarea Politică Agricolă Comună, interesele României au fost protejate şi au fost consolidate, iar viitorul agriculturii arată destul de bine chiar dacă sunt unele chestiuni necunoscute, a afirmat Daniel Buda, vicepreşedintele Comisia de Agricultură a Parlamentului European.

Mihai-Liviu Morar

VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / MIHAI-LIVIU MORARU, DIRECTOR GENERAL AFIR:"Fonduri europene de 415 milioane euro au ajuns la fermieri anul acesta, pentru investiţii"

A.V.Ziarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2020

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a făcut anul aceasta, conform datelor de la 15 octombrie, plăţi de 656 de milioane de euro, din care 415 milioane de euro pentru investiţii, conform domnului Mihai-Liviu Moraru, directorul general al AFIR, care menţionează: "Anul curent a fost unul în care a trebuit să schimbăm foarte multe lucruri din mers.

Adrian Oros

VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / ADRIAN OROS, MINISTRUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE:"Trebuie să scăpăm de vânătorii de subvenţii"

Alina VasiescuZiarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2020

"Avem o proprietate agricolă polarizată"  

În viitorul Program Naţional Strategic pentru agricultură, prevăzut pentru anii 2021-2027, va trebui să scăpăm de vânătorii de subvenţii, astfel încât banii dedicaţi fermierilor să ajungă acolo este nevoie, conform domnului Adrian Oros, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Dănuţ Păle

VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / DĂNUŢ PĂLE, VICEPREŞEDINTE COMISIA PENTRU AGRICULTURĂ DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:"Noi nu exportăm numai materie primă, ci exportăm şi subvenţii"

G.M.Ziarul BURSA #Companii / 30 octombrie 2020

Decidenţii politici din ţara noastră ar trebuie să îşi armonizeze poziţia în legătură cu politica agricolă naţională şi să fie o singură voce în negocierile de la Bruxelles cu Comisia Europeană, susţine Dănuţ Păle, vicepreşedintele Comisiei...

mai multe ştiri >>
BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo