Transporturi

Adrian Mihai a mai declarat: "În 2022, ne aşteptăm la o creştere substanţială a pieţei de curierat, de minim 15%, în condiţiile în care mai mulţi retaileri internaţionali şi-au anunţat intenţia de a intra pe piaţa din România sau de a continua investiţiile pe care le au deja aici".

ÎN URCARE FAŢĂ DE ANUL TRECUTFAN Courier aşteaptă o cifră de afaceri de peste un miliard de lei în 2021

V.R.Ziarul BURSA #Companii / 17 decembrie 2021

Compania estimează o creştere substanţială a pieţei locale de curierat în 2022 

Compania de curierat FAN Courier estimează că va închide anul 2021 cu o cifră de afaceri de 1,06 miliarde de lei, în creştere cu 5% faţă de anul 2020, iar pentru 2022 ia în calcul un avans al afacerilor de 15%, pe fondul extinderii în continuare a comerţului online, a apariţiei de noi retaileri, dar şi ca urmare a dezvoltării internaţionale pe care firma a demarat-o începând din acest an.

Autobuz electric testat pe străzile din Capitală

Autobuz electric testat pe străzile din Capitală

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 13 decembrie 2021

Vehiculul e-ATA, în lungime de 12 metri, poate transporta 100 de persoane şi este produs de compania Karsan 

Autobuzul din seria e-ATA de 12 metri lungime, dezvoltat de compania Karsan, şi-a plimbat primii călători în Bucureşti, oraş aflat pe harta turneului organizat în Europa, prima oprire fiind în ţara noastră. Lansat în luna septembrie, autobuzul e-ATA 12 a fost deja testat de către public în mai multe oraşe din România printre care Timişoara, Jimbolia, Braşov, Slatina, Sibiu, Piatra Neamţ, Focşani şi altele, fiind un vehicul apreciat pentru performanţă şi confort.

Revelion fără transport judeţean de pasageri

FORT:Revelion fără transport judeţean de pasageri

I.Ghe.Ziarul BURSA #Miscellanea / 06 decembrie 2021

Transportul rutier de persoane, ges­tionat conform legii 92/2007 de către Consiliile Judeţene, riscă să intre în colaps de la finalul acestui an, din cauza unei legislaţii care nu ţine cont de realităţile curente economice şi sociale ce afectează acest domeniu de activitate şi care încalcă regulamentul european în materie de servicii publice de transport, arată, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Federaţiei Operatorilor de Transport din România (FORT).

Ilustraţie "vintage" creată de pictorul britanic Peregrine Heathcote; după adoptarea măsurilor de combatere a schimbărilor climatice, transporturile aeriene probabil că vor involua, astfel că această imagine nu mai exprimă nostalgia pentru trecut, ci o viziune a viitorului în varianta extravagantă.

TRANSPORTUL AERIAN - NEPREGĂTIT PENTRU "FIT FOR 55"Tarom va fi grav afectată dacă măsurile de combatere a schimbărilor climatice vor trece de CE în forma actuală

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 10 noiembrie 2021

Dumitru Fornea, raportor al Comitetului Economic şi Social European: "Companiile aeriene europene vor pierde lupta în concurenţa cu companiile din statele terţe dacă gratuitatea privind emiterea certificatelor de CO2 va fi anulată" 

Compania Tarom şi industria aeronautică din ţara noastră ar urma să înregistreze pagube imense în cazul în care Comisia Europeană îşi va menţine obiectivul de a anula, începând cu anul 2027, gratuitatea emiterii certificatelor privind emisiile de CO2 pentru transportul aerian şi va introduce obligativitatea folosirii combustibilului SAF.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Tren metropolitan pentru zona Bucureşti-Ilfov

Tren metropolitan pentru zona Bucureşti-Ilfov

George MarinescuZiarul BURSA #Fonduri Europene / 23 septembrie 2021

Valoarea totală în prima etapă a proiectului se ridică la 614.460.000 euro 411 milioane euro sunt destinaţi achiziţionării a 72 de garnituri de tren Proiectul, care ar urma să fie finanţat din fonduri europene, conţine trei etape, ultima...  

CFR Marfă, la un pas de desfiinţare

CFR Marfă, la un pas de desfiinţare

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 25 mai 2021

Conform unei scrisori a Comisiei Europene, autorităţile de la Bucureşti au propus desfiinţarea CFR Marfă 23% din materialul rulant al companiei CFR Marfă va ajunge la socie- tatea de stat Rofersped SA Niciun angajat nu va fi transferat...  

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii