Transporturi

RENATE WEBER, AVOCATUL POPORULUI: "Consiliile judeţene trebuie să asigure transportul pentru fiecare cetăţean"

GHEORGHE IORGOVEANU Ziarul BURSA #Companii / 29 august

Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR: "Putem să asigurăm transportul pentru rutele nerentabile, dacă vor exista subvenţii sau compensaţii din partea autorităţilor judeţene sau locale" 

Cazul Caracal, unde două tinere au fost răpite, după ce au apelat la o maşină de ocazie, în lipsa unui mijloc de transport în comun, a ajuns şi în atenţia Avocatului Poporului, Renate Weber. Cu prilejul unei conferinţe de presă pe care a sus-ţinut-o, ieri, la sediul instituţiei, Renate Weber s-a referit şi la lipsa trans-portului interjudeţean şi intrajudeţean în anumite localităţi, unde operatorii din domeniu consideră că des-făşurarea acestei activităţi este nerentabilă.

Autostrada către Bucureşti şi aeroportul, obiective prioritare pentru dezvoltarea Braşovului

Autostrada către Bucureşti şi aeroportul, obiective prioritare pentru dezvoltarea Braşovului

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Companii / 28 august

Autostrada Comarnic- Braşov constituie una dintre problemele de infrastructură nerezolvate de guvernele care au condus ţara noas-tră în ultimii 30 de ani. Traficul infernal de pe DN 1 şi lipsa oricărei alte legături rapide spre judeţul Braşov au determinat autorităţile din zonă să demareze, pe fonduri proprii construcţia unui aeroport internaţional în apropierea localităţii Ghimbav. Deşi aeroportul face parte din masterplanul de transport al ţării noastre, construcţia lui nu a putut fi finanţată până acum din fonduri europene, dar finalizarea acestui obiectiv este necesară, deoarece reprezintă una dintre cele două priorităţi ale autorităţilor judeţene.

Rodrigo Maxim

RODRIGO MAXIM, PREŞEDINTELE FSTFR:"Vrem legi pentru fiecare coridor feroviar în parte, aşa cum s-au dat pentru autostrăzi"

A consemnat GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Companii / 27 august

Reporter: Domnule Maxim, ce îi nemulţumeşte pe angajaţii companiilor de stat de cale ferată din ţara noastră?

Rodrigo Maxim: Problemele cu care ne confruntăm sunt multiple, pornind de la starea proastă a căii ferate române, pe care s-au înmulţit restricţiile de circulaţie şi ajungând la lipsa acută a materialului rulant, adică a locomotivelor şi vagoanelor. Să vă dau un exemplu, de la CFR Călători. An de an, Guvernul aprobă bugetul pentru CFR Călători şi nu prevede bani pentru reviziile mari

Ministrul Transporturilor anunţă concedieri la Tarom

Ministrul Transporturilor anunţă concedieri la Tarom

F.A.Ziarul BURSA #Politică / 27 august

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achiziţii şi economic din cadrul Tarom vor fi restructurate în perioada următoare, iar la Compania Naţională de Adminis-trare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numărul posturilor de conducere, a anunţat, ieri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, precizând: "La Tarom, Consiliul de Administraţie a aprobat restructurarea şi modificarea organigramei pentru mai multe direcţii, cu precădere de la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică.

Şpagă de 1,9 milioane euro pentru plata facturilor

DNA CONTINUĂ INVESTIGAŢIILE CU PRIVIRE LA CALEA FERATĂ BUCUREŞTI-CONSTANŢAŞpagă de 1,9 milioane euro pentru plata facturilor

GHEORGHE IORGOVEANUZiarul BURSA #Companii / 22 august

Fraudele constatate de procurorii anticorupţie cu privire la reabilitarea tronsonului de cale ferată Bucureşti-Constanţa mai aduc în faţa procurorilor un nou inculpat. Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că l-a pus sub control judiciar sub acuzaţia de trafic de influenţă pe cetăţeanul italian Mario La Sala, în dosarul referitor la modernizarea liniei ferate dintre Bucureşti şi Constanţa, în care fostul ministru de finanţe, Sebastian Vlădescu, este acuzat de DNA de luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată.

Ediţia din 13.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Traficul total de mărfuri a crescut cu 14%

Traficul total de mărfuri a crescut cu 14%

A.M.Miscellanea / 29 iulie

Traficul total de mărfuri din primul semestru al anului 2019, în porturile maritime româneşti, a crescut cu 14%, ajungând la 30,74 milioane tone, faţă de 27 milioane tone în aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat Administraţia Porturilor...

Lungul drum al CFR Călători spre mare

Lungul drum al CFR Călători spre mare

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 22 iulie

16 ore şi 25 de minute - o călătorie cu trenul între Târgu Mureş şi Mangalia  

CFR Călători se confruntă cu lipsa materialului rulant necesar desfăşurării optime a activităţii

Statul cumpără trenuri inclusiv pentru operatorii privaţi de...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo