Securitate Cibernetică

Sute de mii de breşe de securitate a datelor la nivelul UE

Sute de mii de breşe de securitate a datelor la nivelul UE

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 02 decembrie

Problemele legate de securitatea datelor sunt tot mai mari, pe măsură ce mediul virtual devine tot mai important pentru activitatea companiilor.

Peste 280.000 de breşe de securitate a datelor au fost înregistrate în Uniunea Europeană (UE), în intervalul mai 2018 - ianuarie 2021, relevă o analiză publicată de producătorul de soluţii antivirus Eset.

Securitatea cibernetică nu a ţinut pasul cu răspândirea telemuncii

Securitatea cibernetică nu a ţinut pasul cu răspândirea telemuncii

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 18 august

Securitatea cibernetică a fost lăsată în planul doi în perioada pandemiei, când toată lumea era preocupată să îşi poată continua activitatea, iar telemunca a devenit portiţa de salvare. Raportul EY Global Information Security Survey 2021 a sondat opiniile a peste 1.000 de lideri din domeniul securităţii cibernetice din cadrul companiilor din toată lumea. Peste jumătate dintre respondenţi (56%) sunt de părere că organizaţiile lor au ocolit procesele de securitate cibernetică pentru a facilita implementarea noilor cerinţe legate de telemuncă şi de un regim de muncă flexibil. "Adoptarea noilor practici de muncă în contextul pandemiei a expus companiile la atacuri cibernetice tot mai numeroase şi mai sofisticate şi a adus în prim plan subfinanţarea mijloacelor de apărare cibernetică", susţin autorii cercetării.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Vasile Voicu

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / VASILE VOICU, MANAGER SECURITY SOLUTIONS, TELEKOM ROMÂNIA:"Industria de apărare cyber creşte, dar atacatorii sunt uneori cu un pas înainte"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

Acest an a fost unul cu totul special, din punct de vedere al securităţii cibernetice, este de părere Vasile Voicu, Manager Security Solutions în cadrul Telekom România. Conform domniei sale, pandemia de Covid - 19 a adus la îndemâna atacatorilor...

Anton Rog

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / ANTON ROG, DIRECTOR GENERAL, CENTRUL NAŢIONAL CYBERINT:"Găzduirea Centrului European pentru Securitate Cibernetică - o victorie a statului român"

A.V.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

"Ora exactă în materie de noutăţi tehnologice se va da prin România" 

Faptul că ţara noastră va găzdui pentru prima dată de la intrarea în UE o agenţie europeană, respectiv Centrul European pentru Securitate Cibernetică, reprezintă o...

Virgilius Stănciulescu

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / VIRGILIUS STĂNCIULESCU, DIRECTOR DIRECŢIA IT ŞI PROTECŢIA DATELOR, ANCOM:"Există posibilitatea ca următoarea criză să fie una cibernetică"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

Dacă în prezent vorbim de o criză medicală de care se profită cibernetic, există posibilitatea ca următoarea criză să fie una cibernetică, a declarat Virgilius Stănciulescu, Director Direcţia IT şi Protecţia Datelor în cadrul Autorităţii...

Andrei Pop

ANDREI POP, MEMBRU COMISIA PENTRU TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI ŞI COMUNICAŢIILOR DIN CADRUL CAMEREI DEPUTAŢILOR:"Ecosistemul activ din domeniul securităţii cibernetice şi infrastructura rapidă şi robustă de internet - criteriile pentru alegerea Bucureştiului"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 11 decembrie 2020

Ecosistemul activ din domeniul securităţii cibernetice şi infrastructura rapidă şi robustă de internet au fost unele dintre criteriile care au contribuit la alegerea capitalei României drept viitorul sediu al Centrului European de competenţă în...

Marian Murguleţ

MARIAN MURGULEŢ, SECRETAR DE STAT ŞI CHIEF INFORMATION OFFICER LA GUVERN:"Găzduirea Centrului European de Securitate Cibernetică la Bucureşti reprezintă o oportunitate pentru ţara noastră"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 11 decembrie 2020

Decizia de găzduire a Centrului European de Competenţe în domeniul Securităţii Cibernetice la Bucureşti reprezintă o oportunitate deosebită pentru ţara noastră de a contribui la securitatea cibernetică a tuturor statelor membre UE, cu accent pe...

Mircea Cazan

MIRCEA CAZAN, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU COMUNICAŢII ŞI TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI DIN CADRUL SENATULUI"Desemnarea Bucureştiului drept sediu al Centrului European de Securitate Cibernetică reprezintă o recunoaştere a specialiştilor autohtoni din domeniu"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 11 decembrie 2020

Alegerea Bucureştiului drept gazdă a Centrului European de competenţă în domeniul securităţii cibernetice reprezintă o recunoaştere a capacităţilor din punct de vedere a infrastructurii, a pregătirii oamenilor din domeniu şi nu în ultimul rând o...

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo