Securitate Cibernetică

Securitatea cibernetică nu a ţinut pasul cu răspândirea telemuncii

Securitatea cibernetică nu a ţinut pasul cu răspândirea telemuncii

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 18 august

Securitatea cibernetică a fost lăsată în planul doi în perioada pandemiei, când toată lumea era preocupată să îşi poată continua activitatea, iar telemunca a devenit portiţa de salvare. Raportul EY Global Information Security Survey 2021 a sondat opiniile a peste 1.000 de lideri din domeniul securităţii cibernetice din cadrul companiilor din toată lumea. Peste jumătate dintre respondenţi (56%) sunt de părere că organizaţiile lor au ocolit procesele de securitate cibernetică pentru a facilita implementarea noilor cerinţe legate de telemuncă şi de un regim de muncă flexibil. "Adoptarea noilor practici de muncă în contextul pandemiei a expus companiile la atacuri cibernetice tot mai numeroase şi mai sofisticate şi a adus în prim plan subfinanţarea mijloacelor de apărare cibernetică", susţin autorii cercetării.

Ioan Constantin,

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / IOAN CONSTANTIN, CYBER SECURITY EXPERT ORANGE ROMÂNIA"În mediul guvernamental şi în cel de business au avut loc atacuri cibernetice"

A.V.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

"Lucrul de acasă funcţionează, dar a adus provocări pentru securitatea cibernetică"  

"O proporţie de 32% din atacurile blocate în rândul clienţilor Orange România a fost de phishing, în ultimele 12 luni"

Digitalizarea accelerată şi forţată de situaţia curentă, creată de pandemia de Covid-19, a schimbat în bine mediul în care comunicăm şi lucrăm şi, desigur, felul în care facem aceste lucruri, spune Ioan Constantin, Cyber Security Expert, Orange România, subliniind, însă, că odată cu această schimbare a venit şi o serie nouă de ameninţări, de provocări, "situaţii care ne obligă să fim mai responsabili decât eram în trecut în mediul profesional".

Eduard Dumitraşcu

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / EDUARD DUMITRAŞCU, PREŞEDINTELE ARSC:"Sectorul IT a depăşit agricultura, ca procent în PIB"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

Sectorul IT a depăşit deja agricultura ca procent în produsul intern brut (PIB), iar venirea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Cybersecurity reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea mai departe a sectorului IT, a declarat Eduard Dumitraşcu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Smart City (ARSC) şi moderatorul conferinţei. Acesta i-a felicitat în debutul conferinţei pe reprezentanţii statului român pentru aducerea la Bucureşti a Agenţiei Europene.

Vlad Stoichiţescu

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / VLAD STOICHIŢESCU, HEAD OF TECHNOLOGY RISKS DIVISION OTTO BROKER:"Nimeni nu vorbeşte despre asigurarea riscului cibernetic"

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

Nimeni nu vorbeşte despre asigurarea pentru riscul cibernetic, deşi chiar reprezentanţii autorităţilor publice şi ai companiilor private au vorbit în conferinţă despre rezilienţă, a spus Vlad Stoichiţescu, Head of Technology Risks Division la Otto Broker.

Vasile Voicu

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / VASILE VOICU, MANAGER SECURITY SOLUTIONS, TELEKOM ROMÂNIA:"Industria de apărare cyber creşte, dar atacatorii sunt uneori cu un pas înainte"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

Acest an a fost unul cu totul special, din punct de vedere al securităţii cibernetice, este de părere Vasile Voicu, Manager Security Solutions în cadrul Telekom România. Conform domniei sale, pandemia de Covid - 19 a adus la îndemâna atacatorilor cibernetici posibilitatea de a lansa atacuri reuşite şi de amploare mai mare.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Anton Rog

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / ANTON ROG, DIRECTOR GENERAL, CENTRUL NAŢIONAL CYBERINT:"Găzduirea Centrului European pentru Securitate Cibernetică - o victorie a statului român"

A.V.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

"Ora exactă în materie de noutăţi tehnologice se va da prin România" 

Faptul că ţara noastră va găzdui pentru prima dată de la intrarea în UE o agenţie europeană, respectiv Centrul European pentru Securitate Cibernetică, reprezintă o...

Virgilius Stănciulescu

VIDEOCONFERINŢA BURSA - "SECURITATEA CIBERNETICĂ" / VIRGILIUS STĂNCIULESCU, DIRECTOR DIRECŢIA IT ŞI PROTECŢIA DATELOR, ANCOM:"Există posibilitatea ca următoarea criză să fie una cibernetică"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 16 decembrie 2020

Dacă în prezent vorbim de o criză medicală de care se profită cibernetic, există posibilitatea ca următoarea criză să fie una cibernetică, a declarat Virgilius Stănciulescu, Director Direcţia IT şi Protecţia Datelor în cadrul Autorităţii...

Andrei Pop

ANDREI POP, MEMBRU COMISIA PENTRU TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI ŞI COMUNICAŢIILOR DIN CADRUL CAMEREI DEPUTAŢILOR:"Ecosistemul activ din domeniul securităţii cibernetice şi infrastructura rapidă şi robustă de internet - criteriile pentru alegerea Bucureştiului"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 11 decembrie 2020

Ecosistemul activ din domeniul securităţii cibernetice şi infrastructura rapidă şi robustă de internet au fost unele dintre criteriile care au contribuit la alegerea capitalei României drept viitorul sediu al Centrului European de competenţă în...

Marian Murguleţ

MARIAN MURGULEŢ, SECRETAR DE STAT ŞI CHIEF INFORMATION OFFICER LA GUVERN:"Găzduirea Centrului European de Securitate Cibernetică la Bucureşti reprezintă o oportunitate pentru ţara noastră"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 11 decembrie 2020

Decizia de găzduire a Centrului European de Competenţe în domeniul Securităţii Cibernetice la Bucureşti reprezintă o oportunitate deosebită pentru ţara noastră de a contribui la securitatea cibernetică a tuturor statelor membre UE, cu accent pe...

Mircea Cazan

MIRCEA CAZAN, PREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU COMUNICAŢII ŞI TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI DIN CADRUL SENATULUI"Desemnarea Bucureştiului drept sediu al Centrului European de Securitate Cibernetică reprezintă o recunoaştere a specialiştilor autohtoni din domeniu"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 11 decembrie 2020

Alegerea Bucureştiului drept gazdă a Centrului European de competenţă în domeniul securităţii cibernetice reprezintă o recunoaştere a capacităţilor din punct de vedere a infrastructurii, a pregătirii oamenilor din domeniu şi nu în ultimul rând o...

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

16 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9482
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2041
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5494
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8091
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.3689

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Codul comercial român
energynomics.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo