Investiţii Personale

PLASAMENTE ALTERNATIVEDaniel Spoerri la 90 de ani

Marius TitţaZiarul BURSA #Investiţii Personale / 27 martie

Marius Titţa

Daniel Spoerri împlineşte 90 de ani, dar atmosfera teribilă care a cuprins omenirea în aceste zile ne împiedică să sărbătorim altfel decât virtual acest eveniment uriaş. Este ultimul mare artist internaţional născut în România. Este din categoria lui Brâncuşi, Tristan Tzara, Victor Brauner, creator de curente artistice, recunoscut, apreciat, de avangardă.

Portretul lui Cuza de pictorul Paul Mecet

Cuza - 200

Marius TiţaZiarul BURSA #Investiţii Personale / 20 martie

Marius Tiţa

În 1903, A. D. Xenopol publică, la Iaşi, studiul ""Domnia lui Cuza-Vodă", în două volume. Scrie acolo: ""Cuza a domnit numai 7 ani, scurt răstimp din viaţa omenească, şi când a fost ales era în vârstă de 39 de ani, deci om format, în care se cristalizaseră însuşirile cele mai de seamă ale caracterului său. Acest om închegat de fire din tainele eredităţii, era să urce pe tronul ţărilor române în momentul cel mai critic al vieţii lor, atunci când Tratatul de la Paris, scoţându-le de sub jugul turcilor şi al ruşilor, sub care stătuse până atunci încujbate, le chema la viaţă nouă, atribuindu-le un rol în mersul politic al lumii".

Ursula von der Leyen: "Sunt convinsă că Uniunea Europeană poate rezista acestui şoc, dar fiecare stat membru trebuie să fie la înălţimea responsabilităţii sale, iar UE ca întreg trebuie să fie determinată, coordonată şi unită".

LUPTA ÎMPOTRIVA EFECTELOR CORONAVIRUS ASUPRA ECONOMIEIUE lansează investiţii de 37 miliarde euro

V.R.Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 16 martie

Uniunea Europeană va institui o iniţiativă de investiţii în valoare de 37 de milliarde de euro (41 de miliarde de dolari), ca parte a pachetului de măsuri menit să amortizeze impactul pandemiei de coronavirus (COVID-19) asupra economiilor blocului comunitar, după cum a anunţat vineri preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, transmit AP şi Reuters, potrivit Agerpres.

Valize şi scrisori, sau iubirile lui Brâncuşi

Valize şi scrisori, sau iubirile lui Brâncuşi

Marius TiţaZiarul BURSA #Investiţii Personale / 06 martie

Marius Tiţa

În 2015, scriam că am descoperit cea mai frumoasă scrisoare de dragoste a omenirii. Era alcătuită de un român, un artist celebru în întreaga lume, pe care noi, concetăţenii lui, îl facem în tot felul, inclusiv insensibil cuceritor de femei. A fost scrisă şi trimisă de Brâncuşi, în 1933, lui Florence Meyer.

Ediţia din 27.03.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Ştefan Câlţia.Casa cu pasăre

PLASAMENTE ALTERNATIVECum fu 2019?

Marius TiţaZiarul BURSA #Investiţii Personale / 10 ianuarie

 Marius Tiţa

Trecu anul aşa de repede că nici nu apucarăm să facem un bilanţ, o amintire, o analiză, o bârfă. Noroc cu străinii că făcură clasamente de preţuri realizate în licitaţiile anului trecut. Nu au fost recorduri istorice, nici la ei şi nici la noi....

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii