Piaţa de Capital

Cine îi supraveghează pe supraveghetori, cine îi auditează pe auditori şi cine îi prinde pe hoţi?

Cine îi supraveghează pe supraveghetori, cine îi auditează pe auditori şi cine îi prinde pe hoţi?

Călin RecheaZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 07 iulie

Călin Rechea

În 3 septembrie 2018 preţul acţiunilor companiei Wirecard a atins maximul istoric de 195,5 euro la Bursa din Frankfurt. În 17 iunie 2020 preţul acţiunilor WDI a fost de 104,5 euro, iar la sfârşitul săptămânii trecute cotaţia de închidere a fost de 3,3 euro, după ce a fost atins un minim de 1,4 euro în 26 iunie 2020 (vezi graficul).

OPINIIEste posibil un al doilea V pe pieţele de capital?

Cristian DogaruZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 07 iulie

Au apărut scenarii privind un al doilea val al scăderilor pe burse care să deseneze o traiectorie asemănătoare cu ce s-a întâmplat în această primăvară cu principalii indici. În intervalul februarie-iunie, pieţele au scăzut initial cu 30-35%, pentru a recupera apoi 90% din corecţii sau chiar peste. Nu cred că se poate întâmpla aşa ceva, nu văd un al doilea V pe pieţele de capital sau, în orice caz, nu unul la fel de ascuţit.

SIF5 şi Flaros - fără calitate procesuală în acţiunea contra SIF1, privind AGOA din 20 iunie 2019

TRIBUNALUL ARAD:SIF5 şi Flaros - fără calitate procesuală în acţiunea contra SIF1, privind AGOA din 20 iunie 2019

A.I. Piaţa de Capital / 06 iulie

Sentinţa poate fi apelată în 30 de zile de la comunicare  

Tribunalul Arad a respins acţiunea SIF Oltenia (SIF5) şi Flaros, prin care cele două societăţi cereau anularea hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor SIF Banat-Crişana (SIF1) din data de 20 iunie a anului trecut, în care au fost respinse toate punctele introduse pe ordinea de zi la solicitarea grupului format în jurul SIF5, printre care şi demiterea conducerii SIF1 formată din Bogdan Drăgoi şi Radu Răzvan Străuţ, se menţionează într-un raport al SIF Banat- Crişana remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ediţia din 07.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Rulajul rămâne sub media anului

BVBRulajul rămâne sub media anului

A.I. Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 01 iulie

Valoarea tranzacţiilor realizate ieri la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) s-a ridicat la 24,8 milioane de lei, peste cea din şedinţa anterioară, de 16,2 milioane de lei, dar sub media zilnică a anului, de 51,04 milioane de lei, marcând o nouă...

Sebastian Bodu

VIDEOCONFERINŢA PIAŢA DE CAPITAL ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 / SEBASTIAN BODU, CONSILIER DE STAT LA CANCELARIA PREMIERULUI:"Fondul Suveran va fi un fond de private-equity cu subscripţii la companiile nelistate la bursă"

G.M.Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 iunie

Guvernul va aproba în maximum trei săptămâni hotârârea prin care va înfiinţa Fondul Suveran de Investiţii, care va fi un fond private-equity cu bani de la bugetul de stat, a afirmat Sebastian Bodu, consilier de stat în cadrul Cancelariei...

Marius Budăi

VIDEOCONFERINŢA PIAŢA DE CAPITAL ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 / MARIUS BUDĂI, MEMBRU ÎN COMISIA BUGET, FINANŢE-BĂNCI DIN CAMERA DEPUTAŢILOR:"Revenirea în V a pieţelor bursiere dovedeşte o decuplare de la economiile naţionale"

G.M.Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 iunie

Tot ce s-a întâmplat în ultima vreme pe pieţele de capital reprezintă o anomalie, în opinia lui Marius Budăi, membru al Comisiei buget, finanţe- bănci din Camera Deputaţilor, care consi­deră că modul în care acestea au revenit din perioada de...

Sebastian Burduja

VIDEOCONFERINŢA PIAŢA DE CAPITAL ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 / SEBASTIAN BURDUJA, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE:"Apariţia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioadă de timp este regretabilă"

A.T.Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 iunie

Apariţia unor legi care interzic listarea companiilor de stat pentru o perioadă de timp este regretabilă şi reprezintă o iniţiativă legislativă a unor oameni care nu cunosc diferenţa dintre listare şi privatizare şi care promovează acelaşi tip de...

Horia Gustă

VIDEOCONFERINŢA PIAŢA DE CAPITAL ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 / HORIA GUSTĂ, PREŞEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR AL AAF:"Trebuie să ridicăm nivelul de educaţie financiară, pentru a obişnui oamenii să economisească"

Andrei IacomiZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 iunie

"O bună parte dintre investitori conştientizează potenţialul pe care îl au fondurile de acţiuni şi piaţa de capital în general" 

Nivelul de educaţie financiară al populaţiei trebuie să crească, pentru a avea mai mulţi investitori la...

Dan Popovici

VIDEOCONFERINŢA PIAŢA DE CAPITAL ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 / DAN POPOVICI, CEO OTP ASSET MANAGEMENT:"Mă aştept să reintrăm pe o tendinţă de creştere economică, chiar din trimestrul al treilea al acestui an"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 iunie

"Istoria a demonstrat că investiţiile în acţiuni sunt poate cea mai bună metodă de protecţie în faţa inflaţiei" 

Ne aflăm într-o zonă de mare incertitudine, în prezent, şi niciun economist sau macroeconomist nu poate estima cum va reveni...

mai multe ştiri >>
Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii