Piaţa de Capital

Performanţă mai slabă decât a indicelui BET-XT, pentru Compa

EDIŢIE SPECIALĂ - COMPA / ÎN ULTIMII PATRU ANIPerformanţă mai slabă decât a indicelui BET-XT, pentru Compa

ANDREI IACOMIZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 ianuarie

Marcel Murgoci, Estinvest: "Rezultatele din 2016 probabil au alimentat unele aşteptări printre investitori privind distribuţia de dividende, fapt care în final nu s-a întâmplat"  

Goldring: "Este puţin probabil ca societatea să distribuie dividende în viitorul apropiat, fapt decisiv pentru creşterea cotaţiei"

"Indiferent de evoluţia preţului, lichiditatea acţiunii CMP este scăzută, ceea ce reprezintă un risc ridicat pentru investitori", spun cei de la Goldring

Acţiunile producătorului de piese auto Compa Sibiu (CMP) au fost caracterizate, în ultimii patru ani, de două perioade distincte, respectiv o creştere până în vara anului 2017, marcată de un maxim de 1,335 lei, urmată de un trend descendent care se derulează şi în prezent, iar per ansamblu, titlurile companiei au avut o performanţă mai slabă decât cea a indicelui BET-XT, din care fac parte.

Compa Sibiu în cifre

EDIŢIE SPECIALĂ - COMPACompa Sibiu în cifre

VALENTIN M. IONESCUZiarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 ianuarie

Înfiinţată în anul 1969 prin fuziunea întreprinderii de stat Uzina Elastic cu Uzina Automecanica Sibiu, Compa SA Sibiu este specializată în fabricarea de piese şi accesorii auto şi pentru motoare auto. De asemenea, Compa SA acoperă o gamă de sevicii precum proiectare şi execuţie echipamente industriale, matriţe şi scule. Începând cu 2018, Compa SA a demarat transferul fabricaţiei de componente pentru maşini-unelte de tip DMG, care nu este producţie pe profil auto.

Parcursul acţiunii Compa la BVB

EDIŢIE SPECIALĂ - COMPAParcursul acţiunii Compa la BVB

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 ianuarie

Societatea Comercială "Compa" SA Sibiu s-a transformat în societate comercială pe acţiuni în anul 1991. Acţiunile societăţii se tranzacţionează la Bursa de Valori Bucureşti începând cu data de 12 iunie 1997, sub simbolul CMP. Titlurile emise de societate se tranzacţionează pe segmentul Principal, la categoria Standard a BVB.

Tendinţa de creştere a indicilor continuă

BVBTendinţa de creştere a indicilor continuă

Andrei Iacomi Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 ianuarie

Salt de aproape 7% pentru BET-FI, de la începutul anului  

Banca Transilvania a asigurat aproape jumătate din rulaj, în şedinţa bursieră de vineri

Trendul ascendent coerent pe care l-au dezvoltat indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) anul trecut continuă şi în 2020, vedeta începutului dean fiind indicele financiar BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea (FP), care a încheiat săptămâna de tranzacţionare la 50.811,11 puncte, marcând un avans de 6,86%, de la începutul anului.

Ediţia din 20.01.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
mai multe ştiri >>
BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo