POLITICA DE RETUR

Noi suntem societatea META RING SRL, cu adresa pe Strada Popa Tatu, nr. 71, Sector 1, Bucuresti, Romania, CUI RO27929019, (BURSA) si va uram bun venit la pagina despre Politica noastra de retur. Aceasta pagina explica conditiile, procedurile si modalitatile de retur ale produselor achizitionate la distanta. Aceasta politica se aplica in cazul aplicaţiilor noastre pentru diverse dispozitive precum si tuturor paginilor noastre de internet (www.bursa.ro, www.constructiibursa.ro, www.anuntbursa.ro, m.bursa.ro ).

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produse fara drept de retur

Potrivit art. 16 lit. j din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: (...) furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

Astfel, nu se pot returna ziarele sau revistele (atat in format fizic, cat si online) comandate de pe site-ul www.bursa.ro.

Consumatorul poate notifica retragerea din contract cu privire la abonamente in 14 zile de la incheierea contractului. Consumatorul nu poate solicita restituirea sumelor aferente ziarelor/revistelor deja livrate sau accesate.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

In cazul aboanementelor, METARING S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 14 zile de la primirea produsului returnat.

Contract la distanţă - orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

METARING S.R.L. poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restrictiilor privind vanzarea de produse sau servicii.

Procedura de retragere din contract

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza METARING S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin METARING S.R.L.

Rambursarea sumelor se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea produselor/ notificarii privind retragerea.

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate METARING S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare.

Procedura de retur pentru abonamentele achizitionate online (ziare sau reviste in format fizic si/sau electronic)

Clientul va transmite notificarea de denuntare unilaterala la adresele de e-mail difuzare@bursa.ro si contabilitate@bursa.ro o notificare ce trebuie sa contina cererea explicita de denuntare, datele de identificare ale clientului, numarul comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea sumelor achitate anticipat si sucursala la care este deschis contul.

Denuntarea unilaterala se va efectua in conformitate cu procedura de retur de mai jos.

Denuntarea unilaterala in termenul aratat mai sus are ca efecte urmatoarele: (i) incetarea furnizarii serviciilor comandate online iar in cazul reinnoirii unui contract existent, anularea prelungirii perioadei initiale, Contractul de abonament continuand sa-si produca efectele conform prevederilor contractuale valabile inainte de acceptarea comenzii online.

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Returnarea produselor la sediul METARING se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 18:00. Va recomandam expedierea prin curier.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6717
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1335
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7103
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.7148

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo