Comunicate de presă

ANPC- Verificări la operatorii economici din Iaşi

ANPC- Verificări la operatorii economici din Iaşi

G.U.Comunicate de presă / 01 iunie

Echipele mixte ale Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti-Ilfov şi ale Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Iaşi au realizat , la sfârşitul săptămânii trecute, o amplă acţiune de control menită să verifice respectarea legislaţiei în vigoare, în cazul comercializării de produse alimentare şi de jucării, în judeţul Iaşi.

Ediţia din 02.06.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Huawei face donaţii spitalului Suceava

Huawei face donaţii spitalului Suceava

D.F.Comunicate de presă / 08 aprilie /

Compania Huawei Technologies Romania a făcut o donaţie către Spitalul de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava la începutul lunii aprilie. Potrivit informărilor din presa locală, peste 20.000 de măşti medicale, 100 de recipienţi cu...

CONVOCARE

MEDLIFE S.A.CONVOCARE

Comunicate de presă / 23 martie

Consiliul de Administraţie al societăţii MEDLIFE S.A. convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor ("AGOA") şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor ("AGEA"), împreună denumite "Adunările".

"Sistem IT inovativ bazat pe inteligenta artificiala si realitate augmentata pentru evidenta si mentenanta structurilor complexe de resurse si mijloace fixe ale companiilor si institutiilor - WINNER"

Începerea activităţilor proiectului cu titlul"Sistem IT inovativ bazat pe inteligenta artificiala si realitate augmentata pentru evidenta si mentenanta structurilor complexe de resurse si mijloace fixe ale companiilor si institutiilor - WINNER"

I.A.Comunicate de presă / 15 ianuarie

Societatea LIGHTNING NET SRL, în parteneriat cu TECHNOHUB SRL şi TRENCADIS CORP SRL, a început implementarea proiectului mai sus menţionat, cod MySMIS 129003, în baza contractului de finanţare nr. 8/221_ap2/17.12.2019 încheiat cu Ministerul...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii