Comunicate de presă

Varianta Omicron duce la scăderea preţului petrolului

ANALIZĂ XTB: Varianta Omicron duce la scăderea preţului petrolului

J.P.Comunicate de presă / 03 decembrie

Varianta Omicron a atacat brusc oamenii obişnuiţi şi investitorii, iar ţiţeiul a scăzut cu 15% într-o singură şedinţă. Astfel, riscul de fi impuse restricţii suplimentare, similare cu cele de la primul lockdown, a afectat dorinţa de cumpărare a investitorilor. Dacă vaccinurile actuale se dovedesc a fi ineficiente împotriva Omicron, călătoriile vor fi reduse, zborurile vor fi suspendate, oamenii vor rămâne acasă şi cererea de petrol va scădea, arată brokerul de burse internaţionale XTB România, companie listată pe Bursa de la Varşovia, conform unui comunicat remis redacţiei.

Creşterea colectării TVA, opţiunea viabilă pentru majorarea veniturilor la buget. La cât a ajuns decalajul de încasare?

Creşterea colectării TVA, opţiunea viabilă pentru majorarea veniturilor la buget. La cât a ajuns decalajul de încasare?

Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale şi Juridice, Deloitte RomâniaComunicate de presă / 03 decembrie

Restabilirea echilibrului bugetar prin reducerea deficitului la un nivel sustenabil trebuie să preocupe factorii de decizie din întreaga economie românească, dat fiind că finanţarea datoriilor devine tot mai scumpă şi, odată cu disiparea efectelor pandemiei de COVID-19, toleranţa investitorilor şi a organismelor internaţionale faţă de ţările cu deficite ridicate va scădea. Misiunea este dificilă, având în vedere ritmul insuficient de creştere a veniturilor la buget în raport cu cheltuielile şi opţiunile limitate pe care statul le are la dispoziţie pentru a majora încasările fără să afecteze contribuabilii deja slăbiţi de pandemie. Dar noul raport al Comisiei Europene privind decalajul de încasare la TVA indică, o dată în plus, zona în care există potenţial de creştere a colectării.

Lucrul de acasă continuă şi în 2022, însă angajatorii trebuie să găsească metode noi de atragere, motivare şi retenţie a angajaţilor - cheie

ANALIZĂ K2S:Lucrul de acasă continuă şi în 2022, însă angajatorii trebuie să găsească metode noi de atragere, motivare şi retenţie a angajaţilor - cheie

Comunicate de presă / 03 decembrie

Competiţia pe piaţa muncii rămâne intensă la final de an 2021, în contextul în care, în urma celor 2 ani de pandemie, majoritatea companiilor au traversat procese complexe de transformare, iar acestea împreună cu tensiunea psihică a perioadei au adus o presiune crescută pe piaţa forţei de muncă, resimţită în special de angajaţii din roluri - cheie ale companiilor, cu responsabilităţi mari, conform unui comunicat de presă.

Ericsson Mobility Report: Traficul de date mobile a crescut de aproape 300 de ori în ultimii 10 ani

Ericsson Mobility Report: Traficul de date mobile a crescut de aproape 300 de ori în ultimii 10 ani

Comunicate de presă / 03 decembrie

Traficul de date mobile, la nivel global, a crescut de aproape 300 de ori, din 2011 şi până în prezent, arată o nouă ediţie a Ericsson Mobility Report. 2011 este anul în care a fost publicată prima ediţie a acestui raport şi, pe baza datelor actuale dar şi a celor colectate şi analizate anterior, compania (NASDAQ: ERIC) a elaborat o ediţie specială a Ericsson Mobility Report, care marchează 10 ani de publicare a raportului. Astfel, ediţia din noiembrie 2021 analizează unele dintre principalele tendinţe şi evenimente care au conturat ultimul deceniu şi dezvăluie noi estimări pentru viitor, până în anul 2027, conform unui comunicat remis redacţiei.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
mai multe ştiri >>
Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo