Comunicate de presă

Roxana Ghioca (Foto credit: Stefan Ovidiu)

COMUNICAT DE PRESĂDomeniul construcţiilor este un sector foarte important pentru economie!

Comunicate de presă / 27 martie

Nu o spunem doar noi, ci întregul mediu de afaceri! De aceea, considerăm că acest segment trebuie susţinut dinamic atât de către mediul de afaceri privat, prin alocarea de lichidităţi şi susţinere a proiectelor începute, cât şi de implementare a unor politici naţionale strategice de continuitate din partea administrativului! Se pot implementa măsuri speciale de protecţie a celor activi pe şantierele civile sau în cele de infrastructură!

CONVOCARE

MEDLIFE S.A.CONVOCARE

Comunicate de presă / 23 martie

Consiliul de Administraţie al societăţii MEDLIFE S.A. convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor ("AGOA") şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor ("AGEA"), împreună denumite "Adunările".

Ediţia din 31.03.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
"Sistem IT inovativ bazat pe inteligenta artificiala si realitate augmentata pentru evidenta si mentenanta structurilor complexe de resurse si mijloace fixe ale companiilor si institutiilor - WINNER"

Începerea activităţilor proiectului cu titlul"Sistem IT inovativ bazat pe inteligenta artificiala si realitate augmentata pentru evidenta si mentenanta structurilor complexe de resurse si mijloace fixe ale companiilor si institutiilor - WINNER"

I.A.Comunicate de presă / 15 ianuarie

Societatea LIGHTNING NET SRL, în parteneriat cu TECHNOHUB SRL şi TRENCADIS CORP SRL, a început implementarea proiectului mai sus menţionat, cod MySMIS 129003, în baza contractului de finanţare nr. 8/221_ap2/17.12.2019 încheiat cu Ministerul...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii