Comunicate de presă

Controalele din şcoli realizate de ministrul Educaţiei şi Cercetării trebuie să respecte legea

FSLI:Controalele din şcoli realizate de ministrul Educaţiei şi Cercetării trebuie să respecte legea

A.I.G.Comunicate de presă / 18 ianuarie

În data de 14 ianuarie ministrul Educaţiei şi Cercetării, doamna Monica Anisie, însoţită de reprezentanţi ai mass media, a vizitat două unităţi de învăţământ din judeţul Ialomiţa. Descinderea ministrului educaţiei în sala de clasă, argumentată de faptul că a auzit o doamnă învăţătoare ţipând la un elev şi muştruluirea acesteia în faţa elevilor şi a camerelor de filmat a creat o stare de indignare justificată în rândul cadrelor didactice şi nu numai, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Ediţia din 28.01.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
"Sistem IT inovativ bazat pe inteligenta artificiala si realitate augmentata pentru evidenta si mentenanta structurilor complexe de resurse si mijloace fixe ale companiilor si institutiilor - WINNER"

Începerea activităţilor proiectului cu titlul"Sistem IT inovativ bazat pe inteligenta artificiala si realitate augmentata pentru evidenta si mentenanta structurilor complexe de resurse si mijloace fixe ale companiilor si institutiilor - WINNER"

I.A.Comunicate de presă / 15 ianuarie

Societatea LIGHTNING NET SRL, în parteneriat cu TECHNOHUB SRL şi TRENCADIS CORP SRL, a început implementarea proiectului mai sus menţionat, cod MySMIS 129003, în baza contractului de finanţare nr. 8/221_ap2/17.12.2019 încheiat cu Ministerul...

Sursa foto: certasig.ro

CertAsig îşi consolidează capitalul

A.I.G. Comunicate de presă / 10 decembrie 2019

CertAsig anunţă încheierea unui acord cu un nou partener strategic, ABC Assevera, o societate financiară italiană, care va face o investiţie substanţială în companie, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

mai multe ştiri >>
BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo