Mediu

Controverse pe marginea ordonanţei ce permite împuşcarea urşilor agresivi

Controverse pe marginea ordonanţei ce permite împuşcarea urşilor agresivi

G.M.Ziarul BURSA #Politică / 23 iulie

Lipsa obiectivităţii reprezentanţilor autorităţilor publice, care vor lua, pe plan local, decizia împuşcării urşilor agresivi, lipsa unor cunoştinţe temeinice ale acestora despre comportamentul animalelor şi pasarea responsabilităţii către autorităţile locale reprezintă principalele lacune ale ordonanţei de urgenţă ce permite împuşcarea urşilor agresivi adoptată recent de guvern, susţin organizaţiile pentru protecţia mediului, dar şi unii aleşi care fac parte din formaţiunile politice aflate la guvernare.

Combaterea schimbărilor climatice creşte facturile

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 16 iulie

Protejarea mediului nu reprezintă o problemă care să poată fi rezolvată fără costuri. Entuziasmul oamenilor poate scădea atunci când se vor confrunta cu "facturile" şi de aceea tot mai mulţi oficiali insistă ca lucrurile trebuiesc explicate foarte bine. Pachetul de măsuri pentru atingerea obiectivelor de mediu prezentat de Comisia Europeană ar putea antrena creşterea facturilor la carburanţi şi încălzire pentru populaţie.

Guvernul pregăteşte vânarea urşilor periculoşi

PROIECT DE OUGGuvernul pregăteşte vânarea urşilor periculoşi

I.Ghe.Ziarul BURSA #Politică / 09 iulie

Ordonanţa de urgenţă privind îndepărtarea urşilor din localităţi ar putea fi adoptată săptămâna viitoare, a anunţat, ieri, ministrul Mediului, Tanczos Barna, după şedinţa de Guvern în care proiectul a fost prezentat în primă lectură.

Urşii agresivi, care pun în pericol viaţa oamenilor şi bunurile lor în localităţi, vor putea fi împuşcaţi sau eutanasiaţi, dacă nu funcţionează alte metode de îndepărtare a lor din zonele locuite, a precizat ministrul de resort.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Un brand celebru se "împrieteneşte" cu mediul

O.D.Ziarul BURSA #Companii / 12 mai

Lumea este într-o continuă schimbare şi la fel se întâmplă şi cu lumea puţin mai mică a companiilor care se ocupă cu producerea autovehiculelor şi a motocicletelor. Curentul ecologist a influenţat puternic piaţa, iar companiile au fost forţate să...

Sursa foto: Facebook/ Filip Başchir

"Criza pădurii - o criză a dezinformării"

A consemnat Adelina ToaderZiarul BURSA #Companii / 23 aprilie

Muma Pădurii este primul business social care îşi propune să readucă la viaţă pădurile din ţara noastră. Asociaţia vinde brăţări realizate manual, din aţă de provenienţă românească, iar pentru fiecare brăţară vândută echipa plantează un copac....

mai multe ştiri >>
Dtlawyers
Apanova
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo