Mediu

Anul alertelor meteorologice

SCHIMBĂRI CLIMATICEAnul alertelor meteorologice

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 10 ianuarie

Schimbările climatice la nivel local sunt tot mai evidente şi pot fi observate destul de uşor şi de publicul larg, iernile au tot mai puţină zăpadă, verile sunt foarte toride, iar fenomenele extreme sunt din ce în ce mai dese. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis anul trecut 167 de alerte meteorologice pentru fenomene periculoase la nivel naţional, cele mai multe din ultimii trei ani, conform datelor prezentate de Ministerul Mediului.

Marian-Jean Marinescu, membru al Parlamentului European (PPE)

MARIAN-JEAN MARINESCU, MEMBRU AL PARLAMENTULUI EUROPEAN (PPE):"Abordarea strategică a SUA pentru reducerea emisiilor de carbon este diferită de cea a Uniunii Europene"

M.G.Ziarul BURSA #Internaţional / 10 decembrie 2021

"Statele Unite ale Americii vor să investească foarte mult în cercetare şi inovare şi abia apoi să ia măsurile care se impun pentru reducerea emisiilor de carbon; Noi, Europa, întâi luăm măsurile şi vedem ce iese din inovare pe parcurs", spune europarlamentarul  

Abordarea strategică a Statelor Unite pentru reducerea emisiilor de carbon şi a efectelor schimbărilor climatic este diferită de cea a Uniunii Europene, a declarat, ieri, Marian-Jean Marinescu, membru al Parlamentului European (PPE), în cadrul unei conferinţe organizate de Biroul Parlamentului European în România pe tema pachetului legislativ Fit for 55.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Investiţii sustenabile - revoluţia începe

Ian DeaconZiarul BURSA #Internaţional / 10 noiembrie 2021

Ian Deacon

Obligaţiunile verzi 

Prima obligaţiune verde din istorie, concepută special pentru a strânge fonduri pentru proiecte de mediu a fost emisă în 2007 de către Banca Europeană de Investiţii a UE. Piaţa este în prezent apreciată la 1,1 trilioane de...

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii