Bănci-Asigurări

Grupul Allianz, cel mai ridicat profit operaţional din istorie în 2019

Grupul Allianz, cel mai ridicat profit operaţional din istorie în 2019

F.D.Bănci-Asigurări / 21 februarie

Grupul Allianz a publicat, astăzi rezultatele financiare înregistrate pe întreg anul 2019, grupul înregistrând venituri totale de peste 142 miliarde de euro, în creştere cu 8% faţă de 2018 şi un profit operaţional de 11,9 miliarde de euro, în creştere cu 3% faţă de 2018 cu o rată de solvabilitate (Solvency ÎI): 212%, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Sergiu Oprescu: "Strategia de la Balvanyos a fost un moment istoric al pieţei de capital. Eram foarte neomogeni atunci şi totuşi am făcut împreună un efort de 48 de ore în care am prezentat Strategia de dezvoltare a pieţei de capital. În spatele acelei strategii a fost o muncă de aproape un an, timp în care am creat ceea ce atunci s-a numit viziunea, misiunea, obiectivele şi strategiile pieţei de capital, după care am lansat, cu guvernul de atunci, programul «O piaţă puternică de capital»".

SERGIU OPRESCU, PREŞEDINTELE EXECUTIV ALPHA BANK ROMÂNIA:"Ţara noastră este în linie cu cerinţele directivei pe obligaţiunile ipotecare"

EMILIA OLESCUZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 februarie

(Interviu cu Sergiu Oprescu, Preşedintele executiv Alpha Bank România, Director General al reţelei internaţionale Alpha Bank şi preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor) 

"Suntem pe autostrada capitalului european"

Preşedintele Alpha Bank România continuă să promoveze ideea că piaţa de capital şi cea bancară ar trebui să conlucreze

Reporter: În curând se va împlini un an de când aţi lansat cu succes prima emisiune de obligaţiuni ipotecare din ţara noastră. Care a fost feedback-ul avut în urma acestui eveniment de referinţă, atât pentru sistemul bancar de la noi, cât şi pentru piaţa noastră de capital?

Sergiu Oprescu: A fost un eveniment destul de bine primit şi de către piaţa locală, dar mai ales de piaţa internaţională, pentru că marea şansă pe care am avut-o a fost să punem Româ­nia pe harta internaţională a obligaţiunilor ipotecare.

Ediţia din 21.02.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Deficitele doboară leul

Deficitele doboară leul

Vlad DobreaZiarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 februarie

Moneda naţională se deteriorează de la o zi la alta, principalele valute continuând să atingă maxime istorice faţă de leu. Acesta scade atât din cauza deficitului comercial în creştere, cât şi ca urmare a nivelului pe care îl are deficitul...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii