Media-Advertising

CEA MAI IMPORTANTĂ COMPETIŢIE DE DESIGN SUSTENABIL DIN LUMEUltimul apel pentru înscrieri la competiţia internaţională LafargeHolcim Awards, cu premii totale în valoare de două milioane de dolari

Media-Advertising / 27 ianuarie

Înscrierile la cea de-a şasea ediţie a celei mai importante competiţii mondiale de design sustenabil, LafargeHolcim Awards, se vor închide pe 25 februarie. Se caută atât proiecte realizate de profesionişti, precum şi idei curajoase ale generaţiei următoare care să îmbine soluţii de construcţii sustenabile cu excelenţă arhitecturală. Premiile aduc în prim-plan proiecte şi concepte din arhitectură, inginerie, urbanistică, ştiinţa materialelor, tehnologie de construcţii şi alte domenii conexe.

Groapa de gunoi Glina fostă Ochiului Boului aduce România în procedura de infringement cu Uniunea Europeană

ADVERTORIAL:Groapa de gunoi Glina fostă Ochiului Boului aduce România în procedura de infringement cu Uniunea Europeană

B.D.Media-Advertising / 17 ianuarie

Ministrul Mediului, Costel Alexe câştigă respectul şi admiraţia miilor de cetăţeni afectaţi de poluare intervenind în favoarea acestora.

Etapele emiterii scrisorilor de avertizare formală (letter of formal notice) din partea Consiliului Europei către Statul Membru privind încălcarea legislaţiei Uniunii Europene în cazul gropii de gunoi Glina şi adoptarea unei poziţii aliniate legislaţiei Uniunii Europene, etapa emiterii unei opinii justificate cu privire la încălcarea legislaţiei, au fost parcurse de mult timp, iar România este în acest moment în pericol să ajungă în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, fiind expusă la amenzi zilnice de zeci de mii de euro pentru încălcarea legislaţiei la groapa de gunoi Glina.

Ediţia din 28.01.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Ziarul BURSA ca vietate

GALA BURSA 2019Ziarul BURSA ca vietate

MAKEMedia-Advertising / 18 noiembrie 2019

MAKE

"Bine, bine, dar cu ce ră­mânem din evenimentul ăsta?", m-a în­trebat un tânăr, către sfârşitul Galei BURSA 2019, de joi seara, de la Palatul Parlamentului, cu aerul zâmbitor că ştie că mă încurcă.

Gala BURSA - un triumf

GALA BURSA 2019Gala BURSA - un triumf

Emilia OlescuMedia-Advertising / 18 noiembrie 2019

Stil şi eleganţă, strălucire şi fast, lumină şi culoare, muzică şi dans, premii şi surprize - sunt câteva dintre ingredientele Galei BURSA de joi, 14 noiembrie, care, în majestuosul Palat al Parlamentului, a marcat 29 de ani de apariţie...

mai multe ştiri >>
BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo