Media-Advertising

GALA BURSA 2019Gala BURSA - un trimuf

Emilia OlescuZiarul BURSA #Media-Advertising / 18 noiembrie

Stil şi eleganţă, strălucire şi fast, lumină şi culoare, muzică şi dans, premii şi surprize - sunt câteva dintre ingredientele Galei BURSA de joi, 14 noiembrie, care, în majestuosul Palat al Parlamentului, a marcat 29 de ani de apariţie neîntreruptă a cotidianului BURSA. Timp de aproape cinci ore, Salonul de Recepţii de la Parlament a reunit peste 500 de invitaţi - premierul Ludovic Orban, miniştri, ambasadori, bancheri, investitori din ţară şi străinătate, precum şi personalităţi din piaţa de capital şi alte sectoare ale economiei - care s-au bucurat de o serie de momente senzaţionale pregătite de Ziarul BURSA.

Vanzare imobile in ansamblul rezidential Perla II, Pipera

ADVERTORIALVanzare imobile in ansamblul rezidential Perla II, Pipera

Media-Advertising / 15 noiembrie

Subscrisa, BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, cu sediul in Bucuresti, Victory Business Center, Str. Invingatorilor nr. 24, Etaj 3, Sector 3, Numar de inscriere in Registrul Formelor de Organizare RFO II 0239/2006, desemnata in calitate de lichidator judiciar al debitoarei CROWN CONSTRUCTIONS S.R.L., prin Hotararea intermediara nr. 2985 din data de 01.11.2018, pronuntata in Dosarul nr. 1002/93/2015, de Tribunalul Ilfov-Sectia Civila, organizeaza in datele de 19.11.2019, 26.11.2019, 03.12.2019 si 10.12.2019, ora 11:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, sedinta de licitatie publica cu strigare pentru vanzarea imobilelor situate in Ilfov, str. George Bacovia, nr.13D, oras Voluntari-Pipera, aflate in patrimoniul societatii debitoare.

Direct Booking a început campania promoţională de Black Friday

ADVERTORIALDirect Booking a început campania promoţională de Black Friday

Media-Advertising / 14 noiembrie

Direct Booking.ro, mall-ul de vacanţă la un click distanţă, a început campania de reduceri link: Black Friday la vacanţele pe litoralul din România, Bulgaria, Grecia şi Turcia, punând la dispoziţie oferte accesibile şi concursuri care au drept premii vacanţe în Grecia. Până pe 30 noiembrie, sunt afişate pe website mii de oferte cu până la 40% discount, pentru sejururi în numeroase destinaţii, inclusiv Egipt sau Republica Dominicană.

Ediţia din 18.11.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
SHARE X - "Conference for Advanced Architecture"

SHARE X - "Conference for Advanced Architecture"

F.D.Media-Advertising / 30 octombrie

SHARE X - "Conference for Advanced Architecture" va avea loc la Bucureşti pe data de 14 noiembrie şi va fi găzduită de Radisson Blu Hotel. Evenimentul, organizat în mod tradiţional de către ABplus events în colaborare cu OAR România şi...

Statistici privind jocurile online din România

Statistici privind jocurile online din România

D.I.Media-Advertising / 07 octombrie

Industria de jocuri de noroc din România a evoluat odată cu tehnologia, oferind pasionaţilor de jocuri de noroc posibilitatea de a se distra şi a-şi încerca norocul jucând diferite jocuri de casino. Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
GALA PREMIILOR PIEŢEI DE CAPITAL 2019
Life Dental Spa - Clinica Dentara Laser
Petrecere de Crăciun de poveste la Resturant Elisabeta
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo