Politică

Cătătlin Predoiu: "În intervenţia din Consiliu, am evocat ideea unui mecanism de evaluare a justiţiei şi a statului de drept pentru toate ţările membre, fără a exista paralelisme în acest demers. Este nevoie, desigur, de un singur standard pentru toată lumea. Am arătat că susţinerea pentru operaţionalizarea Parchetului European va fi un test pentru angajamentul real al tuturor guvernelor statelor membre pentru aceleaşi standarde de integritate în toate ţările membre, pentru protejarea intereselor europene şi combatarea corupţiei cu fonduri europene".

Justiţia română, între MCV-ul european şi expertiza SUA

George MarinescuZiarul BURSA #Politică / 27 ianuarie

Uniunea Europeană ar avea nevoie de un mecanism de evaluare a justiţiei şi statului de drept pentru toate ţările membre, a afirmat Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, imediat după reuniunea informală a Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne care a avut loc la Zagreb, în Croaţia, la finalul săptămânii trecute.

Nicuşor Dan, propunerea USR pentru funcţia de primar general al Capitalei, a afirmat că bugetul propus de Gabriela Firea pentru anul 2020 "este la fel de delirant ca precedentele".

Capitala - buget de peste 10 miliarde lei pentru anul curent

Gheorghe IorgoveanuZiarul BURSA #Politică / 27 ianuarie

Nicuşor Dan: "Bugetul Capitalei pentru 2020, la fel de delirant ca precedentele" 

Proiectul de buget al Capitalei, pentru anul 2020, aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, a iscat dezbateri aprinse între reprezentanţii administraţiei publice locale şi cei care se pregătesc pentru alegerile locale din luna iunie.

"Eu nu-mi permit să pun condiţii partidului care m-a făcut parlamentar"

SORIN GRINDEANU:"Eu nu-mi permit să pun condiţii partidului care m-a făcut parlamentar"

D.B.Politică / 26 ianuarie

Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu a vorbit, duminică, la Timişoara, despre trecutul şi viitorul PSD, exprimându-se ca şi când ar face din nou parte din partid. Grindeanu a vorbit despre greşelile partidului, dar a spus că situaţia nu este disperată. "Devine disperată dacă nu acţionăm", a spus Grindeanu, prezentându-le social-democraţilor un program în mai multe puncte cu ce ar trebui să facă în perioada următoare pentru relansarea partidului. Sorin Grindeanu a afirmat că s-a vehiculat că ar pune condiţii pentru revenirea în partid şi a precizat că a fost, este şi va fi un om de stânga care nu-şi permite să pună condiţii partidului care l-a propulsat până la funcţia de premier. "Mă veţi avea alături de dumneavoastră", şi-a încheiat Grindeanu discursul.

"Preşedintele PSD Bacău, varsă din nou ură şi venin"

MARIUS BODEA:"Preşedintele PSD Bacău, varsă din nou ură şi venin"

D.F.Politică / 26 ianuarie

Şeful filialei municipale a PNL Iaşi acuză PSD că încearcă să dezbine şi să ţină Moldova în izolare, după ce liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, a propus alt traseu pentru autostrada Moldovei.

Liberalul ieşean Marius Bodea susţine că PSD vrea să ţină Moldova în izolare şi, prin intermediul unor lideri social-democraţi din regiune, încearcă să dezbine, pentru a bloca proiectul autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş.

Ediţia din 27.01.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Zi decisivă pentru viitorii procurori şefi

I.GHE.Ziarul BURSA #Politică / 21 ianuarie

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ar urma să anunţe, astăzi, propunerile sale pentru conducerea Parchetului General, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism....

mai multe ştiri >>
BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo