Miscellanea

Campanie: "Manifest pentru binele zilnic al copiilor"

Campanie: "Manifest pentru binele zilnic al copiilor"

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 03 august

Salvaţi Copiii România lansează o campanie de conştientizare, responsabilizare şi acţiune socială. Potrivit organizaţiei: în fiecare zi, trei copii mai mici de un an mor în spitalele din ţara noastră în lipsa unui incubator performant; în fiecare zi, două fete devin mame mult prea tinere, înainte să împlinească 15 ani; în fiecare zi, 17 copii dispar de acasă, jumătate dintre ei fugind din cauza abuzului şi exploatării; în fiecare zi, 76 de copii abandonează şcoala şi speranţa unui viitor mai bun.

STUDIU"Campioni europeni" la deschiderea faţă de lucratul în sistem hibrid

O.D.Ziarul BURSA #Miscellanea / 03 august

Piaţa muncii s-a schimbat iremediabil după pandemie. Ceea ce părea imposibil în urmă cu trei ani, acum este perfect posibil. Cetăţenii ţării noastre sunt printre cei mai deschişi europeni pentru a adopta modul de lucru hibrid, cu 49% faţă de media europeană de 41%, însă doar 23% dintre ei consideră că educaţia online funcţionează cum trebuie, cel mai scăzut procent din Europa, unde media este de 45%, potrivit studiului pan-european "L'Observatoire Cetelem de la Consommation". Studiul a fost realizat în 15 ţări din Uniunea Europeană pe un număr de 14.200 de respondenţi, menţionează într-un comunicat BNP Paribas Personal Finance.

Drumuri drepte în zig-zag

CORESPONDENŢĂ DIN BULGARIADrumuri drepte în zig-zag

Dan NicolaieZiarul BURSA #Miscellanea / 03 august

Dan Nicolaie

Drumul drept este adesea invocat, fie că e vorba despre deplasarea către o destinaţie, fie că ne referim la parcursul unei vieţi. Chiar dacă nu eram şofer (în general nu sunt), ci doar pasager, la plecarea din Sofia spre mănăstirea Rila am întrebat, din obişnuinţă, pe unde trebuie să o apucăm.

Alexandru Muraru

Deputatul Alexandru Muraru anunţă înfiinţarea unui Muzeu al Istoriei şi Culturii Romilor

G.BMiscellanea / 02 august

Deputatul liberal Alexandru Muraru a anunţat, astăzi, că va fi demarat un studiu de fezabilitate privind înfiinţarea unui Muzeu al Istoriei şi Culturii Romilor, fondurile necesare fiind asigurate de la bugetul de stat şi din bugetul Agenţiei Naţionale pentru Romi. Alexandru Muraru a spus că studiul de fezabilitate va fi finalizat cel mai târziu în primăvara anului 2023, potrivit News.ro.

Grecii şi românii sunt cei mai afectaţi de imposibilitatea de a pleca în concediu din cauza sărăciei

Grecii şi românii sunt cei mai afectaţi de imposibilitatea de a pleca în concediu din cauza sărăciei

G.BMiscellanea / 02 august

Aproximativ 28% dintre cetăţenii Uniunii Europene, sau 35 milioane de persoane, nu îşi permit să meargă într-o vacanţă de vară timp de o săptămână, o cifră care creşte la 59,5% pentru persoanele cu venituri sub rata riscului de sărăcie, arată un studiu publicat luni de Confederaţia Europeană a Sindicatelor (CES), informează AFP, citată de Agerpres.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Bulgaria

MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Bulgaria

G.BMiscellanea / 02 august

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Bulgaria că Institutul de Meteorologie şi Hidrologie din această ţară a emis coduri de caniculă pentru luni...

Degajare de fum la Aeroportul "Henri Coandă"

Degajare de fum la Aeroportul "Henri Coandă"

S.B.Miscellanea / 01 august

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti au anunţat că, duminică seară, s-a produs o degajare de fum la un tablou electric dintr-o cameră tehnică a Aeroportului "Henri Coandă", o parte dintre pasagerii aflaţi în terminal fiind duşi în...

Noile măsuri de relaxare intră în vigoare de astăzi

Noile măsuri de relaxare intră în vigoare de astăzi

S.B.Miscellanea / 01 august

Măsurile de relaxare adoptate de Guvern intră în vigoare astăzi, incluzând, între altele, posibilitatea de a organiza evenimente cultural-artistice şi de divertisment în spaţii deschise, cu participarea a cel mult 75.000 de persoane, în...

mai multe ştiri >>
Dtlawyers
Apanova
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Aug. 2021
Euro (EUR)Euro4.9171
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5687
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7547
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.4651

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo