Insolvenţa

Dan Paul

DAN PAUL, PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEI BROKERILOR:"Momentul listării la bursă pentru companiile de stat este foarte important"

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Companii / 31 mai

Momentul listării companiilor de stat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) este într-adevăr foarte important, iar exemplul este nerealizarea vânzării planificate a pachetului de 10% din Petrom deţinut de stat în perioada în care a izbucnit criza datoriilor suverane în Europa, a afirmat, vineri, Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor şi vicepreşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în cadrul unei conferinţe organizate de casa de avocatură Piperea şi Asociaţii.

Alexandru Burghiu

ALEXANDRU BURGHIU, DIRECTOR GENERAL TERMOENERGETICA:"În momentul de faţă întrunim condiţiile de intrare în insolvenţă"

G.M.Ziarul BURSA #Companii / 31 mai

Situaţia companiei Termoenergetica tinde să devină similară cu aceea a fostului Radet, dacă Guvernul şi Primăria Capitalei nu îşi vor schimba viziunea cu privire la această societate, a declarat Alexandru Burghiu, director general al companiei respective, cu prilejul participării la conferinţa "Liniştea dinaintea furtunii şi tentativele de îndiguire", pe subiectul redresării preventive şi a insolvenţei, organizată de Piperea & Asociaţii.

Gheorghe Piperea

CONSECINŢA AMÂNĂRII IMPLEMENTĂRII DIRECTIVEI PRIVIND RESTRUCTURAREACompaniile publice şi private, sub ameninţarea unui tsunami de insolvenţe

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 31 mai

Întârzierea implementării în legislaţia internă a Directivei UE 2019/1023 privind restructurarea companiilor, ştergerea de datorii şi decăderile, peste care s-ar suprapune o încetare a acordării ajutoarelor de stat, ar duce la un tsunami al insolvenţelor firmelor private şi societăţilor de stat, au afirmat, vineri, participanţii la conferinţa "Liniştea dinaintea furtunii şi tentativele de îndiguire", pe subiectul redresării preventive şi a insolvenţei, organizată de Piperea & Asociaţii.

Dezbatere pe tema Directivei UE privind restructurarea şi ştergerea de datorii

CONFERINŢA "LINIŞTEA DINAINTEA FURTUNII ŞI TENTATIVELE DE ÎNDIGUIRE"Dezbatere pe tema Directivei UE privind restructurarea şi ştergerea de datorii

E.O.Companii / 28 mai

Actualizare - ALEXANDRU RĂŢOI, AVOCAT: "În cazul neseparării în mod rezonabil a datoriilor personale şi profesionale, ele trebuie tratate în cadrul unei proceduri unice"

---

Actualizare - Florian Mateiţă, practician în insolvenţă, partener în cadrul RomInsolv: "Acest sistem de avertizare trebuie gândit şi construit astfel încât să fie accesibil atât debitorului, cât şi creditorului"

Organizatorul Afterhills şi-a cerut insolvenţa

Organizatorul Afterhills şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 14 mai

BIBERLAND VICTORY, compania care organizează festivalul Afterhills, a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.2490/99/2021 de la Tribunalul Iaşi, conform portal.just.ro.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa

A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 21 aprilie

A & G COMUNICATION PREST SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.3000/118/2021 de la Tribunalul Constanţa, conform portal.just.ro.

NICOL BEAUTY CENTER şi-a cerut insolvenţa

NICOL BEAUTY CENTER şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 16 martie

NICOL BEAUTY CENTER SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.484/113/2021 de la Tribunalul Brăila, conform portal.just.ro.

AGROZOOTEHNICA ROSETI şi-a cerut insolvenţa

AGROZOOTEHNICA ROSETI şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 12 martie

AGROZOOTEHNICA ROSETI SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.338/116/2021 de la Tribunalul Călăraşi, conform portal.just.ro.

ALLIN POKER CLUB şi-a cerut insolvenţa

ALLIN POKER CLUB şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 09 martie

ALLIN POKER CLUB SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.575/93/2021 de la Tribunalul Ilfov, conform portal.just.ro.

NEO FASHION COMERCIAL şi-a cerut insolvenţa

NEO FASHION COMERCIAL şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 04 martie

NEO FASHION COMERCIAL SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.408/113/2021 de la Tribunalul Brăila, conform portal.just.ro.

OYL COMPANY LOGISTIC şi-a cerut insolvenţa

OYL COMPANY LOGISTIC şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 25 februarie

OYL COMPANY LOGISTIC SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.211/98/2021 de la Tribunalul Ialomiţa, conform portal.just.ro.

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

16 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9241
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0620
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5194
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7324
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.8805

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo