Insolvenţa

Proiectul privind cadrele de restructurare, neviabil pentru mediul de afaceri românesc

PRACTICIENII ÎN INSOLVENŢĂ:Proiectul privind cadrele de restructurare, neviabil pentru mediul de afaceri românesc

George MarinescuZiarul BURSA #Companii / 05 iulie

Proiectul de lege conform căruia Ministerul Justiţiei urmăreşte transpunerea în legislaţia internă a Directivei Uniunii Europene 1023/2019 privind cadrele de restructurare, ştergerea de datorii şi decăderile, este orientat spre debitori, în detrimentul creditorilor, iar soluţiile propuse de legiuitor sunt neviabile în mediul antreprenorial românesc, au susţinut participanţii la conferinţa "Valul IV va fi un val de insolvenţe", organizată de Institutul Român de Drept Comercial, în parteneriat cu Piperea & Asociaţii, RomInsolv şi Universitatea Transilvania din Braşov, la finalul săptămânii trecute.

"Cu cât interacţionezi mai repede cu dificultatea financiară, cu atât rezultatele restructurării sunt mai bune"

RAMONA UNGUR, SPECIALIST ÎN RESTRUCTURARE:"Cu cât interacţionezi mai repede cu dificultatea financiară, cu atât rezultatele restructurării sunt mai bune"

M.G.Ziarul BURSA #Companii / 05 iulie

"Când un debitor ajunge în insolvenţă, în primul rând este epuizat, din toate punctele de vedere. Inclusiv din perspectiva surselor de finanţare", spune Ramona Ungur 

Cu cât interacţionezi mai repede cu dificultatea financiară, cu atât rezultatele restructurării sunt mai bune, a spus Ramona Ungur, economist şi specialist în restructurare, în cadrul unei conferinţe organizată vineri de casa de avocatură Piperea şi Asociaţii. Ungur a prezentat semnalele la care ar trebui să fie atenţi antreprenorii ca să recunoască o posibilă viitoare stare de dificultate financiară în care riscă să intre firma. Ramona Ungur a condus timp de mai mulţi ani divizia de restructurare din cadrul uneia din cele mai mari bănci din România.

"Frauda de la City Insurance nu putea să existe dacă ASF nu închidea ochii"

DAN PAUL, PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEI BROKERILOR:"Frauda de la City Insurance nu putea să existe dacă ASF nu închidea ochii"

Mihai GongoroiZiarul BURSA #Companii / 05 iulie

Dan Paul cere o comisie parlamentară pentru verificarea activităţii ASF 

Frauda de la City Insurance nu putea să existe dacă Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu închidea ochii, a afirmat, astăzi, Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, în cadrul unei conferinţe organizată de casa de avocatură Piperea şi Asociaţii. Potrivit lui Dan Paul, inexistenţa conturilor bancare ale City Insurance nu putea să fie o surpriză pentru că ASF-ul trebuie să verifice întocmai existenţa conturilor bancare, chiar şi IBAN-ul şi banca la care este deschis acel cont. Dan Paul a mai spus că "este curios dacă autorităţile din România, Parchet şi aşa mai departe, se uită la acest caz şi pun lupa pe ASF, care controlează de mulţi această societate şi acum se miră de inexistenţa unor conturi bancare". "Mi se pare că trăim în noaptea minţii", a spus Dan Paul.

Romcab scapă de falimentul cerut de Valtecia

Romcab scapă de falimentul cerut de Valtecia

A.I.Ziarul BURSA #Companii / 05 iulie

Valtecia Achiziţii şi Valtecia Development au renunţat la acţiunea în instanţă prin care cereau falimentul Romcab Târgu Mureş (MCAB) în condiţiile în care producătorul de cabluri a achitat creanţele ce făceau obiectul celor două cereri, se arată într-un raport al companiei postat la finele săptămânii trecute pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
DINAMO a intrat în insolvenţă

DINAMO a intrat în insolvenţă

J.P.Sport / 29 iunie

Tribunalul Bucureşti a admis cererea debitoarei DINAMO 1948 SA şi a dispus deschiderea procedurii de insolvenţă (Dosar nr. 18583/3/2021), conform portal.just.ro.

Organizatorul Afterhills şi-a cerut insolvenţa

Organizatorul Afterhills şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 14 mai

BIBERLAND VICTORY, compania care organizează festivalul Afterhills, a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.2490/99/2021 de la Tribunalul Iaşi, conform...

A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa

A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 21 aprilie

A & G COMUNICATION PREST SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.3000/118/2021 de la Tribunalul Constanţa, conform portal.just.ro.

NICOL BEAUTY CENTER şi-a cerut insolvenţa

NICOL BEAUTY CENTER şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 16 martie

NICOL BEAUTY CENTER SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.484/113/2021 de la Tribunalul Brăila, conform portal.just.ro.

AGROZOOTEHNICA ROSETI şi-a cerut insolvenţa

AGROZOOTEHNICA ROSETI şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 12 martie

AGROZOOTEHNICA ROSETI SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.338/116/2021 de la Tribunalul Călăraşi, conform portal.just.ro.

ALLIN POKER CLUB şi-a cerut insolvenţa

ALLIN POKER CLUB şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 09 martie

ALLIN POKER CLUB SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.575/93/2021 de la Tribunalul Ilfov, conform portal.just.ro.

NEO FASHION COMERCIAL şi-a cerut insolvenţa

NEO FASHION COMERCIAL şi-a cerut insolvenţa

J.P.Companii / 04 martie

NEO FASHION COMERCIAL SRL a solicitat în baza Legii 85/2014, cererea de intrare în insolvenţă. Ca urmare a acestui demers a fost constituit Dosarul nr.408/113/2021 de la Tribunalul Brăila, conform portal.just.ro.

mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

16 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9482
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2041
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5494
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8091
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.3689

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Codul comercial român
energynomics.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo