Agenţia de turism Eturia a investit peste 150.000 de euro în două platforme online de rezervări

A.F.
Miscellanea / 5 mai

Eturia a inovat continuu atât în procesul de căutare şi rezervare a unei vacanţe, cat şi în experienţa efectivă de călătorie. Dacă încă de la înfiinţare a dezvoltat permanent conceptul "travel like a local", căutând mereu pentru clienţii sai experienţe şi locaţii noi, inedite, ultimii ani i-au permis să inoveze şi în tehnologie, prin divizia sa B2B, TravelHubX, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Încă de la înfiinţare, Eturia şi-a dorit să fie pentru clienţii săi un magazin de travel "all-in-one", atât din punct de vedere al destinaţiilor oferite, al serviciilor incluse, dar şi în ceea ce priveşte experienţa de rezervare a unui pachet turistic. Noua iniţiativă de dezvoltare a Diviziei OTA (Online Travel Agency) acoperă două nevoi prin intermediul a două platforme: WWW.SEJUREXOTIC.RO şi WWW.SEJUREUROPA.RO. Ambele website-uri oferă mii de oportunităţi de călătorie, sunt disponibile 24/7, afişează disponibilităţile unui pachet turistic în timp real si sunt permanent supervizate de consultanţii Eturia. Fiindcă vocea turistului a fost întotdeauna importantă pentru noi şi mereu am încercat să transformăm mesajele transmise de clienţii noştri în planuri de business, am inclus Europa în portofoliul nostru. Proiectul include în acest moment 2.000 de plecari conturate în stilul Eturia, care promit revelarea bătranului continent în cel mai special mod. Astfel, la cererea clienţilor traditionali Eturia, care 3 luni pe an preferau Europa, am decis să alocăm resurse şi pentru această nevoie", declară Sorin Stoica, CEO Eturia, precizează comunicatul.

WWW.SEJUREXOTIC.RO reprezintă Eturia transferată într-un mod de rezervare 100% online, care poate fi rezumat, pe scurt, astfel: pachete dinamice pe mai multe destinaţii, cu mai multe plecări disponibile pe parcursul anului, în care sunt incluse sute de hoteluri care pot fi selectate şi configurate din punct de vedere al tipului de cameră, al regimului de masă şi al numărului de călatori.

Platforma se adresează clientului care doreşte să îşi achiziţioneze vacanţele de plaja 100% online. Mai mult, acest mod de achiziţie rapid şi simplu vizează orice consumator care este obişnuit să facă achiziţii online, inclusiv de vacanţe. În plus, rezervările realizate online pot aduce o reducere de până la 5% din costul final al vacanţei.

"Eturia este renumită pentru exotic, dar în fiecare an ne-am consolidat şi expertiza pe continentul european prin vacanţele Signature sau cele legate de anumite perioade turistice: Crăciun la Viena, degustări de vin în Franţa, turism culinar în Italia etc. Astfel, s-a conturat o nevoie constantă pentru a vinde Europa, nevoie pe care am decis sa o abordam cu vacante mai complexe, vândute prin consultanţii Eturia, dar şi în pachete avion & hotel, în regim 100% online prin WWW.SEJUREUROPA.RO. Noul proiect a debutat cu 8 destinaţii cheie din Europa, cum ar fi: Portugalia-Madeira, Italia, Spania, Franţa, Grecia, Cipru, Malta şi Cehia. WWW.SEJUREUROPA.RO este în continuă dezvoltare, atât prin adaugarea de noi hoteluri, cat si prin identificarea de noi destinaţii importante pentru clienţii noştri," declară Sorin Stoica

Pentru ambele proiecte atât Sejur Europa, cât şi Sejur Exotic Eturia vine cu câteva caracteristici unice cu care şi-a obişnuit clienţii, si anume: hotelurile sunt alese şi verificate de către echipa Eturia, iar în cazul sejur Exotic hoteurile sunt direct contractate, pachetele de vacanţă se bazează pe date de plecare fixe şi pe tarife negociate cu companiile aeriene, astfel încât să ofere cel mai bun tarif din piaţă pentru perioada respectivă.

Consultanţii Eturia verifică personal fiecare rezervare şi se asigură că fiecare client alege în cunoştinţă de cauză vacanţă care i se potriveşte. În plus, oricând clientul poate apela consultantul Eturia pentru a primi suport în procesul de rezervare. Astfel propunem clienţilor un concept nou de rezervare a unei vacanţe şi anume o rezervare online asistată uman.

Cu o investiţie în tehnologie, dezvoltată cu resurse proprii în compania TravelHubx, controlată de Eturia, investiţie ce se ridică la 150.000 de mii de euro, WWW.SEJUREXOTIC.RO şi WWW.SEJUREUROPA.RO reprezintă o divizie de business care se preconizează că va influenţa pozitiv întregul grup de firme Eturia, deoarece a fost concepută ca business complementar, venit din nevoi concrete, natural.

"Observăm un interes pe zona de vânzare online pe care dorim să îl creştem, atât prin vizibilitate, cât şi prin opţiunile pe care le are clientul atunci când rezervă. Sperăm că aceste noi OTA să susţină creşterea de 30% a cifrei de afaceri, pe care o preconizam pentru 2023," declară Sorin Stoica CEO Eturia

Eturia a devenit, în 2007, prima agenţie de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism. Pentru clienţi, dincolo de cele peste 150 de destinaţii din portofoliu în care agenţia colaborează strâns cu parteneri locali, experienţa Eturia include consultanţi specializaţi pe fiecare zonă a globului, ce ştiu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee şi să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenţia creează şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 şi 5 stele atent selecţionate în special în contextul actual, dar şi faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali şi bacşişurile acestora, serviciu de asistenţă non-stop), transformă vacanţele în experienţe. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele de tip circuit şi acoperă chiar şi îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei, conform comunicatului.

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb