Antreprenorii îşi pot deschide cont la Banca Transilvania 100% online, fără acte de firmă

G.B
Bănci-Asigurări / 3 noiembrie 2021

 Antreprenorii îşi pot deschide cont la Banca Transilvania 100% online, fără acte de firmă

Antreprenorii care aleg Banca Transilvania îşi pot deschide cont 100% online, fără acte de firmă, pe baza actului de identitate. Facilitatea este pentru SRL-uri, SRL-D-uri şi PFA-uri înregistrate la Registrul Comerţului, cu asociat şi administrator unic, rezident în România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, contul 100% online, fără acte de firmă face parte din oferta IMM to Go a băncii, care înseamnă soluţii online pentru antreprenori - de la deschiderea contului, aplicarea pentru un credit, accesul la informaţii despre soldul contului, dobânzi sau popriri, respectiv posibilitatea gestionării cardurilor de business.

"Înfiinţezi firma online, deschizi cont la bancă online, cumperi online, semnezi contracte online. Online şi digital sunt, din ce vedem, cuvintele cel mai des folosite acum în aproape orice domeniu, dar mai ales în zona financiară. Pentru majoritatea clienţilor, nu este ceva nou, iar pentru ei relevanţa vine din numărul de click-uri, de documente încărcate, din timpul alocat - de exemplu - pentru deschiderea de cont la bancă. Aşadar, 1 document şi 5 minute au devenit costul deschiderii de cont curent la BT pentru o firmă cu asociat şi administrator unic", declară Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, Banca Transilvania.

Odată cu deschiderea online a contului de firmă, antreprenorii pot alege Contul Primul An Gratuit, respectiv Nelimitat, în variante în funcţie de numărul de operaţiuni realizate în fiecare lună şi de specificul afacerii. Pachetele conţin produse şi servicii de bază, precum card de business, online banking, alertă pe cont etc. Cei care aleg să lucreze cu Banca Transilvania beneficiază de plăţi şi încasări gratuite şi pe loc la peste 300.000 de antreprenori din România, precum şi de plăţi şi încasări în orice valută, incluse în pachetul Nelimitat. Peste 80% dintre clienţii persoane juridice au la Banca Transilvania pachet de cont curent Nelimitat, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro