Ascendis finalizează un proiect cu finanţare europeană

A.L.
Companii /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Ascendis Consulting, firmă de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţionale din România, a finalizat un proiect cu finanţare europeană în valoare totală de peste 4,2 milioane de lei pentru dezvoltarea abilităţilor managerilor şi antreprenorilor din companiile din România şi pentru creşterea capacităţii companiilor de a se adapta competitiv într-un mediu de afaceri volatil şi imprevizibil, se arată într-un comunicat de presă, remis astăzi, Redacţiei noastre.

"Peste 500 de manageri şi antreprenori din toată ţara - cu excepţia regiunii Bucureşti-Ilfov - au participat la programele de formare şi leadership oferite de Ascendis. Am dezvoltat o serie de cursuri mai degrabă practice decât teoretice, care să-i ajute chiar de a doua zi pe managerii şi antreprenorii implicaţi în acest proiect. Au fost abordate subiecte precum leadership, finanţe, cultură de organizaţie sau inovaţie. Participanţii au luat contact cu cele mai noi metodologii de training şi au avut acces la instrumente care să-i ajute mai departe, în viaţa de zi cu zi", a declarat Andrei Goşu, directorul general al Ascendis Consulting., potrivit comunicatului.

Titlul proiectului a fost "Avantaj competitiv pentru România - dezvoltarea de lideri pentru companii inovative şi de succes, la nivel european" (cod SMIS117989), iar valoarea acestuia este de 4.209.915,92 lei, din care 95% este finanţare nerambursabilă - 3.999.418,15 lei. Perioada de implementare a fost 21 mai 2018 - 20 mai 2019.

Obiectivul proiectului a vizat adaptarea sustenabilă a angajaţilor, a antreprenorilor şi a activităţii companiilor din sectoarele economice cu potenţial competitiv/ de specializare inteligentă la dinamica schimbărilor mediului economic şi a pieţei muncii, prin creşterea în toate regiunile mai puţin dezvoltate a numărului de beneficiari de instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS