Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Cadrele medicale implicate în gestionarea cazurilor de COVID-19 primesc consiliere psihologică gratuită

A.M.
Companii /

 Cadrele medicale implicate în gestionarea cazurilor de COVID-19 primesc consiliere psihologică gratuită

Regina Maria susţine linia telefonică ATLAS Help Line, un proiect social powered by Facem Bine, prin care personalul medical implicat în gestionarea cazurilor de COVID-19 beneficiază de support psiho-emoţional gratuit 24/7 la numărul de telefon 031 630 2020, a transmis, astăzi, reţeaua de sănătate.

"Traversăm o perioadă în care personalul medical este greu încercat, iar sănătatea pacienţilor din România depinde mai mult decât oricând de sănătatea şi puterea medicilor şi asistentelor care îi au îngrijă. Ne dorim să le fim alături prin mijloacele pe care le avem la îndemână în acest moment şi să le oferim sprijinul necesar pentru ca şi ei să treacă cu bine peste aceste încercări fizice şi psihice, alături de pacienţii pe care îi îngrijesc.", transmit reprezentanţii reţelei de sănătate.

Cu sprijinul Reţelei de sănătate REGINA MARIA, pe lângă linia telefonică menţionată mai sus, se adaugă şedinţe online de consiliere gratuită prin echipa dedicată de peste 300 de specialişti verificaţi şi licenţiaţi ATLAS, disponibili 24/7.

Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate REGINA MARIA, a declarat: "Suntem profund îndatoraţi tuturor celor care în aceste zile duc o luptă supraomenească pentru ca noi să rămânem sănătoşi. Presiunea fizică şi mental poate fi uriaşă, de aceea am ales să ne alăturăm demersului ATLAS & Facem Bine şi să suplimentăm suportul psiho-emoţional oferit telefonic cu şedinte online de consiliere gratuită, care sperăm să le facă lupta măcar un pic mai suportabilă".

Potrivit sursei citate, serviciile de consiliere - telefonică şi online, pot fi accesate de toţi medicii din ţară, precum şi de asistentele sau infirmierele care în aceste zile îşi pun colegii şi pacienţii mai presus de proprialor stare de bine, fizică şi mentală.

"Ne bucurăm că platform noastră, utilizată deja de câţiva ani în beneficial pacienţilor, vine acum şi în ajutorul cadrelor medicale. În această perioadă, medicii, asistentele, infirmierele şi întreg personalul medical din prima linie au cea mai mare nevoie de sprijinul nostru. Nu trebuie să luăm munca şi dedicaţia lor ca atare, ci să vedem încercările la care sunt supuşi în aceste zile, iar noi ne bucurăm că le putem fi alături chiar şi cu o mică parte din tot ceea ce au nevoie", afirmă Mihai Bran, medic primar psihiatru şi co-fondator ATLAS.

Pentru a accesa şedintele de consiliere online pe atlas.app, cadrele medicale trebuie să trimită un email la help@atlas.app, unde li se vor transmite paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a începe şedinţa cu un specialist ATLAS. Pentru a beneficia de support psiho-emoţional telefonic, pot apela gratuity numărul 031 630 2020.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS