CONAF înfiinţează o nouă sucursală în Arad

J.P.
Miscellanea / 08 octombrie 2020

 CONAF înfiinţează o nouă sucursală în Arad

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în vestul ţării prin înfiinţarea unei noi sucursale în Arad, a cărei preşedinte este antreprenoarea Loredana Apreutese, care conduce afaceri de aproape 100 mil. euro şi un număr de aproximativ 1500 de angajaţi care activează în România, Serbia, Ungaria şi Germania. Din boardul CONAF al sucursalei din Arad fac parte şi Diana Covaci, administratorul companiei Polach Logistics & Transport şi Adela Cristea, Managing Partner al Ascent Group, companie care oferă servicii de consultanţă pentru investitorii din Europa de Est, conform unui comunicat trimis redacţiei.

CONAF îsi deschide astfel a zecea sucursală în ţară.

Cristina Chiriac, preşedinte CONAF : "Dorim să fim prezenţi în toate judeţele ţării pentru a coagula mediul de afaceri local întrucât, doar astfel, putem construi o Românie antreprenorială, aduce plus valoare în economie şi putem contribui la dezvoltarea de politici publice coerente, flexibile printr-un dialog continuu şi constructiv cu factorii guvernamentali. Am pornit pe acest drum pentru că ne dorim stabilitate şi predictibilitate pentru mediul de afaceri, o construcţie durabilă, bazată pe principiile clare ale economiei de piaţă şi mai mult decât atât, dorim o conlucrare a tuturor jucătorilor din economie cu reprezentanţii guvernamentali locali şi centrali în vederea elaborarii unei strategii de dezvoltare pe termen mediu şi lung".

Noua sucursală CONAF Arad urmăreşte să unească comunitatea antreprenorilor arădeni cu restul ţării, în vederea unei construcţii durabile la nivel naţional.

"Este o onoare pentru mine sa fiu preşedinte CONAF în Arad şi să fiu parte din această organizaţie, alături de femei care au demonstrat deja unitate şi promovează identitatea profesională. Îmi doresc alături de CONAF, să unesc comunitatea antreprenorilor arădeni cu restul ţării, pentru că în final, antreprenoriatul ar trebui să fie un produs "fără gen". Cultura antreprenorială nu ar trebui să mai aibă graniţe, ci femei şi bărbaţi deopotrivă, care să îşi unească forţele şi calităţile şi să livreze rezultate remarcabile", a declarat Loredana Apreutese, preşedintele sucursalei CONAF din Arad.

Ziarul BURSA

27 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 27 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

27 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0189
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5279
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5210
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.4625

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
conferintemedicale.ro
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro