Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Facebook prezintă o serie de schimbări pentru combaterea informaţiilor false

A.I.
Companii /

 Facebook prezintă o serie de schimbări pentru combaterea informaţiilor false

Facebook a prezentat, miercuri, o serie de schimbări făcute pentru a combate răspândirea de informaţii false pe platforma sa, cum ar fi eliminarea "deepfake" şi a altor video-uri manipulate, dar congresmenii americani consideră că măsurile sunt insuficiente, transmite Reuters.

Potrivit sursei citate, o audiere în curs, efectuată de comisia pentru Energie şi Comerţ din Camera Reprezentanţilor, marchează cele mai recente eforturi ale parlamentarilor din Cameră de a investiga măsurile de protecţie digitale ale Facebook înaintea alegerilor prezidenţiale din noiembrie şi la patru ani după ce Rusia s-a folosit de platforma Facebook pentru a răspândi dezinformări în timpul alegeilor din 2016.

La începutul acestei săptămâni, Facebook a anunţat că va elimina "deepfake-urile", care prezintă persoane în video-uri false, precum şi alte video-uri manipulate de pe platforma sa, dacă trebuie editate, dar nu şi conţinutul de tip parodie sau satiră, pentru a combate dezinformarea, informează News.ro.

Facebook a fost criticată de politicieni din tot spectrul politic, din cauza politicilor legate de conţinut. Democraţii au atacat Facebook pentru refuzul de a verifica reclamele politice, în timp ce republicanii au acuzat-o că discriminează opiniile conservatoare, acuzaţie negată de companie.

În perspectiva alegerilor prezidenţiale din noiembrie, platformele de socializare au fost presate să combată pericolul deepfake-urilor, care folosesc inteligenţa artificială pentru a crea video-uri realiste dar false, în care o persoană apare în mod fals că afirmă sau face ceva.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS