Farmexim lansează o nouă linie de business prin dezvoltarea categoriei de produse veterinare

G.U.
Companii / 06 decembrie 2021

 Farmexim lansează o nouă linie de business prin dezvoltarea categoriei de produse veterinare

Farmexim lansează o nouă linie de business prin dezvoltarea categoriei de produse veterinare, activă începând cu data de 1 Decembrie 2021, conform unui comunicat de presă.

Portofoliul noii categorii este unul consistent, constând în medicamente şi produse parafarmaceutice pentru uz veterinar, destinate atât animalelor de companie, cât şi celor de fermă. Prezenţa în oferta Farmexim a produselor terapeutice şi de prevenţie pentru uz veterinar vine astfel în întâmpinarea cabinetelor, clinicilor veterinare sau fermelor care vor putea face cu uşurinţă achiziţii de produse veterinare, beneficiind de experienţa şi atenţia unei echipe de vânzări dedicate, de platforma de comandă Farmexim On-line şi având astfel la dispoziţie o gamă largă de soluţii pentru sănătatea animalelor.

"După o analiză profundă la nivel de grup cu privire la oportunitatea dezvoltării pe piaţa de sănătate animală, suntem bucuroşi că putem aduce un serviciu nou, menit să faciliteze accesul la sănătate şi tratament în rândul pacienţilor necuvântători şi, totodată, să dea posibilitatea medicilor veterinari să se bucure de profesia pe care o practică, fără griji administrative, birocratice sau logistice. Cu această viziune în gând şi din dorinţa de a fi de ajutor pentru o viaţă mai sănătoasă, lansăm noua linie de business prin categoria de produse veterinare cu scopul de a susţine şi de a dezvolta serviciile medicale veterinare din România, rămânând totodată fideli misiunii noastre de a fi cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate din România", a declarat Sebastian Ring, Managing Director, Farmexim şi Help Net.

Potrivit comunicatului, noua linie de business va beneficia de infrastructura şi puterea logistică a Farmexim, consolidată în cei peste 31 de ani activitate, astfel încât medicamentele de uz veterinar vor putea fi distribuite cu rapiditate pe tot teritoriul ţării, în condiţii de maximă siguranţă, conform normelor GDP.

Reţeaua logistică Farmexim, construită conform standardelor europene din domeniu şi dotată cu echipament tehnologic de vârf, are capacitatea de a asigura distribuţia la nivel naţional. De asemenea, Farmexim dispune de o flotă proprie de distribuţie, compusă din peste 160 de vehicule de transport de tonaj mediu şi mare, echipate cu sisteme de control şi monitorizare pentru securitate (GPS) şi agregate frigorifice pentru menţinerea lanţului de temperatură pe toată durata transportului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

25 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9440
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3816
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7642
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9008
Gram de aur (XAU)Gram de aur258.9166

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro