Revista BURSA Construcţiilor

Filip & Company a asistat Banca Transilvania în achiziţia Idea :: Bank

G.B
Companii / 03 iunie

 Filip & Company a asistat Banca Transilvania în achiziţia Idea :: Bank

Echipa Filip & Company a acordat asistenţă juridică Băncii Transilvania în legătură cu semnarea documentelor pentru achiziţia acţiunilor deţinute de grupul polonez Getin Holding în Idea :: Bank, Idea :: Leasing, Idea :: Broker de asigurări şi Idea :: Investment. Finalizarea tranzacţiei este condiţionată de obţinerea aprobării Băncii Naţionale a României, a Autorităţii de Supraveghere Financiară şi a Consiliului Concurenţei, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de către Alina Stancu Bîrsan (partener) şi Cristina Filip (partener) si le-a inclus pe Olga Niţă (partner), Rebecca Marina (senior associate) şi Lavinia Cazacu (associate). Asistenţa cu privire la aspectele de drept polonez si englez a fost acordată de către Linklaters.

"Este un privilegiu să fim din nou alături de Banca Transilvania într-o nouă tranzacţie ce contribuie la modernizarea pieţei financiare din România. Această achiziţie demonstrează încă o dată forţa transformaţională a grupului BT, precum şi faptul că sectorul serviciilor financiare rămâne unul foarte dinamic. Mulţumim echipei BT pentru încrederea acordată", a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company.

Mihaela Nădăşan, Director General Adjunct al Băncii Transilvania a declarat că "Fiecare proiect presupune un efort mare de conlucrare pentru găsirea soluţiilor care să faciliteze încheierea unei tranzacţii. Profesionalismul şi atitudinea constructivă a întregii echipe au fost din nou ingrediente de bază pentru a ajunge în acest punct şi mulţumesc colegilor din Filip & Company pentru că ne-au fost alături."

Filip & Company are unele dintre cele mai dinamice şi experimentate practici de Finanţări şi Banci şi de Achiziţii şi Fuziuni, asistând în numeroase tranzacţii de achiziţii şi fuziuni, inclusiv din sectorul serviciilor financiare şi fiind clasată în ambele arii în primul eşalon de către prestigioasa publicaţie Legal 500. Echipa include specialişti cu un palmares bogat şi de succes, dobândit în cadrul unor proiecte desfăşurate atât pe plan intern cât şi internaţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro