Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group

A.I.
Companii /

 Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group

Grupul Holzindustrie Schweighofer, unul dintre liderii europeni în procesarea lemnului, care exportă, în peste 70 de ţări, produse din lemn pentru industria mobilei şi a construcţiilor, adoptă un nume şi o imagine nouă, devenind HS Timber Group, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

De asemenea, fabricile Grupului - cele trei fabrici de cherestea (Sebeş, Rădăuţi, Reci) şi fabrica de panouri din lemn masiv din ţara noastră (Siret), împreună cu fabrica de cherestea din Germania (Kodersdorf) - vor funcţiona sub numele de HS Timber Productions. Fabrica de panel din România (Comăneşti) va funcţiona sub numele de HS Baco Panels.

Potrivit sursei citate, schimbarea numelui nu afectează structura managerială, a acţionariatului, independenţa şi structura organizaţională a Grupului: HS Timber Group şi, prin urmare, filialele HS Timber Productions şi HS Baco Panels vor rămâne sub umbrela Evergreen Private Foundation (fosta Schweighofer Private Foundation). Gerald Schweighofer se va implica în continuare la nivelul Grupului, va contribui cu expertiza şi experienţa sa în management şi cu pasiunea sa pentru lemn. Angajamentul pe care Grupul şi l-a asumat pentru un dialog deschis şi transparent cu orice parte interesată este o prioritate de top şi unul din principiile fundamentale ale companiei.

Totodată, conducerea HS Timber Group consideră că valorile puternice ale unei companii cu o istorie îndelungată, combinate cu o imagine atractivă a brandului şi cu un nume uşor de reţinut, de înţeles şi de pronunţat de către persoane de naţionalităţi diferite, vor furniza o bază solidă pentru operaţiunile internaţionale. Astfel, schimbările pe care le presupune actualizarea numelui vor fi implementate în săptămânile următoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

05 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8336
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0757
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3448
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.2285

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie