Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Grupul Saint-Gobain primeşte certificarea "Angajator de Top"

C.B.
Companii /

 Grupul Saint-Gobain primeşte certificarea "Angajator de Top"

Grupul Saint-Gobain a fost desemnat, pentru al cincilea an consecutiv, "Angajator de Top" la nivel global, fiind una dintre cele 13 companii din întreaga lume care a primit această recunoaştere, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Claire Pedini, Vicepreşedinte Resurse Umane şi Transformare Digitală, a afirmat:

"Certificarea Angajator de Top reprezintă o adevărată oportunitate pentru Saint-Gobain de a-şi intensifica politica de resurse umane şi, mai precis, politica dezvoltării talentelor şi a promovării bunăstării în cadrul Grupului. Aceste rezultate sunt susţinute şi de sondajul nostru intern global: 87% dintre angajaţii noştri spun că sunt mândri să lucreze pentru Saint-Gobain şi anticipează că vor continua să lucreze în cadrul Grupului în următorii doi ani. În ultimii cinci ani, această recunoaştere ne-a motivat să progresăm. Certificarea din acest an a Orientului Mijlociu este o etapă nouă de care suntem foarte mândri. "

Ovidiu Păscuţiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România, a menţionat la rândul său: " "Suntem onoraţi să fim recunoscuţi şi în acest an drept Angajator de Top, o nominalizare cu atât mai importantă cu cât vine din partea unei organizaţii internaţionale de prestigiu. Dorim să răspundem cât mai bine nevoilor angajaţilor noştri, de aceea, implementarea cu succes a strategiilor şi programelor de dezvoltare profesională şi de planificare a carierei reprezintă în continuare o prioritate pentru companie."

Top Employers Institute, o organizaţie independentă, acordă distincţia Top Employer Global companiilor pe care le-a certificat în cel puţin 20 de ţări şi pe mai multe continente. În stabilirea companiilor desemnate, institutul evaluează 600 de indicatori ai condiţiilor de lucru pentru fiecare din cele 35 de ţări, şi anume: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Arabia Saudită, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit şi Statele Unite.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS