Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎN PERIOADA 23 MARTIE - 16 APRILIE:Băneasa Shopping City anunţă suspendarea temporară a activităţii

A.M.
Miscellanea /

Băneasa Shopping City anunţă suspendarea temporară a activităţii

Băneasa Shopping City a anunţay, astăzi, întreruperea activităţii pentru a-şi proteja atât clienţii şi retailerii precum şi angajaţii de răspândirea noului coronavirus, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, Băneasa Shopping City consider că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienţii,retailerii precum şi angajaţii care îşi desfăşoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea şi siguranţalor sunt o prioritate permanentă.

"Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgenţă instaurată de autorităţi va fi ridicată. Excepţie de la această măsură fac hypermarketul Carrefour care va avea program ca şi până acum, între orele 08.00-22.00 şi farmaciile care vor avea program de funcţionare normal, între orele 10.00-22.00.", anunţă reprezentanţii centrului commercial.

"Băneasa Shopping City, angajaţii retailerilor precum şi echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm şi a cărei siguranţă şi sănătate sunt prioritatea noastră permanentă. Este o situaţie fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiţi să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente şi momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate. În cei 12 ani de funcţionare, Băneasa Shopping City s-a poziţionat ca lider al pieţei de retail şi ne dorim să continuam să inspirăm şi să oferim un exemplu de responsabilitate prin decizia noastră în această perioadă dificilă. Suntem conştienţi că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor noastre, însă acum este esenţial să avem o atitudine care facilitează preventia. Ne dorim să rămânem uniţi în demersurile de a proteja, să fim responsabili şi să trecem cu bine peste această perioadă dificilă!"a declarat Arthur Popa CEO la Băneasa Shopping City.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS