Intracom Telecom implementeaza un proiect de supraveghere maritimă şi de monitorizare a traficului naval în nordul Mării Egee

A.F.
Companii / 24 mai

 Intracom Telecom implementeaza un proiect de supraveghere maritimă şi de monitorizare a traficului naval în nordul Mării Egee

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, a preluat implementarea sistemului integrat de supraveghere maritimă şi de monitorizare a traficului naval pentru Marea Egee de Nord, conform unui comunicat remis readacţiei.

Conform comunicatului, proiectul a fost atribuit de către Garda de Coastă elenă (HCG) către Intracom Telecom în urma unei licitaţii publice internaţionale şi se referă la furnizarea unui sistem integrat de supraveghere maritimă, format din trei staţii de supraveghere terestră cu rază lungă de acţiune, echipate cu sisteme electro-optice sincronizate cu suport de senzori termici, radar de supraveghere maritimă, radiogoniometru, AIS, staţie meteo, comunicaţii aeronautice terestre - maritime - aeriene şi comunicaţii de reţea backbone securizată terestră wireless broadband.

Sistemul integrat de supraveghere maritimă va monitoriza traficul maritim prin intermediul sistemului central de monitorizare şi gestionare a comenzii şi controlului SISC2, care va fi adaptat în mod specific cerinţelor Gărzii de Coastă Elene, pentru a permite înregistrarea, colectarea şi analiza informaţiilor care vor fi obţinute prin intermediul sistemului, iar datele vor fi afişate în centrele de comandă ale HCG. Sistemul SISC2 de comandă şi control va fi integrat cu sisteme - aplicaţii - baze de date - senzori de detecţie ale unor entităţi terţe, permiţând colaborarea şi diseminarea datelor într-un mediu informaţional operaţional comun.

Se menţionează că sistemul integrat a fost proiectat, dezvoltat şi produs în Grecia şi constă din soluţii tehnologice şi produse ale furnizorilor Intracom Telecom, LEONARDO S.p.A. şi GEM elettronica S.r.l.

"Proiectul a fost atribuit companiei Intracom Telecom după mai mult de patru ani de eforturi intense. Din acest motiv, aş dori să îmi exprim aprecierea, atât faţă de toţi membrii echipelor companiei noastre care au lucrat împreună pentru obiectivul comun, dar şi faţă de Garda de Coastă care a avut încredere în tehnologiile şi produsele companiei noastre şi ale partenerilor noştri", a declarat Kostas Kardaras, Director Security & Integrated Systems Division Intracom Telecom.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro