Investiţia în aqua park Venus din 1 Mai este în ultima fază de implementare

A.F.
Piaţa de Capital / 24 mai

 Investiţia în aqua park Venus din 1 Mai este în ultima fază de implementare

Un complex modern, capabil să primească aproape 2000 de vizitatori simultan, cu toate facilităţile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ştrandul Venus din staţiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregăteşte pentru această vară turiştilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deţinut de Transilvania Investments, în calitate de acţionar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ştrandului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, proiectul de investiţii a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafaţă de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetaţia deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aqua park de ultimă generaţie.

Turiştii vor găsi aici 7 bazine pentru adulţi şi 2 bazine pentru copii, restaurante, locuri de relaxare şi terenuri de sport. De la bazine de înot, inclusiv cu platformă de sărituri, la bazine cu tobogane, masaj aquatic sau jacuzzi, complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a ţării cu bazine cu apă încălzită.

"Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de Vest a ţării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracţie, odată cu deschiderea aqua park-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la acelaşi nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turişti", spune Radu Roşca, Preşedinte Executiv al Transilvania Investments.

În prezent, lucrările principale legate de infrastructura ştrandului - refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcţia corpurilor de clădire noi, a reţelei de încălzire etc.- sunt finalizate, fiind în implementare lucrările de finisaje. Conform graficului de lucrări, ştrandul Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie a.c.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro